Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz Lacko66 #158648 üzenetére
Nem ez csak ilyen Diablos dolog , valamiert a zene sokkal halkabb benne minden mashoz kepest , pcn is ugyanezt tapasztaltam egy ido utan mar eszre se vettem hogy szol vagy nem , neha azert fura hogy alig hallani vagy nemis szol
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
SH4D0W2011
őstag
-
törölt tag
válasz pulffy #158650 üzenetére
Vannak speciális játékok ps4-en/xbox-on, amiket nem lehet HOME-olással megosztani.
Ilyen például a fortnite is."So I can confirm you CANNOT 'Gameshare' Fortnite STW on PS4. It is directly linked to an account and ONLY that account has access to STW."
A PS4 accod hozzá van kötve az Epic Games accodhoz és erre van megvásárolva a játék. Ezért nem éri el a home társad, mert az epic games accod kell a játék elindításához.
-
Ez a Death Gambitegyre jobban piszkálja a fantáziám.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Theory66
aktív tag
Srácok ha veszek egy használt Diablo 3 Ultimate Evil-t minden tartalom elérhető lesz, vagy csak a kampányt tudom tolni?
-
Amadako
tag
Sziasztok
kérlek ha valakinek megvan a worms ps vitára írjon privátot. Egy 30 másodperces help kéne egy trofihoz
Elkeseredettségembe írok ide iselőre is köszi
-
foxymaci
senior tag
[Plants Vs Zombies 2] 2990 Ft
_FoxY_ / Iphone 14 Pro / PS5 / iPad Pro 11 M2 / Watch Ultra /
-
penge111
addikt
Skacok saelinnel este megpróbáltunk együtt Diablozni, de se én, se ő nem tudott csatlakozni. Mindkettőnknek van ps előfizuja, a jatekon belül a multis beállításokat is végigzongoráztuk. Holnap este 9:30 után nem lenne pár emberkének megpróbálni a csatlakozást lehet nálam , vagy saelinnal van router probléma, vagy mi lehet még?
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
WaterWave
veterán
Még 50 nap nem sok az már
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz gianni85 #158674 üzenetére
Valamivel el kell ütni addig az időt... cod ww2-őt nyúzom, de már nyomnám a hálósembert
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
válasz gianni85 #158677 üzenetére
Plus nélkül nem is tudnék játszani, abszolut nem élvezem a single játékokat... (kivéve a gow)
WW2-nél vagy SW2nél csak multizom. Más nem is lehet.
Viszont van olyan is aki abszolút nem szeret multizni.
Én helyedben 3 hónapra fizetnék elő, az olyan 5-6k, nem vészes.• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz gianni85 #158677 üzenetére
Akciósan kell előfizetni rá, akkor havi 3-4 "finomabb" sör ára.Ennyit megér.Sőt!
Nézem a eshop24.hu árakat.Azért az Overwatch 3000 forintos ára odab@sz.A Far Cry Primal + Far Cry 4 duopack 4000 forintért sem rossz...stb...
Holnaptól magyar storeon várom a summer salet.Viszket a tenyerem, pénzt kell költeni[ Szerkesztve ]
-
Edem05
őstag
válasz ProEvoFan #158679 üzenetére
Én Infamous Second Son + Infamous First Light packot akarok venni. Most le is van árazva 8990-re, de ahogy látom volt ez régebben sokkal olcsóbb is. Lehet megvárok egy másik akciót. Más meg nagyon nincs is most a kívánság listámon. Te mit akarsz venni, hogy viszket a tenyered?
-
gianni85
veterán
válasz WaterWave #158678 üzenetére
én szerettem multizni, csak mára már nincs rá időm. Ha meg néha napján gyakorlás nélkül felnézek, csak golyófogó vagyok, és csak frusztrál. Szóval ha éppen lenne egy órám multizni, akkor inkább kapásból modnjuk zenét hallgatok helyette
Az a BO3 is annyit ért nekem, amennyit költöttem rá. Semmit (pont volt aktív tagságom)(#158679) ProEvoFan
jah, csak azt egyben kell kiadni. Ha van fölös 10-12-15ezrem, azt elköltöm valami jobb dologra. Ha alkalom adtán előfizetek 1-1 hónapra, az kevésbé szúrja a szemem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz gianni85 #158683 üzenetére
Semmi. Tökéletes volt. Fogalmam sincs miért volt ennyi. Ha ma lenne ennyi, még talán érteném (Dec 1-el lelövi a szervert az Acti), de ez vagy 1 éve volt.
[ Szerkesztve ]
-
Gigicuci
senior tag
Én is köszönöm ezt az e24.hu-s linket, vettem egy LEGO City Undercovert 4e forintért, illetve van Gravity Rush 2 is 2e forintért(!).
Közben egy csecsemőnek minden vicc új alapon elkezdtem az Uncharted 4-et, hááát valami elképesztő hangulata van és egy pillanatra sem ült le a sztori az első pár órában.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A mostani eresztésből is bezsákoltam egy
Skylanders Superchargers Starter Pack -et X-re 990-ért (mondjuk ez is betonkemény ár, lehet elnézését kéne kérjek majd tőlük )
meg egy Gravity Rush 2-t kétezerért. -
ldave
félisten
válasz #20844032 #158646 üzenetére
Én nem hiszek az örökös büntetésben, főleg nem egy ilyen dolognál. Tavaly nyáron vettem meg a játékot valamelyik akcióban, a Path Finder és az Atlas patch között, addigra én már nagyon jól tudtam, hogy mit veszek és mennyiért, szóval engem egyáltalán nem vertek át. Lehet linkelgetni, hogy mit mondtak megjelenés előtt, én is hallottam azokat a beszédeket és ígéreteket, de nem érdekel. Nagyon jót szórakoztam tavaly a játékkal és most majd az update után újra azt fogom tenni.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
válasz ldave #158689 üzenetére
>n is hallottam azokat a beszédeket és ígéreteket, de nem érdekel
Végülis ignorálni bármit is lehet, mondjuk spec én erre annyira azért nem lennék büszke, pláne nem akkor, amikor tonnaszám ömlik a játék, amikkel szintén lehet jól szórakozni. Azt is értem, hogy amíg a vásárlók képesek bármilyen talmi, hazug szart ignorálni, addig születni is fognak ilyenek, de ezt inkább adják majd el neked. Nekem ne.
Máshol, másban, ettől kisebb pénzekért pereket akasztanak az emberek nyakába, és beverdesik őket a böribe, de ez csak egy videójáték, kit érdekel? Hát engem eléggé érdekel. Ez a hobbim.[ Szerkesztve ]
-
ldave
félisten
válasz #20844032 #158690 üzenetére
Pereljen, aki átverve érzi magát, ott a jogorvoslati út mindenki előtt. Mint írtam, amikor én úgy döntöttem, hogy pénzt adok a játékért, már nagyon is jól tudtam, hogy mit fogok érte kapni. Nem látom, hogy engem hol vert át, tévesztett meg a Hello Games csapata. Az, hogy valaki ész nélkül preorder-t tol pár videó és ígéret alapján, azt nem tudom sajnálni, bocsi.
[ Szerkesztve ]
A Slime draws near! Command?
-
törölt tag
Ha már az e24 pörög: Aki ott vásárol, az ne hagyja ki a megunhatatlan, a klasszikus, az örök darabot, ami kiváló ajándék gyereknek, csajoknak egyaránt. a plüss facehuggert!
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
veterán
válasz Gigicuci #158685 üzenetére
Nekem meg pont az volt a bajom, hogy sehol sincs a második részhez képest... Egynek jó, de nálam ez DLC szint volt /PS exclusive szinten persze, amúgy rommá ver minden box és pc címet még így is/.
MÁS
Miért vásároltok PSN-en? Nekem még így leárazva is hulladrágának tűnik, ráadásul a lemezes eladható-cserélhető, és a használtak is nyugodtan megvehetőek féláron.
[ Szerkesztve ]
-
freeknight
őstag
válasz rumkola #158699 üzenetére
Én a Mass Effect Andromeda-t most 1800 forintért eléggé bestbuynak tartottam store-ban.
Hitman fullos collection is elég jó volt 9500-ért. Aztán Yakuza 0 és Kiwami 4ezerért darabja (ezek használtan nem is nagyon kaphatóak ráadásul). Szóval azért szoktak lenni jó vételek.
A másik, hogy nem kell elmenni érte, nem kell várni a postát, hanem fizeted, és 1-2 óra múlva már játszol vele, és nem terheled a lemezolvasót se.Új címeket persze én is lemezesen veszek, de az euroárfolyam miatt már ennek is el fog tűnni az árelőnye, a boltok szépen emelgetik 20k fölé a friss címeket (pl RDR 2).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest