Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wolf13
őstag
-
Bencus88
nagyúr
oh köszi szépen!
-
Beújítottam a Titanfall 2-t. Gyerekek, technikailag sajnos érezni, hogy nem top csapat a respawn bár cserébe azért kellemesen pörög az fps, de a játékmenet zseniális.
A robotharc így kampány szinten nagyon adja.Kifejezetten jól át ültették ezt a PoPWW időmanipulálós részt. Úgy néz ki tartja magát az utolsó dátumhoz a Neocore és a héten jön a Warhammer 40K Inquisitor Martyr [link]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
-
Krissz1983
aktív tag
3 hete van ps4 itthon előtte a zöld táborban voltam.
Most fejeztem be az Unchartredet.
Azt a k@rva mindenkit mekorra játék basszus. 😂😂😂
Örökké ps-es leszek 👍🏻😂Give them nothing but take from them everything
-
Peace
nagyúr
válasz Krissz1983 #161664 üzenetére
De nem az első részt gondolom.
-
-
Carlos Padre
veterán
válasz Krissz1983 #161664 üzenetére
Ez különösen szép annak tükrében mekkora szitokszó az a játék abban a táborban
Csak így tovább, próbáld ki a többi lesajnált gagyi exluzívot is, nem fogod megbánniGenyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
x4matyee1986
csendes tag
válasz Krissz1983 #161666 üzenetére
Szerintem a heavy rain és a beyond two souls is kihagyhatatlan. Engem beszippantott mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
Akkor Te is trükkösen a negyedik résszel kezdtél, szép mondhatom!!! Rajtam kívül senki nem szopatja magát azzal, hogy az elsőtől kezdi a szériát?!!
-
Zoleee83
addikt
válasz Peace #161672 üzenetére
De-de, én is az elsőtől mentem végig a negydikig szép sorban, és nagyon élveztem ahogy fejlődik a technika/grafika, minden.
Még adós vagyok a Lost Legacyval, de most a God of War jön előtte, meg az Evil Within 2-t kéne befejezni.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kiszivárgott Sekiro: Shadow Die Twice gameplay (Lehet törlik majd)
Live-Die-Respawn
-
válasz RangerFox #161670 üzenetére
Tudom, hogy kik de ettől függetlenül nem a COD volt a mérce. Már rég nem az Activision alatt ténykednek és ez sem az első játékuk már. De mint írtam ezt leszámítva nagyon jó.
(#161671) oriic nagyon várom már
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
penge111
addikt
Uncharted Lost Legacy, The Last of Us, God of War, Horizon Zero Dawn, Beyond Two Souls, Heavy Rain, Ditroit Became Human, Bloodborne, Shadow of Colossus csak pár hatalmas exclusive cím, el leszel pár hónapig
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
rumkola
veterán
válasz Peace #161672 üzenetére
Az első 3 Uncharted-et 3x játszottam végig, utoljára pár hónapja, mielőtt a PS4-et megvettem.
Nekem a 4. rész már semmi újat nem adott (grafikailag sem), és nem is ütött semekkorát. Ha nem látom milyen gép van a TV alatt, simán elhiszem, hogy a 3. DLC-je.
Az viszont tény, hogy jelenleg generációban is a TOP 5ben van kb. a 4. rész.[ Szerkesztve ]
-
tuki2200
senior tag
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Devil May Cry V - Március 8.
Live-Die-Respawn
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. Volt már vkinek olyan hogy automatikusra volt állítva a plus előfizetés megvásárlása ha lejár és úgy meghosszabbította egy évvel hogy a kártyán nincs is pénz ?
-
wolf13
őstag
Tom Clancy's The Division 2: Gamescom 2018 Official Gameplay
Jó lenne tudni, kap-e magyar lokalizációt.
-
pethYeti
addikt
Summer sale meddig tart?
-
Sirandrish
legenda
Heyho.
Múltkorában már írtam azzal kapcsolatban hogy monitorra is szeretném rákötni a PS4et.
Egyelőre még nem szereztem HDMI elosztót, így marad a ki-be dugdosás. Egy darabig megteszi. Viszont kérdés.
A jelenlegi monitorom nem tud 4K-t, csak 1440p-t. Ezt a felbontást használom PC-hez, az jó is úgy.
Váltani a monitoron szoktam, egész egyszerűen átváltom DP portról HDMI-re, ami oké, de ez így elég? Nem kell valamit variálnom? Mármint a PS pro nem tud 2K jelet küldeni tudtommal, de a monitor átáll ilyenkor 1080p-re vagy számíthatok valamiféle torzításra? Kell valamit valahol állítanom, vagy a technika megoldja magának?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest