Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
.LnB
titán
válasz Xaels #158254 üzenetére
Abszolút! Így legalább megússzuk Scott Eastwood, Chris Pratt, Chris Pine féle nyápickodást. Ha meg nem Fillion, akkor max Bradley Cooper lehetne szerintem. De jó lesz Fillion. Bár kezdhet gyúrni az öreg, elég rendesen.
Remélem a CC-on lesz valami kis panel is a témában.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
consono
nagyúr
Hétfőn valamit megtudunk
Ha már előjött a filmes feldolgozás téma, én azt várom nagyon, hogy kiderüljön Geraltot ki fogja játszani a Netflix sorozatában. Persze már most kondicionálom magam, hogy úgy is szar lesz a sorozat, úgy sem lesz igazi Geralt, de titokban persze reménykedem
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
.LnB
titán
válasz consono #158257 üzenetére
Hát oda nekem egyértelműen Mads Mikkelsen lenne a favorit. De esélytelen sztem. Esetleg még Nikolaj Coster-Waldau, ő rá is érne egyébként. Vagy az extrém durva cast: Tom Hardy. De ha már a Witcherek-nek nincsenek érzelmei, és nem kell kifejező arcmimika, akkor a fapofájú Keanu Reeves is elmegy.
(#158258) Mikamaka Szerintem az ő gázsija több mint a teljes film költségvetése. De persze, ő bármit el tud jól játszani.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz WhiteWalker #158258 üzenetére
Meg a Szahara sem volt szvsz olyan rossz. De külsőre ő sokkal messzebb van Drake-től mint Fillion.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Nayrobi
őstag
Fillion tökéletes Drake lett volna úgy 10 éve a Firefly után. Most? Hát nem tudom.
-
-
wolf13
őstag
Amazonon jó pár napja nem elérhető a 10$ ps gif card. Honnan tudnék más megbízható helyről vásárolni ?
-
.LnB
titán
válasz Xaels #158265 üzenetére
Azért Tarkin és Leia egy kicsit más szint. Ők effektíve full CGI karakterek, csak volt mo-cap "dublőrük".
-
dvd24
senior tag
Tudom, hogy még régebben bejelentették, hogy Tom Holland lesz a fiatal Drake, de szerintem jó lenne egy olyan megoldás is, hogy Fillion egy idősebb Drake-et alakít, és a film a 4. rész után játszódna a lányával a főszerepben, és Holland csak egy visszaemlékezésben lenne ott.
-
consono
nagyúr
És szerintem rendesen ki is lógott a lóláb... Persze az SW-ban nem nagyon volt más megoldás, de itt egy új filmről beszélünk, inkább színész játssza, mint animátor a főszerepet. Vagy akkor legyen animációs film.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
3L1T3
addikt
válasz RangerFox #158273 üzenetére
Persze, szerintem az alapvető gond az tud lenni egy játék adaptációnál, hogy túlságosan a játékra akar hajazni az adott film. Pl nekem a Warcraft film nagyon tetszett, egyrészt a hangulat miatt másrészt a megvalósítás a helyszínek hűen tükrözték azt ahol játszottam. Ez így rendben volt a logikai bukfencek vagy vágási hibák okozta kellemetlenségek ellenére.
De a Tomb Raider filmnél pont azt éreztem hogy megakar felelni önmagának és a játékra próbál túlságosan hajazni. Valószínűleg a magyar szinkron is rátett egy lapáttal de szerintem borzalmas film lett, mondom ezt úgy hogy a 2013-as részt minden létező platformon lehetőleg 1x végigjátszottam. Sajnos ez a Rise of the Tomb Raiderről már nem mondható el.
Ugyanakkor megint más egy Blizzard és SONY hozzálássa a saját gyermekéhez mint egy Square Enix.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
válasz RangerFox #158273 üzenetére
Szerintem amit átvettek a játékból az jól nézett ki. A konklúzió és a vége az ami az egész filmet elb@szta. Párom aki nincs otthon a játék témákban is kérdezte, hogy ennyi a vége? Amit látott amikor játszottam azután is hiányérzete volt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
.LnB
titán
válasz Scholes9 #158279 üzenetére
Pedig annál ami abban a filmben van, jobb bringás jelenet csak a Mr. Bean Holiday-ben van.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Srácok, ezer éve nem volt optikai meghajtóm. Ezért noob kérdés lesz, ha megveszem a kedvenc filmemet [link] Akkor a PS4 le fogja játszani gond nélkül ugye?
-
KaitouP
nagyúr
válasz bagyulajuve #158285 üzenetére
Pontosan, azokkal nem tud mit kezdeni a konzol.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
mateo91
tag
sziasztok, igaz hogy lehet eger+bill. jatszani ps4-en? Egyik srac azt allitja.
-
gianni85
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz bagyulajuve #158293 üzenetére
Ez van, majd a következő konzolban már biztos meg lesz oldva ez is.
PlayStation 5 Pro - több mint 50 játék lesz felhúzva: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/playstation-5-pro-tobb-mint-50-jatek-lesz-felhuzva
-
david_97
senior tag
Srácok ha veszek egy külső hdd dokkolót, és bele teszem azt ami most a pc-ben van, a ps4 fogja látni? Vegyesen szeretném használni ps4-ben is meg amikor kell pc-n is.
-
-
HaZsolt
őstag
A sima WD Passport-ot használja valaki a PS4-el? Minden rendben vele, felesleges My Passport Game Storage-t venni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest