Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Peace #161250 üzenetére
Nem. De ezen az oldalon be tudod ezt állítani. Én is ezt használom. [link]
(#161249) mike1334 A második azzal kezdődik, hogy ül a roncs vagonban. Sose öl ártatlanokat. És nem akarja rosszra felhasználni a megszerzett tárgyakat.
(#161252) Carlos Padre Most így nem emlékszem erre a jelenetre.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
consono
nagyúr
Mennyit olvastál el/hallgattál meg a sztoriból, amit itt ott megtalálsz? Mert ebből a spoileres részből, ami arról szól, hogy mi zavar a játékban, az jön le, hogy nem eleget... Lehet, hogy ezért is van problémád a történettel
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Zoleee83
addikt
válasz consono #161254 üzenetére
Én már mondtam legutóbb is, ahhoz hogy teljesen összeálljon a kép meg kell hallgatni az összes hangfile-t, elolvasni az összes jegyzetet, figyelni a monológokat.
A legtöbb gamer oldalon nagyon jó értékeléseket kapott a történet.
Nincs ezzel a játékkal az égvilágon semmi gond, fenntartásokkal indult neki kb. ennyi a történet.
Bár jönne már a HZD2, day 1 vétel lenne.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
.LnB
titán
válasz consono #161254 üzenetére
Akkor egészítsd ki légyszíves. Mert látom, hogy ha valaki nem ujjong a játékkal kapcsolatban, akkor mindenki ezzel jön, hogy nem olvasott el mindent. Lássuk akkor mi maradt ki szerinted.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
mike1334
veterán
Nem..azzal kezdődik, hogy
betör egy múzeumba, hogy ellopja a lámpát. A vonatos rész időben később van, ilyen előretekintésként...aztán betör a főgonosz táborába, hogy visszalopja amit elvettek tőle és megöl közben pár embert [ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
consono
nagyúr
Nagyon röviden:
nem visszafejlődtek az emberek, az egész Föld, a teljes bioszféra elpusztult (ez lesz, ha a gépek üzemanyagnak használják az biomasszát...), lecsökkent az oxigénszint, stb. Eltelt pár száz év, ezalatt GAIA vissza tudta fejteni a harci robotok lekapcsoló kódját, meg persze zajlott a terraformálás, majd mikor ez elért egy minimálisan élhető szintet elkezdték az eltett zigóták felnevelését és "megszülését" GAIA alrendszerei. APOLLO nélkül meg nem nagyon volt esélyük ezeknek az embereknek, hogy fejlettebbek legyenek...
De ez tényleg csak a leglényege, én már több mint egy éve játszottam, biztos fent van valahol az egész összeszedve.Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Gery9112
őstag
válasz bAtt001 #161261 üzenetére
Igen a másik jelenet ez volt még amire gondoltam.
consono: Pontosan így van, jól emlékszel. Valamint Hades nem szimplán gonosz hanem
A többi kérdést tudd be egy folytatás előkészítésének. Csak el ne baltázzák.ő is GAIA egyik alfunkciója, azért felelős, hogy ha GAIA terraformálása félresikerülne, újra tisztára gyalulja a terepet. Valaki/valami beindította HADES-t és a sikeres terraformálást is sikertelennek érzékelte és így vált "ellenséggé". Szerintem baromi jól ki van találva. Nem ezen hasal el a játék ha már a hibát keressük benne. [ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
Polllen
nagyúr
A játék vége szerintem igazi zs kategóriás horror klisé.
A high level concept a Mass effect és Mátrix vonal. Simán csak az "első" ciklusba helyezték a játékot.Zoleee83
Én elolvastam mindent és az info többsége az atmoszférát hivatott megteremteni. A főküldetés során minden fontos információt megtudsz, ha figyelsz.Gery9112
Ebből a szériából még egy nagyon jó trilógia lehet, ha az első rész gyengeségeire több figyelem jut.
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
.LnB
titán
válasz consono #161260 üzenetére
Ehhez kellett volna többet olvasni? Ezeket mind tudom. És egyáltalán nem válasz az általam felvázold részekre.
"APOLLO nélkül meg nem nagyon volt esélyük ezeknek az embereknek, hogy fejlettebbek legyenek..."
Miért? Ez a lényeg. Ezt magyarázd meg, hogy miért?
Már, hogy ne lenne esélyük. Több milliárd ember által hátrahagyott leletet találhattak volna. Fegyvereket, eszközöket, épületeket maradványait. Ne adj isten iratokat, adathordozókat. A régi civilizáció maradványainak ott kellene lenni. Mivel a terraformálás se tüntetett el mindent. Egyetlen ember van a játékban aki foglalkozott ezekkel a dolgokkal, Sylens. Egyetlen egy! Faro-nak szerintem igaza volt, azzal, hogy el akar tüntetni minden információt, hogy az új generáció ne kövesse el újra ezeket a hibákat. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű. A mi ősembereink azért kezdték a kőkorszakban lándzsával, meg kődobálással, mert nem volt más eszközük. De Aloy generációja körül ott vannak egy több millió éves civilizáció maradványai. (#161258) mike1334 Na jó, akkor igazat adok neked. Nathan egy
.g***i [ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Lackooo84 #161265 üzenetére
Sylens mégis egyedül javítgatta a focus-okat. Míg mások a nagy vas b**nerhet imádkoztak, mert jobb dolguk nem volt.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz dvd24 #161267 üzenetére
Sylens
azt mondja, hogy talált egy "törött" focus-t. És hetek alatt javította meg. [ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
És mit csinálnak a rengeteg papirral, vagy tudással, neki állnak gyárakat-eszközöket-infrastruktúrát építeni a semmiből?
Merthogy alapanyag az ugye nem sok maradt, közben meg üldözte őket az összes robot, gondolom feltünt volna neki, hogy Pistáék épp egy gyárnak alapoznak a hegy lábánál[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Carlos Padre
veterán
Most nem azért, de ez most is így van. Van egy nagyon szűk réteg, ami érti a dolgokat és képes megteremteni sok évszázad felhalmozott tudása segítségével, a többi meg csak úgy van. Az emberiség egy része a holdon golfozik miközben más része szó szerint a kőkorszakban él a mai napig.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
consono
nagyúr
1000 év és több félresikerült terraformálási kísérlet után szerinted mi maradt meg a több milliárd ember ember cuccaiból? Szerintem igen is eltűnteni mindet. Nem beszélve arról, hogy ugye háború volt a gépek és az emberek között, nem csak hipp-hopp eltűntek az emberek és minden ottmaradt. Már a II. világháborús bombák is szar állapotban vannak terraformálás nélkül is. Meg van még egy fontos dolog: jelenleg is az emberi tudás széleskörűen csak elektronikusan elérhető. Mi maradna meg abból, ha 1000 évre lekapcsolnánk a gépeket? De a könyvtárakkal is hasonló a helyzet... Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos a "Milyen konzolt válasszak?" topik nem pörög,ezért itt tenném fel a kérdésemet,ha lehet.
Szóval,gondolkodom egy PS4 beszerzésén,de elvesztem a sokféle variáció között.Anno volt PS 1-em,illetve PS2-m is,azóta csak PC.
Viszont azokon a Gran Turismo volt az abszolút kedvenc,ezért döntöttem a PS mellett most is.
Tehát,fő célpont a GT lenne,használt gépben gondolkodnék.
Mire kellene figyelnem vásárlás előtt,illetve nem tudom,létezik-e ezekhez a gépekhez vezetékes kontroller?
Segítségeteket előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó
-
Dvix
senior tag
válasz Doblós #161276 üzenetére
mindegyikhez van vezeték, hogy a PS-el töltsd a kontrollert. Vagy veszel egy hosszab USB-Mikro USB kábel h elérjen az ágy háttámlájáig, vagy veszel egy profkóbb kontrollert ami csak vezetékes. De felesleges mert nagyon jól adja a jelet szerintem legalább is.
Használtan arra figyelj hogy van e gari rá, vagy a tulaj normális képeket rak e föl, van e értékelése. Ha a közelben laksz ki tudod e próbálni. kb ennyit tudok mondani. -
.LnB
titán
válasz Zoleee83 #161269 üzenetére
Ennek ellenére
Avad királyék, elég lakájós kis "vityillót" rittyentettek oda maguknak, "titokban". (#161274) consono Ott vannak a collectibles és resource cuccok. Ha azok megmaradtak, akkor amiket én írtam miért ne maradhattak volna meg? Főleg ilyen bunkerekben.
Na de hagyjuk is. Nem olyan nagy dolgok ám ezek, még szerintem sem. Csak azért nem nevezném átlagosnál jobbnak sem ezt a történetet.
Pont én szoktam hangoztatni azt, hogy alkalmazkodni kell a játék által lefektetett játékrendszerhez, és szabályokhoz.[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
En toluk vettem a Pro-t. Minden okes veluk.
-
Peace
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Gombinyó #161279 üzenetére
Kb nem.Maximum ha uncsi gépi ellenfelek ellen akar játszani.Viszont ha online, akkor a GTSnek nincs párja.
Flame off.(#161282) Peace
Slim is hangos tud lenni.De kit érdekel?Ja, itt sok embert igen
Viszont mióta megemeltem gépet, azóta ritkábban indul be a vinnyogás.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Doblós #161276 üzenetére
Igaz, hogy pofátlan önreklám a részemről , de lehet segíteni fog: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Dvix
senior tag
válasz Doblós #161281 üzenetére
Ha az ittenieket kérdezed akkor megoszlanak a vélemények.
Ha nincs 4K TV-d de plusz teljesítményt akarsz +30fps-el játékokban FullHD-ben/Super Sapmpling-et, akkor igen.
Ha rájössz hogy ugyanaz mint a PS4 SLim csak jobb grafikával és hangosabb hűtéssel, akkor nem.
Nézd meg a játékok listáját mivel fogsz játszani és ha azok PRo Enhanced támogatottak, akkor igen.
Én is vehettem volna Pro-t de én olcsón akartam játszani és sok játék van ami 60fps-en fut FullHD-ben így is a Slim-en. És az hogy valamelyik 30 fps-el megy, már észre se veszem, mert jó a játék.
Te döntésed.
Mindenki csak egy/kettő bizonyos játék miatt vette meg itt a PS-ét. És senki nem bánta meg szerintem. A PS játékokat "hosszúra nyújtod", sokáig játszod. Amikor Júniusban megvettük a gépet, azóta van hozzá 6 játék és most is csak azokat tolom. Sok bennük a cucc, tartalmasak. Szeretjük az Exkluzívokat![ Szerkesztve ]
-
Doblós
aktív tag
válasz Peace #161282 üzenetére
Nemrég vettem a tv-t is,ha már pc-n nem tudok játszani "négykában",legalább konzolon lehessen.Hangja pont nem zavarna,max.hangosítok a tv-n.
Nézegetem az árakat,olyan 100-110 körül ki lehetne már fogni garanciás példányokat.
Azt hiszem sikerült meggyőzni.Mindenkinek köszönöm szépen a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz lionshamlet #161229 üzenetére
Köszi
Unchartedek meg ps3ra megvannak, de nem végeztem velük, ezért az újra nem is gondoltam még. Gownak utanalovasok, a régebbi részek nem annyira győztek meg, bár csak a psps részeket játszottam végig.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Peace
nagyúr
Dettó ugyanez! 1993 óta vagyok PC-s. Mindig is azt vallottam, hogy játszani csak és kizárólag bill.+egérrel!!! Először a TLoU bejelentésénél gondolkoztam el, hogy nekem kellene egy PS, mert emiatt a játék miatt már megérné!!! Aztán nem lett belőle semmi. Időnként mindig előtérbe került a gondolat, de sorra elhessegettem. Most ült le nálam is annyira a PC-s játék piac, hogy már szinte semmi telepített játékot nem volt kedvem elindítani. Így jött végül a döntés, hogy kereken egy héttel ezelőtt beruháztam a Pro-ra. Tervezek 4k-s Tv-t, úgyhogy nem is gondolkodtam másban. Egyelőre csak ismerkedek az irányítással, én is TLoU-al kezdtem és az Uncharted sorozattal fogom folytatni. Hatalmas élmény! Én is PC mellé vettem, nem helyette. Sok játék van, amit PC-re várok és azon is fogom végigvinni. ;-)
[ Szerkesztve ]
-
Doblós
aktív tag
válasz lionshamlet #161296 üzenetére
Csak azon,ha már van a tv-n.De már döntöttem,Pro lesz.Köszönöm
-
Peace
nagyúr
válasz Doblós #161295 üzenetére
Én legalábbis remélem, hogy 2 év van. MM-ban megkérdezte nekem eladó. Megnyugtatott, hogy 2 év. Aztán vevő szolgálat mondja, hogy akkor 1 év. Ne baxon már fel, előbb érdeklődték meg, hogy 2 év. Erre ránéz a doboz oldalára, jah igen, itt írja, hogy 2 év garancia. Úgyhogy remélem annyi. :-\
Lehet nem ártott volna utánanézni....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borderlands 3
- PlayStation 5
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen autót vegyek?
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik