Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz penge111 #160200 üzenetére
Amit anno kiadtak, az egy erős beta verzió volt. Azóta gondolom kijött több gigányi javítás, így talán már élvezhető lesz a gamma.
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz penge111 #160197 üzenetére
Én a Dioba 3 karaktert elvittem a 70-es szintre. + 1 HC karaktert is. Utóbbinál mekkora makom volt
65lvl volt mikor a Reaper of Souls utolsó bossa ( Isual?) megölte ... Nahhh bakker ennek annyi , mehet majd elölről...
De a felhő mentés megmentett , ugyanis 54-es szintnél töltötte fel utoljára , ugyanis itt kapcsoltam ki a ps-t teljesen , nem csak alvó módba , szóval innen tudtam folytatni Innentől fogva minden játék után a mentest pendrivera raktam.[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
A Spyro Reignited Trilogy dobozos kiadásában csak az első rész lesz rajta a lemezen, a másik két részt le kell tölteni.
-
Jim-X
őstag
válasz WhiteWalker #160202 üzenetére
Na ezert semmi ertelme a HC karakternek... Ha fekszik akkor fekodjon orokre
A játék az nem játék!
-
.LnB
titán
válasz penge111 #160197 üzenetére
Én a HR-ben sem éreztem a döntéseim jelentőségét. Egy cseppet sem. Nem negatívum, mert úgy gondolom a HR is, és a BTS is egy történet amit végig lehet játszani (csak). A DBH teljesen más tészta.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
saelin
veterán
-
barcabome
aktív tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget.
Aktiváltam a magyar accomon a két lépcsős azonosítást. Ezzel semmi gond, világos, érthető volt minden.
Viszont van régebbről egy USA accom, amelyen van néhány digitálisan vásárolt játék. Már évek óta nem vásárolok USA store-ból, nem is tervezem többet. A legtöbb játékom a magyar accomon van, ezért ennek a védelme volt az elsődleges.
Gondoltam, ha már megoldható, akkor miért ne védeném le az USA accot is. Beállítottam ott is a két lépcsős azonosítást ugyanarra a magyar telefonszámra, mint a magyar accon. Működik rendesen minden.
A kérdésem arra irányulna, hogy nem lehet-e ebből probléma, hogy USA accomon amerikai cím van ugye megadva, viszont magyar telefonszám és erre küldik a belépő kódot tartalmazó sms-t.
Lehet hülye kérdés és én vagyok egy kicsit üldözési mániás, de érdekelne a véleményetek!
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
penge111
addikt
-
MAGUS7
tag
válasz ProEvoFan #160176 üzenetére
Köszi,jaja van pár szivatós,a multis trófeákat én sem szeretem,ha nincs elég játékos lehet vele szenvedni gondoltam beszerzek pár Lego játékot is,de inkább Pc-re veszem meg azokat,töredék áron vannak Ps4-es árakhoz képest.
iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
Dvix
senior tag
Igazat kell adjak, hogy amikor a Cauldron dungeon-ba beérsz isteni érzése van a HZD-ban! olyan mikor megnéztük annak idején a Mátrixot! A Horizon viszont a kidolgozott questek terén domborít csak a világra kevés hatással van. Akit megfog a stílus azt magával ragadja, hogy egy "élő" világban kóborol. "Ízlések és pofonok" nyilván, de a Horizon megmutatta hogy a kidolgozott mellékküldetéseknek a mai napig nagy jelentősége van a szórakozási faktor terén és hogy szükség van ilyen játékokra. Akárcsak a GoW.
A fő sztori nekem bejött és szeretem a színészeket is! Az is fontos h hozzájuk kötődni tudj szerintem. Ne rakj rám "LnB Átkot" légyszi (Valaki itt már használta ezt a kifejezést csak kölcsön vettem)[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Na ez az. Ezek a mellékküldetések kidolgozottak? Én eddig ilyenekkel találkoztam:
-Eltűnt a tesóm keresd meg.
-Eltűnt a "botom" keresd meg.
-Tisztítsd meg a tábort a banditáktól
-Gyűjtsél ezt, gyűjtsél azt.És akkor hasonlítsuk ezt össze a Witcher 3 mellékküldetéseivel..
Nem rossz játék ez, elvagyok én vele. De többre számítottam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Dvix
senior tag
Igen egyszerűek, és nyílván a karakterek fejei is ismétlődnek de legalább szántak rá időt normális arckifejezést ültetni rájuk. xD Nyílván egyszerű szintre vannak ezek belőve. Segítenek abban hogy bejárd a környezetet.
Segít gyakorolni a harcot, arra az időre amikor le kell terítsed az első Thunderjaw- ot, lol![ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Miért bugyuta a sztori a HZD-ban? Elég hamar bedobnak a mélyvízbe... Ha nem olvasol, azzal viszont tényleg tökönszúrod magadat, mert a miértek és a hogyanok csak onnan derülnek ki....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
dunc
nagyúr
A HDZ nekem se tetszik, gyönyörű mint egy új traktor, azt kb ennyi.
-
Dvix
senior tag
válasz consono #160219 üzenetére
Engem is beszippantott, de viszont aki sok ilyen játékkal játszott gondolom azt nem hatja meg első alkalommal, hanem átlagosnak gondolja. Majd amikor elhagyjuk a "Sacred Land"-et találunk megfogóbb, a HZD világával igazán egybevágó érdekesebb sztorikat, vagy lopakodósabb küldetéseket. Viszont ha nem is olvas az ember, akkor van egy csomó audio-log, az különösen tetszett.
Ja igen és Witcher csak egy van[ Szerkesztve ]
-
-
Gery9112
őstag
Alapszabály, hogy Witcher 3-t ne hasonlítsuk semmihez. Csak depressziós leszel, hogy az open world játékok 99%-a nem ér a közelébe se.
Nekem így vette el a kedvem az Ubisoft játékaitól. Open world játékok közül egyedül a Red Dead 2-t várom már csak.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
kriszpontaz
veterán
válasz Gery9112 #160225 üzenetére
Nem tudom mitől akkora nagy szám a Witcher 3. A fullost megvettem, de pont elég volt számomra belőle az alapjáték végéig elszöszmötölni. Azóta pihenőn van. Nem rossz játék, nagyon sok tartalom van benne.
Azt nem értem miért kell etalonként tekinteni rá, főleg más stílusú játékokkal összehasonlítva. Főleg hogy az egyik küldetésnél olyan hibába futottam bele ami miatt kezdhetném újra az egész játékot (konkrétan hiányzik az NPC akivel dumálni kellene), a temérdek kékhalálról nem is beszélve.
Ugyanúgy vagyok kb. vele mint Zoleee83. Tetszett a Witcher de nekem tucatjáték. Majdnem olyan mint a Risen, csak azt pl. végig sem játszottam pedig minden része megvan. Beleuntam.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz ProEvoFan #160221 üzenetére
Hát én pont az ellenkező oldal vagyok, nekikezdtem vagy 2x-3x is a Witchernek, de sosem bírt lekötni pedig jópár órát beletettem.
Ellenben a HZD-t 72 órával platináztam, minden percét élveztem, és valóban olvasni kell a jegyzeteket, hajónaplókat, mert anélkül nem fogja az ember érteni a lényeget.Az RDR2 viszont nagyon várós, elő is rendelem, ha csak a szokásos "rövid" Rockstar story lesz benne, akkor megint eltűnök pár hétre.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Gery9112
őstag
Írj majd egy review-t, hogy "not bad"
Mint a kritikák fele Team Fortress 2-nél.
2.1 hrs last two weeks / 4,617.2 hrs on record
Posted: 28 Dec, 2015 @ 12:15amPlayed it for a few hours.
It's ok.kriszpontaz: Akkor szerencsés voltam, lekopogom nálam nem volt bug pc-n. Persze nem vagyunk egyformák de tucatjáték nálam pl. és hiába szeretem az Assassin's Creed-et és tetszett az Origin de a Unity óta az összes AC tucatjáték. A küldetéseknél a 719. kísérd A-ból B pontba már fájt a fejem, felejthető főszereplők, felejthető mellékszereplők. Kb. 2-3 jelenet van, amit fel tudnék idézni. A Witcher 3-ban rengeteg emlékezetes pillanat van, a mellékküldetések változatosak, viccesek, fordulatosak.Sokszor csettintettem elismerően, hogy na igen, ez egy jó átvezető/küldetés volt.
A Blood and Wine-ban pl. Paperwork mellékküldetésnél a fejem fogtam.Az Ezio Collection-t és a Black Flaget elő szoktam venni néha mert jó játékok, a többi AC ha nem lenne nem érezném a hiányukat. A Witcher 3-t pedig közel 1 éve vittem végig de már várom, hogy mikor lesz újra időm végigvinni elejétől a végéig.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Dvix
senior tag
Én most a The Surge-öt játszom egyébként ami "Souls-like" játék de engem jobban megfogott mert nem olyan depresszív kinézetű mint a Sark Souls. Kevés a rajongó bázisa, de foglalkoznak a játékkal meg adtnak ki DLC-ket is hozzá. Jobban bejön a stílusa.
-
Peetey91
senior tag
Tölthetők is már a havi játékok!
-
törölt tag
A witcher3-ban is vannak ilyen fosom mellékküldetések. A HZD-ben is vannak epikus, izgalmas nagyküldik. Ezzel együtt teljesen más a motiváció a két játékban. Az egyiknek minden pillanata karakterközpontú egy díszletként funkcionáló világban, a másik meg világközpontú játék, amiben a karakterek nagyrésze háttérelem, és van benne mondjuk 3 fontos karakter.
Ha a HZD világa nem fog meg, tovább kell lépni, mert a erről szól a játék. Ha a witcher3 minimeséi nem ütbek be másoknál, szintén nincs tovább mit kutatni benne, minden ezekre van felépítve.
Mondjuk a harc a HZD-ban szerintem jobb, azt még érdekmentesen lehet kicsit nyomogatni, a witcher3 csapkodása, hát...abban a zsánerben azért vannak sokkal-sokkal jobbak[ Szerkesztve ]
-
RangerFox
veterán
Kicsit furcsa kérdés lesz, de remélem tudtok segíteni: Tudtok olyan Ps4 játékról, aminek a doboza oldalára átér a borító képe? Tehát a tok gerincén a cím mögötti háttér nem sima fekete/fehér, hanem színes. Olyan, mint a Yooka Laylee, Gravity Rush 2, God of War, Detroit dobozán.
-
félisten
Srácok valaki próbálta már a BO4. részét ? vélemény ?
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
veterán
Kedves Fórumlakók!
Szervezek egy szűk körű IT bemutatót ismerősi körben (7-8 ember) ahol a VR-t is szeretném bemutatni.
Van PS-em viszont nincs PSVR-om.Így szeretnék egyet kölcsön kérni egy estére aug 15-én.
Olyan budapesti jelentkezőt várok aki egy délutánra kölcsön tudja adni a szemüvegét és kameráját pár játékkal.
Szállítást megoldom háztól házig.Privátban keressetek kérlek ott minden részletet megbeszélünk.
Előre is nagyon köszönöm.
ÁdámAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
félisten
válasz pulyka jocó #160242 üzenetére
na ez jó hír! Már nagyon várom!
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
dunc
nagyúr
Melyik a legajánlottabb SSHD? (1 TB s t szeretnék, és 7200rmp , sima slim gépbe ,menne)
-
alite
senior tag
Ne haragudjatok, de ezert torolni a hozzaszolasom, ennyire vaskalaposak nem lehettek. Viccnek szantam, ott volt a smile is. Latjatok, hogy nincs is elado peldanyom, ha megnezitek az apro reszleget..
-
MODERÁTOR
Azt hiszem, hogy 1 TB-os SSHD-ből nincs 7200-as, csak kisebb tárkapacitású modellekből (750 GB). Ha lényeges a legjobb teljesítmény, akkor egy kisebb, de minimum 250 GB-os SSD is játszik, plusz egy olcsóbb külső vinyóról lehet játékokat másolgatni. Illetve akár 3,5"-es SSHD-t is hozzácsaphatsz USB-n keresztül, és arról is tudsz játszani.
(#160247) akisherczeg: Legalább nem zargat senki sem azzal, hogy occsón megvenné tőled.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
-
pulffy
őstag
Sziasztok! Ezt a kétlépcsős azonosítást ezt hol lehet beálítani, a gépen vagy neten?
Why? Because we fucking can! Because we fucking can, and if we can, we do.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest