Hirdetés
- GTA VI
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- EAFC 25
- Marvel Snap
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kingdom Come Deliverance - Túl a 8 millión
- Konzolokról KULTURÁLT módon
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
Napi hülye kérdés.
PS4en feltöltő kártyával (nem bankkártyáva) rakok pénzt az accountomra.Ezt az összeget használhatom ps+ előfizetésre is? -
Madwe
nagyúr
Rálestem a Horizonra usa store-on, s láttam h 20usd, akció nélkül. Ez már a bevett ára, vagy siessek a bezsákolásával, mert magasabb szokott lenni? (októberig hozzá se nyúlnék kb, uh amugy nem sürgős köszi!)
-
A`rpi
addikt
válasz Madwe #159103 üzenetére
"Rálestem a Horizonra usa store-on, s láttam h 20usd, akció nélkül. Ez már a bevett ára, vagy siessek a bezsákolásával, mert magasabb szokott lenni? (októberig hozzá se nyúlnék kb, uh amugy nem sürgős köszi!)"
Ha akciós lenne, írná lenn az akció időtartamát, szerintem most ennyi az ára, persze októberig még változhat a helyzet.
-
tonermagus
aktív tag
Lehet hogy amatőr a kérdés, de PS4-en működik a PS move?
Illetve vannak olyan játékok, amik kezelik ezt, és nem VR? -
CsonkaImo
addikt
válasz tonermagus #159109 üzenetére
Persze, használható a Move. Néhány játékot lehet irányítani, de PS4-en leginkább a VR kiegészítésére használják. Ilyen családdal összejövős, ugrálós-hülyülős játékok sajnos nincsenek.
[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
válasz tonermagus #159112 üzenetére
PS Link van helyette, de jobb lett volna ha inkább a PS3-as irányt viszik tovább.
-
Frod
addikt
válasz Kendek #159108 üzenetére
Igazából nem érdekelt annyira, hogy megnézzem, másrészt költői volt.
Itt a keleten imádják lehúzni az embereket, valahogy amikor us store-ban már utánad dobnak valamit, itt még mindig a duplája (ha nem több), ahogyan az sok sale alatt már kiderült. A lemezes használt piac az ahol földhöz közelibbek az árak, de tudom, hogy az meg sokaknak nem opció.
Egyébként "csak" 11.990, mert amit te linkeltél az a complete kiadás.[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
MODERÁTOR
-
Sefter
veterán
válasz itroh #159124 üzenetére
szerintem nem feltétlen warez mindkettő...
Pl. van tv előfizetésed, megnézhetnéd az adott részt (fizettél érte), de inkább a reklám mentes verziót választod. Ha jól tudom saját felhasználásra archiválhatsz (pl felvevős set top box).
Játéknál/programnál viszont a fizetést akarod megúszni..
Azt nem értem, hogy ha fizetnem kell a tv adásért, miért kell reklámokat bámulnomPsn ID: sefter_hun
-
Madwe
nagyúr
válasz Pálinka #159125 üzenetére
Nagyjából annyi, hogy az ügyes nagy tudású pék, bolti eladó keres mondjuk havi netto 100-300k hufot, a legutolsó béna tehetségtelen mikrofontartó meg 800k hufot egy hónapban külföldi filmekkel, itthon?
Egyébként én gyűlölöm a warezt, nincs lopott szoftverem s sose volt, sorozatot amit lehet netflixen nézek, zenére csak spotifyt használom, de filmek... mondjuk úgy, h ami fent van, azt netflixen nézem[ Szerkesztve ]
-
tlac
nagyúr
nem jön be az összefoglalóban linkelt hivatalos viszonteladók listája
hol tudom megnézni? -
kriszpontaz
veterán
válasz Pálinka #159125 üzenetére
Erre lehetne kérdezni azt hogy mire fel fizetek már szinte minden adathordozóra (CD, DVD, Pendrive, HDD, SSD) az Artisjusnak díjat (be van építve az árába), ha nem tárolok rajta semmilyen jogdíjas cuccot?
(Mielőtt bárki nekem esne most a sorozatok letöltéséhez szóltam hozzá, nem warez támogatás).[ Szerkesztve ]
-
tonermagus
aktív tag
Valaki használt már ilyet?:
https://hardverapro.hu/apro/hori_tac_4_ps4_eger_bill/hsz_1-50.html
FPS játékokat soha nem játszottam konzolon, számomra a kontrollerrel való célzás megszokhatatlan.
Ez mennyire működik? Mennyire delays-es? -
Deck
titán
-
Pálinka
csendes tag
válasz tonermagus #159133 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak azok a játékok működnek bill+egérrel amelyik támogatja. Vagy tévedek?
-
Carlos Padre
veterán
Másik topikból hozva :
For the full fiscal year, Microsoft reported gaming revenues of $10.35 billion, up 14% year-over-year. For comparison, Nintendo posted revenues of ¥1.06 trillion ($9.7 billion) for its last fiscal year, while Sony's Game & Network Services segment reported full-year revenues of ¥1.94 trillion ($17.29 billion).
Microsoft's revenue is based on: Hardware (XBOX ONE, Peripheals), Game sales disc+digital, Windows Store, Live, Gamepass, EA Access Subs, Minecraft (which may account of a huge chunk of this revenue btw)....
Nintendo's revenues is based on: Hardware ( Switch, Wiiu, 3DS, Nes Classic etc.), Pokemon Go, Mario Run/Mobile, so it explains alot, Nintendo Software sells alot to their base with great attachments.
Sony's revenue is based on: Hardware (PS4, VR, Peripheals), Game sales disc+digtial, PS PLUS, PS NOW
Azért az jól látszik, hogy van még merre fejlődnie a Sonynak.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Droughert
tag
válasz tonermagus #159133 üzenetére
Nem pont ilyenem, de az újabb verzióját használtam egy ideig (Hori Tac Pro). A hozzá adott egérrel is használható volt, de egy jobb egeret rádugva ég és föld a különbség. A játékokat viszont egyesével kell beállítani, ez először sok idő, de a jól működő setup menhető, így legközelebb nem kell vele vacakolni. Az, hogy mennyire hozza a PC-s érzést játékfüggő, volt ahol nagyon jól/gyorsan beállítható volt, de akadtak játékok ahol sokáig kellett keresni a megfelelő beállítást és még akkor sem volt az igazi.
-
válasz Carlos Padre #159138 üzenetére
Mit kell itt nézni?
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Deck
titán
válasz tonermagus #159141 üzenetére
Xim4 ha már ilyet akarsz. Az összes többi ahoz képest semmi.
PS5
-
Lefty
addikt
Na én az Uncharted fan videó után fel is tettem az UC4-et Ideje újra kijátszani.
-
válasz #80123904 #159143 üzenetére
Nem ismerünk pontos eladási számokat, bár nekem úgy rémlik az X is közelebb van már a 40-hez mint a 30-hoz... De ettől függetlenül azt is nézzük azt is, hogy ezek az adatok mennyi mindenből jönnek.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Pálinka
csendes tag
válasz Xaels #159145 üzenetére
Pedig egyértelmű hogy miből jönnek:
A sikeres Minecraft 4K
A fantasztikus State of Decay 2
A lehengerlő Forza Horizon
és a lassan pénztárcarobbantó Crackdown 3 (ha megjelenik)/irónia bezárva/
Ez bizonyítja hogy mi játékosos csak nyerünk azzal hogy a MS sok bevétele van.
[ Szerkesztve ]
-
fcb92
tag
válasz Carlos Padre #159148 üzenetére
Ja hat igen, gamepass es EA acces, foleg utobbi az ami jo lennne ha lenne a PS oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest