Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz TazLeacher #141099 üzenetére
Speciel most a gondolkodás részére szólt a hsz -em, nem a végigjátszás olvasására - utóbbi akkor lép életbe, ha végképp nem tudok túljutni egy adott ponton egy játékban.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
válasz TazLeacher #141088 üzenetére
De, pont ettől jó, mert azért van az agyad a fejedben hogy használd, nem azért hogy szádba rágják a megoldást.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
sutyesz96
őstag
válasz #42308056 #141093 üzenetére
Általában nekem ilyen helyzeteknél mindig az egyszerű gondolkodás hiánya okozta a mizériát. Mindig túlbonyolítottam az adott feladatot, és azért nem értettem néha már a végén hogy mit és miért is kellene csinálni. Rise of the Tomb Raiderben pl volt jópárszor ilyen. Ráadásul még az időzítéseknek is tökéletesnek kellett lennie.
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
sp8787
addikt
válasz prokxy #141092 üzenetére
BB Controls
vagy csak a kep
BB Controls -
prokxy
veterán
Este elkezdtem a Bloodborne-t, a játék maga meglepett picit annak ellenére, hogy olvastam: ne egy H&S-ként kezeljem...de nem gondoltam, h 1 vágás egy sötét sarok felől és a félHP-mnak oda!
De egész jól haladtam, viszont segítséget kellett kérjek, mert nem igazán találtam meg a gombkiosztást...így már megvan a kitérés legalább!Van az irányításra vmi link? Ingame menüben nem találtam sajna.
A játék tetszik, tényleg nem az a kamikaze módi, hangulata nagyon ott van, ezt végig kell tolni, csak véletlen nyomom a dpad-on a felfelé gombot és majd' megölöm magam, most sem tudom, h az mire jó...az meg hogy dobjak egy molotov koktélt, meg sem kíséreltem.
A földön pedig annyi view van, gondolom más hagyta ott, hogy már nem tudom mit olvassak el és mit ne.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
saelin
veterán
Én most az Iconoclasts-hoz használtam egy guideot mert elakadtam az egyik bossnál. Nagyon frusztráló az ilyen.
A legrosszabb az egészben hogy a megoldás tiszta könnyű volt, csak a franc sem gondolt rá.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
pr0bi
senior tag
Nem játszottál akkor a Neverhood-al.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz KaitouP #141072 üzenetére
Tényleg mennyire jó is az, amikor az emberek 80%-a nem tudja végigvinni a játékot végigjátszás nélkül. Meg azok a remek pillanatok, amikor fogalmad sincs, hogy ott azért nem tudsz átugrani, mert nem lehet, vagy csak 2 mm-el arrébb gondolták a fejlesztők. Szerintem egy rejtvény sem attól jó, hogy 20 percig ülsz előtte és próbálod kitalálni, hogy "mire gondolhatott a művész".
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ProEvoFan #141083 üzenetére
+1, a régi idegesítő volt és direktbe közönség cummanto. Ha nem a pont előre megirt platform széléről ugrottal el század mm pontosan tuti elvétetted az ugrást. Idióta ugri bugri szaltozos "akció" részekkel tarkítva... Ocsmány kamera kezelés mindemellé. Jah és ha valahol meghuztal egy kart az tuti hogy valahol a pálya egy eldugott szegletében nyitott ki egy kiskaput amit alig lehetett látni a körülötte lévő pixeles ugyanolyan környezettől...
Az idő és az emlékek szépítik csak meg ezt a játékot.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
RangerFox
veterán
Én imádom a TellTale Games játékait, Batmant is nagyon szeretem, de ez a Ps+-ban adott Batman játék az egyik legrosszabb az összes TT játék közül. Lassú, unalmas párbeszédek, átgondolatlan megoldások és egyáltalán nem fut stabilan...Kicsit csalódott vagyok.
-
andro93
aktív tag
válasz Xaels #141071 üzenetére
El kell fogadni, hogy ezt a játékot nem a 90-es évek játékain nevelkedett közönségnek készítették. Ma már nem arra van igény. Ezért haltak ki gyakorlatilag a stratégiák is pc-n, egyszerűen változnak az igények. Ennyi, ezt el kell fogadnod. És még így sem lett egy kasszasiker a játék tudtommal. A lopakodást aláírom, az Unchartedben pl sokkal több lehetőséget kapunk ezen a téren, de mindkét játéknak megvannak az egyedi jellemvonásai.
Ez a része a játéknak faék egyszerűségű. Egy sztoriközpontú játéknál nem előny, ha olyan fejtörőket raknak bele, ami megtöri a lendületet és hosszú időre megakaszt.
Nekem a 2013-as TR az egyik nagy kedvencem, ha összeraknék egy top10-es listát, mindenképp benne lenne. Pc-n és ps4-en is többször kivittem, viszont a folytatást csak 1x, az már nem tudott lekötni a kevés újítás miatt.[ Szerkesztve ]
-
Lefty
addikt
-
-
S@c@
őstag
Hello!
Erdemes megvenni a star wars ultimatet 3000ert ps storebol ha csak a single resz erdekel? Valamint 1800at er a mirror edge 2ik resze?
-
KaitouP
nagyúr
válasz RangerFox #141062 üzenetére
Ez a reboot -olt cucc inkább hasonlít egy langyos hígfosásra, mint arról amiről kellene szólnia egy TR -nek is.
Ötéves óvodásoknak szánt játékmenet, gondolkodni nem kell, mész A-ból B-be, közben van egy kis fight, meg "rejtett" zugok extra kincsel, amik épp csak annyira vannak elrejtve, hogy csukott szemmel is meg lehet őket találni. Vicc.2018 -ban nyilvánvalóan elavult a régi TR -ek grafikája (1-5. részről beszélek), sztoriban sem voltak olyan nagyon erősek - mondjuk az újak sem azok - de olyan szinten technikás, pontosságra, jól időzítésre, és nem utolsósorban gondolkodásra kihegyezett játékmenettel rendelkeztek, amilyet mai napig kevés játék tudott hozni (manapság pláne...), sokszor még végigjátszás* segítégével is igazi kihívást jelentett.
* A régiebbiek biztos ismerik, volt anno nagyon régen egy kicsi, fekete, nagyjából füzet nagyságú, de annál keskenyebb végigjátszás széria, amiben leközöltek TR végigjátszásokat is többek közt. Nem ugrik viszont be a neve... valaki esetleg tudja, melyikre gondolok?
-
Nem a lövöldözés a gondom, kell és jó is, hogy van. DE, gyakorlatilag lopakodósat alig lehet játszani, legtöbbször tényleg darálás van. A logikai feladatok kimerülnek a 3 lépéses törd, égesd vagy robbantsd fel dolgokban és azokat is az arcodba tolja. Nincs semmi olyan feladat ahol tényleg elpöcsölsz 5percnél többet, hogy megtaláld a megoldást vagy hosszú, összetett mászások kelljenek 1-1 "kulcs" aktiválásához, rejtett kapuk csapdák. Most végeztem pont vele. 1-nek jó volt így a RiME után. Ez egy 6-os nálam.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
félisten
válasz FollowTheORI #141005 üzenetére
Nekem mindkét gép van One, PS4, ( switch ) azt mondom nagy előny azért a One-n a havi játékfelhozatal a gamepass és az EA acess.Multiplatform játékok szempontjából mindenképpen. Ott ugye havi 4 játékot kapsz 2 One 2 360 pllusz jön egy Classic cím is.Nem rossz kis konzol az sem.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Bogyi007
veterán
válasz FollowTheORI #140997 üzenetére
A Sony filmes részlege épp a tavaly év végén/idei év elején állt talpra és ehhez egy másik film volt a segítség. Igen a Jumanji az...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
WaterWave
veterán
Cod ww2 ben kijött az 1.10-es patch...
39-es szint lassan elérve
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
zojjektum
senior tag
Elöljáróban ez az én véleményem és elképzelhető, hogy egyedül vagyok vele. A TR téma. Volt "szerencsém" játszani a régi részekkel a régi időkben, nem felújítva , nem moddolva. Azért az idő nagyon, de nagyon megszépíti az "eredeti" részeket. Kincskeresés nem kincskeresés számomra az egyik legidegesítőbb játék/ok volt/ak a maguk idején. Ostoba harcrendszer (szaltózva lőni előre-hátra, jobbra-balra), ügyességi feladatok amelyek majdnem agyvérzést okoztak az idióta irányítás és kamera kezelés miatt. Emlékszem a második rész végjátékára amikor majdnem beb@sztam a controllert a ps1-el együtt a tv-be. Én személy szerint gyűlöltem a régi részeket és őszintén szólva ps2-n ezen okok miatt csak egy résszel toltam azzal sem sokat, mert az sem fogott meg egyáltalán, inkább toltam helyette az új Pitfallt. Számomra az új TR egy igazi felüdülés volt a régihez képest, mintha minden olajozottan működne és a helyén lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
A puzzle solving játékmenet szerintem nem öregszik. Az hogy a tr ebben a kategóriában kiöregedett az lehet.
Én későn kezdtem a szériát és nem os játszottam minden rédzével de azt a fajta játékot szerettem.
Már nem tetszik,nem játszom vele. Akinek meg tetszik azoknsk jó játékot!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
válasz Zoleee83 #141058 üzenetére
Mi nem volt pontos? Azok a katonák nem ezen a szigeten születtek, tehát nem őslakosok és ha már sztori értelmezés akkor abban a régióban mikor is volt az utolsó háború ami miatt az egész sziget tele van katonai létesítményekkel? Azok a férfiak akiket halomra gyilkolsz logikusan átgondolva 50-60 évesnek kellene lenniük ha a háború után ott ragadt katonákról van szó... A relatív friss hullák hogy lehetnének már más korból valóak? PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Bad Pritt #141059 üzenetére
Nekem ugyanez volt a bajom az Uncharteddel is, mint az TR Definitive-el.. Nekem túl sok a harc.
TR-ben is volt olyan rész, ami 3. végigjátszásnál mondtam, hogy ok , fuck this.. és kikapcsoltam. Mert egyszerűen idegesítő volt, hogy ennyi helyen lőnek és lőnek és nem jutok előre.
Metro első részében is a tököm ki volt a sok harccal. Bár ott még az is felbaszott, hogy szerintem az első rész nehezebb lett, mint a második. Mert az első részben folyton töltényhiánnyal küzdöttem, illetve az AI is nagyon sokat csalt. De lehet, csak én vagyok túl béna.
Én szeretek mászkálni, rejtvényeket megoldani(jó példa a Limbo vagy az Inside).. De valószínűleg úgy látták, hogy több játékosnak inkább kell a lövölde, mint a mászkálás..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
RangerFox
veterán
Ehhez a Tomb Raider témához pár szó:
A régi TR-ek nagyon csúnyán öregedtek, mind grafikailag, mind játékmenetileg. És ezért kellett a változás. A Rebootot nagyon jól eltalálták, a legutóbbi részben meg kibővítették a sztorit egy sokkal nagyobb szabásúvá, valamint a játékmechanikán csiszoltak, kibővítették azt. Szerintem a lövöldözés kell egy ilyen játékba, szerintem ez a kalandor élet velejárója, ez adja az action-adventure játékokban az akció részét. És ez jól el van találva. Ami még nagyon tetszik a játékban, az a túlélés. Bemész egy barlangba és simán lehet, hogy egy egész csapat farkassal, vagy egy medvével találkozol, vadásznod és muníciót kell gyűjtened, különféle tombokat fedezhetsz fel, amik nagyon ötletesre vannak megcsinálva, mindegyik élvezetes és mindegyiknél kell egy kicsit gondolkodni is. Ezen felül minden felszedhető tárgyhoz külön leírást, megjegyzéseket fűz Lara, nem csak eléd dob egy csillogó pontot, mint az Uncharted. Ezen felül pedig nagyon látványos a játék, nagyon kreatív dolgok vannak benne, és részletesen ki vannak dolgozva a területek. Én nagyon remélem, hogy az idei E3-on mutatnak valamit az új részből, biztos első napos vétel lesz.
-
Zoleee83
addikt
válasz Xaels #141054 üzenetére
Akkor nem jól értetted a storyt, amit a spoilerben írsz nem feltétlenül így van...
Az a rengeteg katona az ott ragadt, nem véletlenül vannak a szigeten, nem tudnak elmenni Yamatai szigetéről, míg meg nem ölöd a fő boss-t akinek kiszabadul a lelke.
A relative friss hullák között pedig rengeteg más korból származó van pl. 1-2 világháborús tisztek, különböző ázsiai népek, stb. Olvass kicsit utána.@Bad Pritt - Nem a hentelésről van szó azt mindenki elismeri,de ne spoilerezzünk nem pontos dolgokat..
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Nescafé
őstag
Üdv
Van egy wolfenstein 2 jàtékom welcome the america, németországból való , van benne egy kód de nem fogadja el , miért van ez?
Persze uj én bontottam ki. iPhone 15 Pro , IOS 18.2 , Fénix 7 Pro Solar, PS5 Pro, Asus VivoBook X1504VA-BQ773TW
-
válasz FollowTheORI #141052 üzenetére
Nem állítottam, hogy nem kellett a reboot. Az arányokkal van bajom és a brutalitás mértékével ami az adott szituban túl van tolva.
A Tomb Raider "eredetsztorijának" valami sokkal kalandosabbra vártam, ez olyan mint egy női verziós Rambó. Ölni nagyon faszán megtanulsz, de arra nem kapsz választ miért is lesz kincsvadász a csajból. Legyen vadabb, de a játékmenet ettől még ne butuljon le.Van egy istenháta mögötti sziget, ahova senki sem megy önszántából de te tucatszámra ölöd az embereket akik nem őslakosok, ezeken felül minden tele van a rosszfiúk által megöltek relatív friss hulláival és tényleg vannak olyan részek ahol patakokban folyik a vér mint amikor elkapnak mikor Samet akarják élve elégetni. PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
nagyúr
válasz Xaels #141046 üzenetére
Való igaz hogy sötétebb, de azért ezt túlzásnak érzem amit írsz.
Kellett neki a változás, mert az előd koncepció már érdektelenségbe fulladt a sok rész után.Szerintem ez pont jó reboot lett.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
félisten
Köszi, akkor keresgélek tovább!
Ebay-ről hálózati adapteres aktív átalakítóval mehet 3-4k HUF-ért[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
törölt tag
válasz AxBattler #141044 üzenetére
Ez nem csinál semmit. Vannak olyan hangkártyák, amiken a toslink ugyanúgy a 3.5-es jacken jön ki. Ezekbe olyan spéci 3.5 jacket kell dugni, aminek a közepén egy optikai szál megy. Na ez ilyen. Ez csak egy kábelillesztő. Neked ehhez valamilyen DAC kell. Amit én linkeltem azok ezek. Ha fülest akarszt illeszteni, nem ártana egy előerősítő is, de az már zsebbenyúlós ha valami minőséget is akarsz. Határ a csillagos ég, de vannak olyanok, amik kínából jönnek, de a felépítésük viszonylag kultúrált.
Egy példa. Ez DAC+Headphone Amp egyben. Emellé nem kell semmi, ezt pl kötheted rögtön a toslinkre. De ez akkor érdekes, ha kell erősítő is (A 3.5 jackből arra tippelek: igen).[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz AxBattler #141044 üzenetére
Az optikai (toslink) nem alakítható ilyen könnyen jack-é. Régebbi laptopokon volt olyan jack kimenet, ami egyben optikai IS volt, ez a csati azokhoz való.
Mellesleg te nem slimet akarsz venni? Azon nincs is optikai kimenet egyáltalán.
Másik megoldás talán egy usb dac, abba mehet a jack. De ebben a többiek biztos jobban tudnak segíteni, hogy milyen típust. -
Kvelstadt
veterán
válasz oriic #141036 üzenetére
Volt igen de az még egy jó kis puzzle solving platform kaland játék volt harcokkal fűszerezve, itt meg a harcok között néha véletlen van egy puzzle. Nameg a régiben sokszor a relic és artifactokért egy külön feladatot kellett megoldani hogy odajussak, itt meg a fűből szedtem fel néhányat.
De egya lényeg, ez a tr már nem az ami volt és én köszönöm de az előző része több mint elég volt nekem."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
válasz Zoleee83 #141040 üzenetére
Én nem a RoTR-ről, hanem a sima reboot TR-ről(2013) beszélek. Túl van tolva a logó, megnyúzott és csonkított emberekkel. A patakokban folyó vérrel. El lehet vele lenni, de a felfedezés teljesen a háttérbe szorul és felváltotta az ész nélküli gyilkolás.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
pockhome
senior tag
válasz TazLeacher #141026 üzenetére
Anyagilag az éri meg a legjobban, ha azzal a bizonyossal játszol...
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
félisten
válasz #20844032 #141034 üzenetére
Esetleg ez a kombó?
GOOBAY Jack Toslink Átalakító Fekete 3cm 11923 + DELOCK Toslink Összekötő Fekete 1m 82887"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
ProEvoFan
nagyúr
A Disney állítólag másik videojátékos cégnek akarja adni a Star Wars jogait
Bár még csak pletyka, de remélem igaz. -
Zoleee83
addikt
válasz Xaels #141039 üzenetére
Nincs szerintem semmi gond vele, az elsőt se gyerekeknek szánták, ott is volt mikor fennakadt a kiálló gallyakban a folyóban és brutálisan halomra halt.
A story is világos, menekülsz/kergeted a Trinity-t az első perctől kezdve, illetve az ősi relikviát keresed, engem leköt, tetszik.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
válasz prokxy #141017 üzenetére
A legnagyobb bajom nekem is az, hogy gyakorlatilag hentelés az egész ami egyébként is furán adja a szituban.
(#141035) Kvelstadt maga a felállás bántja a csőröm. Míg Drake kincsre vadászik és küzd a kincsért, megmagyarázzák kik is az ellenségek. Itt meg nyakadba szakad a szar és néha van valami kis kincsszerűség.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz Xaels #141016 üzenetére
Igen. Az eredeti tomb raiderben Lara elveszett kincseket kutatott fel, puzzeloket olfott meg a játékon szinte végig. Megviselte mikor először ölt bert.
Itt az új szériában pedig mászkál egy kicsit, neha van egy fél perces puzzle és halomra lövi az ellent, akárcsak Nathan."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
törölt tag
válasz AxBattler #141030 üzenetére
Az nem így fog menni. Itt a vga átalakítónál ez részben triviális, mert a vga is analóg, az egész eszköz nagyrészt egy DAC, a dvi viszont digitális, ráadásul szinte csak a csatlakozó fizikai kialakítása más, nem szükséges elektronika sem a forgatáshoz. Ez esetben neked kellene egy HDMI audio extractor, innen/amazonról/akárhonnan, és itt mindegy már, hogy most dvi-on, hdmi-n, vagy min mész be a monitorba.
Hozzátenném szerintem egyszerűbb és olcsóbb az optikairól forgatni, nem teljesen világos miért ragaszkodsz ennyire a hdmi-ből kibontáshoz. -
sp8787
addikt
-
-
vg
addikt
válasz TazLeacher #141026 üzenetére
Azt hittem ez valami poén, aztán rájöttem, hogy komolyan is gondolod...
-
Bati0501
őstag
válasz FollowTheORI #141014 üzenetére
Az király lenne!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ProEvoFan #140988 üzenetére
Szerintem meg de. Versenytársa, de kb. csak a Box-nak. A HC réteg ebben a generációban egyre inkább eltolódik a Sony irányába. A Casual réteget az MS még meg tudta fogni sokszor, akár a Kinect-el, akár az olcsóbb indie címekkel. Most meg kb. ott tartunk, hogy a HC réteg PS-t vesz, a Casual meg Switch-et. Box-ot kb. az vesz, aki alig pár játékkal játszik. Megveszi és éjjel-nappal pörög a Fifa/CoD/BF/R6...stb. Erre tökéletes.
-
nagyúr
-
félisten
Üdv!
PS4 Pro-t kötnék DVI-os monitorra, olvastam GYIK-ot, de nem tetszik, nincs valami újabb, egyszerűbb megoldás?
Hasonló kellene, csak VGA helyett DVI-al: Delock 62407
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
sp8787
addikt
Ez teljesen igaz bizonyos jatekokra. Pl. most sokan megvannek szedulve ,hogy huha gyun am a GOW amikor valojaban az a jatek tokugyanaz lesz 1 ev mulva felaron, nincs benne multi...etc.
De eloszor a BB, DS3 vagy pl tavaly a Nioh vagy az iden a MHW az mar egy mas bicikli. Azoknal a jatekonal mas elmeny elso naptol a kozosseg reszenek lenni es felfedezni/megtanulni a jatekot.
[ Szerkesztve ]
-
szaby72
tag
Sziasztok, egy ilyen kérdésem lenne. Van egy Ps4pro, erősítőre kötve. Ha telefont párosítom a ps4el letudok zenét jatszani a telorol ugy hogy megszolaljon az erősítőn? Remélem vki tud választ adni, köszi.
-
RiME-hoz hozzászólnék én is, zseniális alapanyag helyenként nagyon kellemes atmoszférával és okos puzzleökkel. Viszont a végére szerintem kicsit elfogyott belőle a spiritusz, túlságosan leegyszerűsödött. A "sztori" meg kegyetlen, nyersen pofáncsap szinte minden átmenet nélkül. Ha pontozni kellene olyan 8/10-et adnék rá műfaján belül.
Elkezdtem a Tomb Raidert. Őszintén nem ezt vártam, azt hittem a gyerekek mellett nyugodtan játszhatom majd. Szerintem túlságosan elment egy brutális irányba, hiányoznak belőle az okos puzzleök és a platformer részek sem túl cifrák. Ettől függetlenül élvezetes, de a túlélésen felül kicsit több kalandra számítottam.
-
nagyúr
válasz pulyka jocó #141011 üzenetére
Meh... BC2 forever... azt kéne remasterelni, ugyanazzal a játékmechanikával lényegében...
Meg persze mellé a Vietnam kieget.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pulyka jocó
senior tag
válasz ProEvoFan #140983 üzenetére
Mit nem adnék egy BF3 remasterért...
Szerintem is a legjobb BF, hangulatos pályákkal, jó fegyverekkel. PS3-on prémium is van hozzá, kár hogy halottak a DLC-s szerverek, pedig egyik jobb mint a másik
Ha esetleg kiadnák a következő BF mellé remasteredként (mint pl COD IW mellé a 4-et) biztos hogy első napos vétel lenne... -
Neoteric
addikt
válasz FollowTheORI #141003 üzenetére
Valahol olvastam, hogy belengedték, hogy esetleg az EA az övék lehet tokkal vonóval.. hát kurv@ra remélem, hogy nem.
PSN: ne0teric_sAN
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #141008 üzenetére
Tippre
Shadow of the Colossus - Február
God of War - Április
Detroit - Junius / Augusztus
Spider-Man - Október“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nagyúr
Ejj erre a Detroitra miért nincs még pontos dátum mikor jön?
-
nagyúr
válasz 3L1T3 #141006 üzenetére
Ezzel nincs is gond, énis így vagyok vele... meg sokan mások.
Ezért nincs is semmi mozgató rugó váltásokra... ez itt a baj.Régi játékok ujrakiadása csak részmegoldás... kell egy killer feature vagy húzócímek vagy mindkettő. Ennyi.
Persze ha akar valamit az MS kezdeni a szituval... hisz lehet hogy nem... aztán marad az állóvíz.
Meg elzakatol melletük a hype train...Meg ha így írod tedd fel a kérdést, ha csak 1 lehetne... melyiket választanád?
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #141005 üzenetére
Legyen így ahogy gondolod! Én vígan eljátszom mind a kettőn, ami itt jobb azt itt, ami ott azt ott! Előző genben is ennyire hangosnak kellett volna lenni. Bár ott az MS verte magát, hogy PS3 + Wii eladásokat alázunk , szoftver téren is!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nagyúr
válasz 3L1T3 #141004 üzenetére
A gyerek nyála God of Warra csorog meg a PS ekluzívokra... semmit nem ér hogy játszhat 100 régi játékkal... hidd el én mint friss beugró már tudom magam is.
Nem véletlen hogy a PS 2x fogy... meg a X eladások megbicsaklottak, oda a hirtelen hype azt kész. Nincs rá tartalom.
Azért azok a pletykák MS tájáról nem csak úgy a semmiből jöttek... háttérben gondok vannak.PSre meg jönnek a nagy címek... mainstrem gyerekes anyuka meg simán megengedheti magának a PS-t és az exkluzívokat (ne magyarországról induljunk ki)... semmi tévút nincs itt... tények vannak.
Nagyon kíváncsi vagyok pl majd az E3-on idén mit fog virítani a MS.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz FollowTheORI #141003 üzenetére
Szerintem még mindig tévúton jársz. A mainstream az aki nagyobb vásárló bázis. Anyunak meg igen is fontos, hogy minél olcsóbban tudjon a gyerek játszani.
De szerintem leakadhatunk a témáról!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
nagyúr
Semmit nem ér... nem vonzó ajánlat, hiába olcsó... a box elég durva húzócímhiányban szenved.
Ezt gyorsan úgy lehetne orvosolni hogy felvásárolnak valakit.
Vagy esetleg amit én javaslok, mint húzó feature... + valve felvásárlás... Steam machine = Xbox One.
-
addikt
válasz CsonkaImo #141001 üzenetére
Okés, mondjuk ez is igaz. Hmmm, de ha megveszed a legújabb játékot, majd eladod miután kijátszottad, akkor is sokat tudsz spórolni. Majdnem ugyanott vagy és új játékokkal játszol.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest