Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
motown5l
senior tag
Sziasztok. Ps4-hez szeretnék vásárolni kormányt. Előtte csak PC-n használtam kormányt. Egy Logitech driving force gt-t. Most egy Logitech G29 el szemezek. Esetleg valaki használt már hozzá ilyen típusú kormányt? Illetve meg éri az árát. Esetleg valami másat ajánlotok? A kormány 199.99 font váltóval együtt akciosan.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Attól még nagyon jó játékok.
(#172450) penge111 Hellblade sztem 5-7ezerért már jó vétel. Ahogy nézem, volt már 5500ft is.
Szokott lenni egyébként Store-ban Black Friday? Vagy nagy karácsonyi leárazás? Van 10-11 játék amiknek figyelem az árát.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mike1334
veterán
válasz penge111 #172447 üzenetére
Én egy dolgot mérlegelek: Melyik éri meg jobban, megvenni azonnal akciósan és lehet soha vagy évek múlva játszani vele (amikor már sokkal olcsóbban beszerezhető) vagy megvenni kicsit drágábban, de akkor, amikor tényleg játszani fogok vele. Mióta ez a szemlélet meg (tavasz), nem vettem játékot
Szvsz akkor vegyél meg egy játékot, ha az elkövetkező 3 hónapban fogsz vele játszani, ha meg nem, akkor úgyis jön majd újabb akció annyi idő alatt....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
.LnB
titán
válasz arpi6k #172458 üzenetére
Egy éve 68-ért az nem combos akció, az maga csoda, vagy brutál nagy mázli. Szóval az igen!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
-
penge111
addikt
válasz ldave #172451 üzenetére
Jelenleg 12 Db Ps4-es játékom van, számomra mind kiemelkedő alkotás. Ebből 9 lemezes, 3 digitális. Számításaim szerint jövő ilyenkor végzek ezekkel, van egy bakancslistám amin vezetem miket kell majd beszereznem, tehát nem minden áron akarom megvenni ám, csak tanácsokat kérek, hogy miket vegyek fel erre a listára.
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
.LnB
titán
válasz 30z.Samu #172465 üzenetére
Ha a boltba veszed, akkor nincs választásuk. Ha neten rendeled, az más. Mint ugye most nálam is az emag-os DragonQuest XI sztori...
Boltba ha elcseszik és te mész fizetni, semmit sem tehetnek.
Bárcsak én fognék ki ilyet.. Eddig a legnagyobb szerencsém az egy 1kg-os trapista sajt volt 300ft-ért.
Először azt hittem lejárt, de nem. Megvettem, aztán mesélte ismerős, hogy az ott dolgozók (Tesco) direkt maguknak árazzák be így, eldugják és műszak után megveszik, vagy ismerős/rokon megy be megvenni. Hát én pont megtaláltam azt a sajtot.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz arpi6k #172467 üzenetére
Akkor tényleg nagy mák, vagy tényleg akkora akció. Lényegtelen, nagyon jól jártál, de gondolom ezt te is tudod.
-
.LnB
titán
válasz mcwolf79 #172474 üzenetére
Micsodaaa?? (<- utálom ezt a smile-t de most muszáj.)
Azonnal írj nekik!
Én egy hét után írtam nekik "szépet". Másnap visszautalták. Emag honlapjáról írj nekik![ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
válasz penge111 #172447 üzenetére
Én már vagy egy hete azzal játszom. Az első részt is végigtoltam, így a véleményem az, hogy a második rész csak minimálisan fejlődött az előzőhöz képest. Újdonság nem sok van benne, a küldetések egy idő után repetitívek, a sztori pedig nagyon feldarabolt, nem egybefüggő, inkább csak missziók vannak egymás után rengeteg mellékküldetéssel meg challenge-l. Ennek ellenére kegyetlen szórakoztató néha, az orkok hatalmas figurák, a harc pedig élvezetes, ha már vannak képességeid, amiket használni tudsz. Az elején rengetegszer le fognak nyomni.
A DLC-kről nincs infóm, de ha kijátszottad a játékot, nem biztos, hogy kedved lesz rögtön nekiugrani a kiegeknek, mert az már sok egyhuzamban.[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Hívtam őket ma, azt mondták 30 napjuk van a visszautalásra , ami kb. 11.15.-én jár le. Éhen Nem halok a késő 11000 Ft-os visszautalás miatt, De szerintem Nem igazán korrekt Ez Az eljárás. Elég keserű szájízt hagy Az ilyen Az emberben, ami a következő vásárlásnál visszaüthet ( Na Nem mintha 1 ember annyira számításba).
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
penge111
addikt
Nem értem a kérdésedet, leírtam, hogy kb 1 év lesz a meglévő címek ledarálása, mert mindegyik 40-60+ órát igénylő cím, zömében rpg, jrpg és souls játékok, szóval kegyetlen időigényesek
@danielgalaxy: köszi, hogy írtál a játékról!
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
penge111
addikt
-
ldave
félisten
válasz bulikavagyok #172488 üzenetére
Nem tudom pontosan hogy mértek, mert a dB önmagában nem sokat jelent, de 3 dB eltérés az nagyjából kétszeres hangnyomás különbség.
A Slime draws near! Command?
-
.LnB
titán
Higgyé' nekem, fülem mint a sasé, nincs hallható különbség.
-
félisten
válasz #20844032 #172368 üzenetére
neked is folyamatosan be van kötve a VR a gépre? tegnap elkezdett hangosodni a ventije a VR dobozkának, nem tudom miért. lehet nem kellene használnom mikor non VR megy a PS ? fene tudja, nincs kedvem mindent széthúzkodni ehhez.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Kenpao
csendes tag
Azt én is olvastam, hogy javítottam a hűtésen.
Irónikus módon pont melegebb lett tőle...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ldave #172489 üzenetére
Profi műszerrel mérték, de végül is mindegy... A lényeg, h egyre halkabb gépeket csinál a Sony.
LnB: Hiszek neked. Bár annyiból érdekes dolog ez, h ugyanabból a szériából létezik porszívó, és közel néma darab is. Ki tudja, h a DF milyet tesztelt?!
Kenpao: Igen, az sokatmondó, h egyre melegebb a gép.
Én is gépvásárlás előtt állok - pontosabban adósság fejében kapok majd egy-két darabot - így valószínűleg arra törekszem majd, h a legújabb szériás legyen. Gondolom eladásnál is előnyt jelent.
[ Szerkesztve ]
-
sirarcheer
senior tag
-
ldave
félisten
válasz bulikavagyok #172493 üzenetére
Nem a mérés pontosságát vonom kétségbe, hanem az hogy dB, az önmagában semmit nem jelent, az két mennyiségét arányát mutatja meg. Akusztikában általában dBA vagy SPL mennyiséget adnak meg, akkor értelemszerű, hogy mihez képest hasonlítják.
A Slime draws near! Command?
-
nagyúr
válasz sirarcheer #172494 üzenetére
Most lebuktam.
ldave: Ezt nem fejtik ki bővebben sajnos, én meg passzolom, mert nem értek hozzá. Egyébként itt van a teszt írásos formában is.
[ Szerkesztve ]
-
dvd24
senior tag
válasz penge111 #172444 üzenetére
Én nemrég vettem meg, most épp akcióban van a double discount keretein belül, és nekem tetszik. A küldetések tényleg nem túl változatosak, de a nemesis rendszer zseniális nagyon feldobja az egészet, amikor pedig eljut az ember odáig, hogy a saját ork seregét építi, onnantól még jobb.
A sok lepontozás a metacriticen szerintem még abból az időből van amikor fizetős lootboxokra alapozták a fejlődést, de ezt már eltörölték.
A Gyűrűk Ura filmek hangulatát remekül hozza, de ha a könyveket is szereted / ismered akkor már nem annyira rózsás a helyzet. Összeségében egy Diablo - Batman Arkham széria hibrid, Gyűrűk Urás köntösben egy nagyon jó kis nemesis rendszerrel megbolondítva, szerintem megéri a vételt.
-
seniman
veterán
válasz bulikavagyok #172493 üzenetére
Ez volt a PS3 szériánál is,jött is a sok YLOD-os gép,de legalább csendben mentek a másvilágra.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest