Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
egyedülülő #2666 üzenetére
Játékosbázist nem vonják össze a PS4 játékosok érdekében, de ez nekünk PC-seknek is jó, mert így megkapunk minden PS4-es optimalizációt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2661 üzenetére
Huh legalább nem leszek emiatt ideges...
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2659 üzenetére
Csak tippelek, hogy egy hétig megy, nem láttam sehol kiírást, hétfőtől indult, ez ugyebár nem szokványos, általában hétvégén szokott lenni, ezért gondoltam, hogy most végig tolnak egy hetet. De nem biztos.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2642 üzenetére
Sajnos ma nem találtam Cobalton jó csatákat (Vanu). Volt, hogy mi zergültünk, ami nem jövedelmező, volt, hogy az ellenség volt túlerőben. Alig volt most balanszolt csatám.
-
Visormail
addikt
válasz
egyedülülő #2640 üzenetére
Na a mocskos TRVANU, azok kötöttek belénk, mi csak békésen törtük a kirakatokat. Lúúúúújzaváros, Lúúúúújzaváros!
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2632 üzenetére
Na igen, történt velem is furcsaság. Játszottam egy kicsit reggel majd félreraktam, el kellett mennem valahova. Megyek vissza nem megy a szerver mondom francba. Később visszanézek, minden működik, játszok, pár perc múlva: Maintenance in 15 minutes. Rohaggyá meg
-
Loha
veterán
válasz
egyedülülő #2623 üzenetére
Cobalt meg Miller lett összevonva meg az Emerald, de az Emerald ugye -6 óra eltérésben van az EU-hoz képest.
-
Visormail
addikt
válasz
egyedülülő #2624 üzenetére
Most léptem ki, ma is simán be tudtam lépni cobaltra 8:15 körül.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
egyedülülő #2619 üzenetére
Az oké, hogy írtad, de már 15 órája!!! Ha azóta nem mennek a szerverek, akkor nagy slamasztikában van az SOE.
-
zolee0307
őstag
válasz
egyedülülő #2609 üzenetére
Pedig mostanában mikor belépek a pingem jobb lett, mindig 80 ms alatt vagyok. Igaz most nem játszok. Ezek szerint nem javult a helyzet? Azt hittem javulnak a dolgok.
-
Morwola
csendes tag
válasz
egyedülülő #2564 üzenetére
Legtöbben péntek esténként vagyunk jelen, szombatonként átnézünk Millerre a CCHU TR outfithez, de minden más este is szokott jelen lenni 5-10 ember, főleg így, nyári időszakban. Előző kommentben leírtam a TS címet. Ha érdeklünk, nyugodtan nézz be oda az egyik este, vagy keress meg engem in-game!
-
Morwola
csendes tag
válasz
egyedülülő #2559 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Cobalton talán a Vanu a legdominánsabb, és ott van egy kisebb magyar outfit (BIKA, amit egyébként az NC-s PSHU outfit tagjai alkotnak). Mi NC oldalon erősítjük a forradalmárok mezejét, és gyakran feltűnik egy-egy bázis foglalása után az outfit decal-ja, úgyhogy érdemes hozzánk benézni!
-
Shing
őstag
válasz
egyedülülő #2559 üzenetére
Egyébként volt Cobalton egy magyar TR klán, csak kevés volt az aktív tag... de akkor még nem volt ilyen outfit kereső rendszer sem, ma már könnyebben rátalálhatnak a magyarok ha magyar neve van az Outfitnek... na meg a szerverösszevonás miatt remélhetőleg több a magyar TR-es.
-
Morwola
csendes tag
válasz
egyedülülő #2556 üzenetére
Te rendesen kiszúrtad pont azt a két variációt, ahol nincs ismert magyar outfit
Költözni sajnos nem lehet, de váltan mindenképpen érdemes, már csak a hangulat miatt is!
-
Morwola
csendes tag
válasz
egyedülülő #2547 üzenetére
Ha NC-zni szeretnél, gyere Cobaltra. Ott van a legnagyobb magyar NC outfit. Minden este vagyunk fenn egy jó páran, főleg így nyáron. Illetve péntekenként szoktuk tartani az úgynevezett Planetside Pénteket, ahol összegyűlik a csapat apraja-nagyja
Vegyél fel in-game: Morwola
-
zolee0307
őstag
válasz
egyedülülő #2547 üzenetére
Én Miller szeró, TR oldal. Az outfitünk: [link] Most több magyar outfittel is összeállunk és lesznek közös eventek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest