Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmw528
tag
válasz Sanyicucu #135096 üzenetére
Ó, a legproblémásabb játék amivel valaha játszottam, csinálj a psnek fix ipt, tedd a routerbe dmz-be, vagy meg kell nyitni egyenként a portokat
Esetleg kapcsold ki-be az UPnP-t.Nekem ugyan nem szakad meg, de több éve megoldhatatlan hogy ne legyen lag, belassulás, totális meghülyülése a játéknak, köszönhető ez a peer to peer kapcsolódási rendszernek és a szerencsének hogy ki hol lakik, mi a fölrajzi helyzete. Szóval egy vicc az ea a fifa sorozataival
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz ViktorHUN79 #135100 üzenetére
Havi lebontásban nem olyan drága.Mondjuk egyben kell perkálni, nem havi részletekben.Viszont éves szinten visszahozza a pénzedet, mert a havi játékok közt biztos találsz egy-két darabot, ami végigjátszható és ne feledkezzünk meg a storeban sokszor van ps+ előfizetőknek plusz kedvezmény ami szintén farag a befizetett éves díjból.A ps+ megosztható, szóval...
Persze jogosak az érveid, de sajnos ez van.Más téma.
Vége az egyet fizet kettőt kap és a 70% kedvezmény ps+ előfizetőknek akció..Meg ma délután fejezik be a két naponta egy játékra nagy kedvezményt is.Tehát jó lenne ha kapnánk mi is mint az amcsik valami új akciókat karácsonyra, mert pl csak három lego játék van leértékelve és nekem pont egyik sem kell.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A dán PlayStation kiszivárogtatta a januári Plus játékokat: Batman the TellTale Series 1. évad és Deus Ex Mankind Divided. Ha ez igaz akkor a jövő év már jól indul
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok!
Először is Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves fórumtársnak.
Ha csak a kampány érdekel akkor elég a Titanfall™ 2 Standard Edition?
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Unbaised-Ben #135099 üzenetére
Sokáig én is így gondoltam, ahogy Te, aztán rá kellett jönnöm, hogy vannak előnyei.
-Kapsz havonta 2 játékot (Nem nagy címek, de akkor is, ha csak 1000 forintosával nézzük, bőven visszahozza a Plus árát.
-A játékokra kapsz némi kedvezményt Store-on belül.
-Ami nálam talán a legnagyobb pozitív, hogy nincsenek csalók. Vagyis sokkal kevesebbet és azok is más formában, tehát nem AIM, WH és társai. Hanem mondjuk valamilyen módon rákötik a billentyűzetet, egeret és úgy tolják.Ez a teljesség igénye nélkül, a rutinosabb fórumtársak biztos tudnak még több pozitív dolgot írni.
Sic Parvis Magna
-
TazLeacher
nagyúr
válasz ViktorHUN79 #135100 üzenetére
Nagyon ritkán multizom, mégis 5 éve folyamatos előfizető vagyok...bár többségében nem érdekelnek a Plusos címek, mégis évi 2-3 olyan van, ami tényleges spórolás, mert előbb utóbb megvettem volna. Ezzel min. az éves összeg fele visszajön.
Mivel szinte csak Store-ból vásárolok, az extra kedvezményeken bőven keresek annyit, hogy a másik fele is vissza jöjjön.
Nálam nagyon nagyot nyom a lattban az online tárhely. -Már magában ez megérne havi pár száz forintot. Évek óta nincs gondom a mentésekkel, mindig megvan minden, kb. 2 hónapja töröltem ki a PS3-as játékokét.
Ezekre jönnek rá a sallangok: béták, témák, exluzív tartalmak.És mindez idén havi durvám 550 Ft-ért, mert sógoromal osztozunk rajta.
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok, kellemes ünnepet mindenkinek először is!
Az normális ha 60Mbps down és 5Mbps up gyorsaságú netem van, a ps4 slimmel lan kábellel vagyok rácsatlakozva a routerre ami 2 m re van a konzoltól a modemmel együtt, de mégis csak 3Mbps körül van a feltöltés sebessége a konzolon.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
törölt tag
Engem érdekel és tuti megvettem volna előbb-utóbb. A technikai gondokat amúgy nem értem. Úgy néznek ki a játékok mintha odahányták volna, alig van komolyabb interakció... Szerintem túlvállalták magukat, vagy csapatot kéne bővíteni vagy kukázni pár szériát mert ez így egyre rosszabb
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Petreszku #135108 üzenetére
Jah a bétában kiborított a rallys része.Össze vissza csúszkáltam.
A Dirt Rallyt sokan ajánlották, de nekem az túl szim.Ezért nem téma a PC2 sem.A Driver club annyira nem dobott fel.A GTS, Dirt4, WRC7 versenyez csak.Szerintem GTS lesz a befutó.A Dirt4et majd még olcsóbban beszerzem.Vagy nem -
vg
addikt
válasz #42308056 #135116 üzenetére
Nem a grafikával van gond, hanem az egész játék egyszerűen rossz. A harcoknál hozzá se kell nyúlnod a kontrollerhez, sokszor lefagy a játék(az utolsó fejezetnél sokszor pont ugyanott), unalmas is az egész. Azért tegyük hozzá ha 3e lesz a második évad, akkor azt is tuti megvásárolom, mert szeretem a Telltale játékokat. Pont tegnap este vettem meg a A galaxis őrzőit(az is csak 3e pénz most), az már jobb egy fokkal, legalábbis az első fejezet jó volt.
-
l.sebestyen
senior tag
Sziasztok, lehet volt már kérdés, próbáltam rákeresni, nem találtam konkrét választ ha mégis akkor bocs,
A GTA5 ben ha story módban játszom net nélkül akkor nem ment automatán? Mert akkar letölteni frissítést de nem engedem neki, mert elég lassú a netem és kevés is, -
30z.Samu
félisten
-
saelin
veterán
válasz TazLeacher #135110 üzenetére
Múltkor volt akcióban két játék PS+osoknak. 50%-ot engedtek el az árából, ami valami 15-20 ezer forint volt eredetileg. Ki lehet számolni hogy 15-20 ezret spóroltam azzal a vétellel. Gyakorlatilag egy éves psn előfizetés.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
ProEvoFan
nagyúr
PlayStation Plus előfizetés, 12 hónapos tagság 13500 forint
Csak a mai napon.[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
A GT Sport-al másnak is van hiba üzenete?
"a connection to the server could not be established (NE-21194400)"
Igaz, hogy ma tettem be egy switch-et a rendszerbe, de nem az a baj, mert minden más játékkal tudok online lenni.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
saelin
veterán
Lehet elkezdeném a Pray-t. Olvastam hogy kapott pro supportot, de cserébe nagyon ingadozik az fps és még stuttering is megfigyelhető volt. Ezt azóta javították?
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Theory66
aktív tag
Sziasztok!
Szülői accountra aktiváltam ps+ 14 napos trialt, mit kell tenni hogy a gyerek tudja használni a saját felhasználóján? A két fiók egy gépen van. A gyereknél is az én mailemmel kell belépni a storeba, vagy a sajátjával?
-
flashpointer
őstag
Hello, egy gyors kérdés:
Melyik hivatalos oldalról tudok úgy ajándékkártyát vásárolni hogy kifizetem és kb azonnal megkapom a kódot emailben?
köszi -
ViktorHUN79
aktív tag
válasz flashpointer #135132 üzenetére
Pc game supply
-
mcdennis
tag
Sziasztok!
Lehet már elcsépelt a kérdésem, de a Play Station Storeból megéri vásárolni játékokat? Illetve ha egy játékot megvettem, akkor ha belépek egy másik Playstation-ön a fiókommal, ott is le tudom már tölteni ingyenesen nem, hiszen egyszer megvettem, nemde?
Előre is köszi a válaszotokat
-
-
slloyd
senior tag
válasz flashpointer #135132 üzenetére
Sziasztok,
Először is, Boldog karácsonyt ès kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.Èn Tőle
vásároltam Paypal-al fizettem 1 perc alatt megèrkezett a kód az Ebay-en regisztrál email címemre
Van nála szinte minden nèzz szèt.[ Szerkesztve ]
-
slloyd
senior tag
-
Gabesz1019
senior tag
Watch Dogs 2 Season Pass-t megéri megvenni? Mennyit adnak hozzá a játékhoz a DLC-k?
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
GTA 5-t tervezzük megvenni felesben barátommal, az lenne a kérdésem, hogy meglehet osztani?
Ketten játszanánk majd egy időben.
Illetve ha van leírás, amivel meglehet ezt oldani, azt megköszönném. -
Neoteric
addikt
válasz pulyka jocó #135144 üzenetére
Meg lehet osztani.
1) Megveszed a játékot pl arra az accountra amelyiken ps plus is van (tegyük fel h az a tiéd)
2) Barátodnak megadod az accountod loginját, ő bejelentkezik vele és beállítja, hogy annak az accountnak az ő ps4-e legyen a primary ps4. Ezután elindítja a játék letöltését a storeból, kilép az accountból, belép a sajátjába, és ha nem bazilikázta el, akkor látni fogja hogy töltődik lefele a játék.
3) Te pedig értelem szerűen a saját accountodba lépsz be a saját ps4-eden és simán csak letöltöd és játszol+1) Ha te is el akarod érni a barátod accountján levő dolgokat, akkor te is belépsz az ő accountjával a te ps4-eden és beállítod, hogy annak az accountnak a te ps4-ed legyen a primary playstatione. Elindítod a letöltést azoknál a játékoknál amik kellenek, log out, tieddel log in, aztán kész.
[ Szerkesztve ]
PSN: ne0teric_sAN
-
S@c@
őstag
Hello! Mi a kulonbseg a mortal kombat x es xl kozott?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez még mindig mocskosul nagyon beteg lesz úgy érzem. Várom nagyon.
Live-Die-Respawn
-
saelin
veterán
válasz oriic #135149 üzenetére
Én is nagyon várom. Van egy hasonló a Scorn vagy mi, de abból már jött egy gameplay demo ami nem túl biztató... Úgyhogy a groteszk témát ez a játék fogja nekem kitölteni, ha egyszer megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest