Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz dollarZ18 #118402 üzenetére
Nem istenitem az M$-t , de amit írtam azok tények.
Vicces , hogy nem tud több szálon dolgozni , futtatni egy játékot FHD-ben , mellette a letöltést max sebessegen futtatni.
Rest módban kell tenni hozzá...Vagy játszol csak...
A játékokat hagyjuk , egyik sem egy nagy etwas..."remastered címekért fizetek" pl Killzone 1,2 hol van kiadva remastered? Sehol...
Szóval ezt is cafolom.
Ami PS 1-2-3 kiadás az mind a Now szolgáltatás tartalmazza , amiért fizetsz. Most azt hagyjuk amit kiadnak remaster kiadasba , pl
Tomb Raider." itt sem volt még EGYSZER SEM problémám ~2 év alatt, pedig csak digitálisan vásárolok. Talán nem kéne 20 féle accountot csinálni, mert hogy éppen 20 forinttal olcsóbbra jössz ki egy másik régióban."
Erre csak azt tudom mondani , hogy elég a fórumban olvasni fizetési problémák miatt , nem kell hozzá 20 account... Meg a magyar account sem megy mindig zökkenőmentes . Az meg vicc kategória hogy nem fogadja el a magyar Paypallal való fizetést külföldi accountnal.
Nem Sony hater vagyok , de szerintem ezek elég nagy fail.
A SIM gépről hiányzó optikai kimenet nem is említettem... Csak hogy teljes legyen a lista.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest