Új hozzászólás Aktív témák

  • mike1334

    veterán

    No véget ért az Uncharted 3 is, most is vegyesek az érzések. Tudom nem népszerű/általános vélemény, de nekem jobban tetszett, mint a 2, valahogy változatosabbak voltak a helyszínek. Mondjuk látszik, hogy vannak újra felhasznált ötletek, pl az obligát futás az életedért a végén, mélybe zuhanó hídon ugrálva, illetve most nem vonaton, hanem hajón kellett felküzdeni magad....nagyon közel volt a 2. rész, alig egy hét telt el a kettő között, érdemes többet hagyni, mert úgy érezheti az ember, hogy ezzel már játszott.
    Amit viszont nagyon túlzásba vittek,az a lövölde része, nem egyszer megfordult a fejemben, hogy ha megint lelőnek, akkor törlöm az egészet a fenébe...amennyire élveztem a többi részét, annyira idegesített ez, pedig előtte a CoD WW2 kampányát toltam végig.
    Ami szintén negatívum az az AI...el se hittem sokszor...áll egymástól egy lépésre az ellen meg az egyik társam, és semmi...nem lőnek egymásra..de ugyanez volt velem is, néha mintha észre se vettek volna, vagy kiszaladtak elém.
    A grafika viszont nagy pozitívum, kb ez az a szint, amit már őszintén tudok élvezni, alig pár helyen szívtam csak a fogam, hogy no igen, nem mai játék.
    Részemről a rövidség is előny, egy hétvége alatt végigvittem, nem volt elnyújtva a sztori.
    Amin megint kicsit nehezen tettem túl magam, az az a tény, hogy Nathan bizony nem sokkal jobb, mint a "gonoszok", több ezer embert simán megöl, aztán jön a nagy lelkiismeret jelenet, hogy nem szabad hagyni, hogy a gonoszok győzzenek, mert embereket ölnek....háááát.
    De összességében pozitív élmény volt, most egy ideig pihi, aztán egy nem ps exkluzív, utána meg lehet jön a 4. rész :)

    ...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

Új hozzászólás Aktív témák