Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Edem05 #161109 üzenetére
Huuu banyek.Véletlenül anno megvettem storeban a Sniper Elite 3at.(ok, tudom hülyén hangzik, de tényleg véletlen volt, rossz ikonra mentem és rámyomtam...) Az elején nem bánkódtam, de közben kiderült, hogy a sorozat legszarabb része..."sznájperkodni" pont nem lehet benne, mert nincsenek akkora területek.Nos, azóta sem vittem végig, szerintem nem is fogom
-
marilllyo
veterán
válasz Peace #161148 üzenetére
Egyébként szerintem a kontrolleres célzás rákfenéje az, hogy:
Ugye 2 gomba van. Bal oldalival haladsz jobb oldalival célzol. De szinte mindenki úgy kezdi ezt az egész kontroller-fps dolgot, hogy egy helyben áll és a jobb karral...próbálja a célra rávezetni a célkeresztet. Holott ezt nem így kell... Ha van egy célpont, aki mondjuk előtted van de egy kicsit balra, akkor nem a jobb gombával célzol, hanem a balt is használod. Oldalazol közbe és úgy vezeted a célra. Magyarán a kontrolleres célzás egy-egy fps játékban az a karakter folyamatos haladását is igényli.
Valahogy úgy, mint PC-n régen az UT meg Q3 játékokban. Mint egy arena shooterben.
Nem tudom mennyire érthető így. A lényeg, hogy a jobb analógot már csak a célzás "finomhangolására" használom.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
consono
nagyúr
válasz Peace #161150 üzenetére
Ezen meg majd segít, ha már nem az első játékodnál tartasz. Én az Uncharteddel, főleg a második részével éltem meg ugyan ezt
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
válasz marilllyo #161154 üzenetére
=strafe-elés.
És nem csak arena fps-ben. Minden shooter-ben. Még a sima single player DooM-ban is célszerű így mozogni.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Rage47
veterán
Én veled vagyok ebben, így gondolom én is, csak lusta voltam még leírni. Persze végigjátszottam, de semmi nem vehetne rá, hogy még egyszer odaüljek elé. UC4-et és TLOU-t meg nemrég másodjára is végigtoltam, ami nagyon ritka nálam. Persze ezek nem sandbox játékok, teljesen más.
HZD2 majd jobb lesz biztosanMás:
Megnéztem, tavaly novemberben félbehagytam a Yakuza 0-t, ma folytattam. most már végigviszem... nagyon tetszik a sztori, de még mindig zavaró a sok X nyomogatás a dialógusoknál[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Gt sport- hoz vett már valaki kocsit?
Megveszem és ugyan ugy ott van amennyibe kerül, nem adja ide, pénzt meg levonja érte iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Peace
nagyúr
PS Now továbbra sem működik idehaza? US accounttal kellene trükközni? Írták, hogy UK accal komplikációk lehetnek. De állítólag magyar bankkártyát sem nagyon akar elfogadni. Tényleg ekkora szopás? RDR érdekelne, azt szeretném mindenképpen végigvinni... ;-)
-
Carvus
senior tag
válasz mike1334 #160167 üzenetére
Nem rég én is végeztem Uncharted 2-3-al és nekem is kicsivel jobban tetszett összességében a 3, bár ahogy mindegyik részben itt is agyf*szt kaptam a végén az
...no mind1 most TLoU van a porondon, Uncharted 4 + LL majd csak ha meglesz 4K TV.emberfeletti tűzfejűektől Nathanes résszel is egyetértek, 2 végén
Lazarevic is megmondta neki a frankót, és tényleg semmivel se különb, hiába lelkifurkázik végig... TLoU egyenlőre tetszetős, bár ebben biztos sokat segít, hogy alapból is szeretem a zombis poszt apokaliptikus világot...eddig jól működik a lopakodás -" light" rambózás halmaza is..viszont ez a shiv ahogy consono is írta már most hiánycikk, pedig minden zúgba benézek a cuccokért. Ja és Normalon tolom.
divi#2208
-
Deck
titán
Van valakinek infója arról milyen nehézségek lesznek a Spiderman-be?
Szerk: Közben rákerestem. "difficulty settings of Spider-Man PS4, with the three difficulty levels in the title marked as Friendly, Amazing, and Spectacular. Friendly is the 'easy' mode, Amazing the 'normal' difficulty, and Spectacular the 'hard' mode with stronger enemies."
Örülök a hardnak
[ Szerkesztve ]
PS5
-
Zoleee83
addikt
válasz danielgalaxy #161171 üzenetére
Fura nekem is, a minimum az lett volna, hogy csinálok egy új accountot, mellékelem az eddigi vásárlásokról a mail-eket, és megkérem a Sony-t hogy "Please push the games to my new account. Thanks!"
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
Mától játszható a Crytek free-to-play FPS játéka a Warface. Pontosabban a korai kiadása. A szeptemberben megjelenő játék ingyenes lesz, de aki már ma akar játszani, annak is van lehetősége erre a különböző csomagok megvételével.
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #161176 üzenetére
Erre nagyon kíváncsi leszek, remélem jól fog sikerülni, kevés a sniper jellegű játék.
Az előző rész 2 fillért nem ért, tele volt buggal, ku**a unalmas volt a story, üresek voltak a pályák, nem sikerült jól na.
Ezen a szinten még mindig köröket ver a Sniper Elite sorozat a szériára, bár annak is vannak betegségei (story).* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #20844032 #161179 üzenetére
Aki türelmetlen az tolhatja akár most is. Persze a pénzéért kap olyan cuccokat amiket csak farmolni lehet vagy megveszi ingame majd. Nyilván aki türelmes az megvárja a jövő havi F2P kiadást.
Persze mindig vannak olyanok akik inkább fizetnek, de korábban tudjanak játszani valamivel.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz Madwe #161182 üzenetére
Nekem ne mond. Úgy ülök le játszani, hogy ott fekszik mellettem a csőre töltött Cash Cannon!
-
lionshamlet
senior tag
Garanciában cserélt ps4 Pro
Azoktól kérdezném, akik Új gépet kaptak garanciában, milyen FW volt a gépen?
- 7016B Ps4 PRO -
Lackooo84
nagyúr
-
saelin
veterán
válasz lionshamlet #161186 üzenetére
A Sony mindig az aktuálisan legfrissebb rendszerrel szállítja a gépet.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Deck
titán
-
MODERÁTOR
válasz lionshamlet #161189 üzenetére
Amúgy alapvetően refurb gépet adnak, és mikor felújítják őket, akkor nyilván az akkori legfrissebb firmware kerül rájuk. Amiből nincs készleten (pl. limitált példányok), ahelyett adnak csereutalványt, és akkor újat kapsz a boltból mintha most vennéd.
<-ƘƘ->
-
Peace
nagyúr
Tudtok esetleg a jatekaim.hu-hoz hasonló oldalt? Eddig kétszer próbáltam regisztrálni, egyszer sem jött visszaigazoló e-mail.
-
wolf13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Kompakt vízhűtés