Hirdetés
-
GAMEPOD
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
válasz
Adam_Shepard #113196 üzenetére
Szoftverekre ez nem igaz..
Szerk: mármint a 14 napos elállás, nem tudom a le nem töltés ezt mennyire befolyásolja
-
marilllyo
veterán
válasz
Adam_Shepard #113196 üzenetére
Sajnos a Sony-nál nem. Legalábbis nekem mást írtak ezzel kapcsolatban a supportnál.
-
-
Djuree
félisten
na megoldódott az ügyem. ugye h tévedésből a bf4 premium edition helyett csak a sima premium dlc-t vettem meg. 3690 volt, már le is volt töltve, de vissza tudtam refundolni. most le van árazva a premium edition 5990-re, plussal 3800 körül van. pont nincs plusom, de aktiváltam a 2 napot és meg is vettem 3800-ért.
azért nem mindegy, lényegében a dlc csomag áráért (ami akciós is volt amúgy is 3690-ért) meglett a dlc+játék.
tudom h régi kicsit, de megjött a kedvem, a bad company 2-vel nagyon sokat toltam. remélem ez is lesz olyan jó. gondolom játékos van bőven még. a bf1 témája nem tetszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Miyoo Mini V4
- PS3 FAT CFW - Telepített játékokkal, 2 kontrollerel
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest