Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz junior19 #20494 üzenetére
Villog az,.. nem igazán a minőség (nem az) volt a cél, csak a láthatóság, hogy 95 érték alatt nem jó. 93 értéknél még jól látható 237 Sajnos menü rész kitakar és ki be kell lépkedni. Az általad linkelt videók is oda-vissza lettek ellenőrizve, a 2.-nál a kék ball, azaz a sötétkék első kettő összemosódik, de ezt valahogy túlélem. AVS HD 709 - Blu-ray & MP4 Calibration-t használtam.
-
junior19
senior tag
Másik topicban már válaszoltam neki, de annyira kevés az infó, hogy így azért nehéz.
Csak azért válaszoltam a te írásodra, mert a képen látszik, hogy a felső sávot már rendbe rakta nagyjából, s ha ezek után megemeli a videokontrasztot, akkor biztos, hogy azt a részt is elcseszi, ahol pedig problémája van, azon pedig nem segít semmit.
Egyébként csak egy észrevétel a videóddal kapcsolatban, nem kritika. Egyrészt már a videón nem látszik nálam a 235-ös oszlop villogása sem, s egyébként sem biztos, hogy az a jó beállítás, ha a 235-ig villognak csak az oszlopok. Ettől már lehet, hogy valamelyik színcsatorna már vágva lesz, ezt is ellenőrizni kell.
[link]
Ezzel a mintával tudod ellenőrizni a színcsatornák vágását.
[link]
Itt minden szomszédos oszlopnak el kell különülnie a másiktól, ha valamelyik összemosódik, akkor kalibrálás hiányában megint csak a kontraszt csökkentése a megfelelő megoldás.codec project
-
Gijon
senior tag
válasz junior19 #20491 üzenetére
Igen én is azt hittem, de bárhogy állítottam, mind a kontrasztot mind a fényességet.., nem volt jó sehogy. Hozzáteszem, hogy először beállítottam a black clippinget..., és utána állítottam a white clippinget [link] ha nem emelem meg a videókontrasztot, akkor nem lett volna nálam jó a white clipping. Én meg vagyok elégedve az eredménnyel, és ezért próbáltam konyhanyelven segíteni a kérdezőnek.., ha te jobban tudod, akkor segíts te is, hogy hogy állítsa be.
-
junior19
senior tag
A Videokontrasztot hiába emeli fel, az nem oldja meg a problémáját. A kontraszt vezérlő ugyanis sokkal jobban emel a jel értékén, ahol egyébként is van már bőven jel. Inkább a magasabb IRE értékeit cseszi el vele.
Ha ideális lenne az lcd, akkor 0 nits fénykibocsájtása lenne a feketénél. S ha a Videokontraszt vezérlőt emeljük, a 0-át bármivel szorozzuk 0 marad. Ezért a Videokontraszt vezérlő emelése abban a tartományban ahol gondja van, nem segít, inkább csak más problémákat idézz elő.
A kontraszt a kép fényességét szabályozza, más gyártók általában a háttérfény elnevezést használják.
Fényerő: a fekete szint vágás beállítására szolgál.
A Videokontraszt a fehér szint vágás beállítására szolgál, más gyártók kontrasztnak nevezik általában.codec project
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Egy Philips 50PUS7303-at próbálok kalibrálni, de egyszerűen nem értem ami itt történik. Két kérdésem lenne:
1. A sötét részletek annyira durván sötétek, hogy ilyet még nem láttam. Így néz ki méréssel:
A bal szélén a 2.8-as értéknek 2.0-ban kellene lennie, akkor lennének pont elég világosak a részletek. Valamiért 40% fehértől úgy besötétedik, hogy nem bírom kivilágosítani.
2. Limited RGB tartomány megjelenítésére sehogy se bírom rávenni a TV-t. Olyan, mintha felülírná, hogy mit állítok be. Több eszközről is próbáltam és hiába állítok Full helyett Limited-et, akkor is látszik szemre, hogy marad Full a tartomány. Ez mitől lehet?
-
szsolt9411
friss újonc
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni egy Philips 40PFH5500/88 típusú TV-vel kapcsolatban.
Hibásan vásároltam meg magamnak. Alaplap hibásnak volt ítélve mert bekapcsolt, majd kiírt valami hibát parancssor szerű stílusban (már nem emlékszem hogy mit) ezután pár másodperc múlva automatikusan újraindult. Próbáltam USB pendrive-ról frissíteni a szoftverét elkezdte, végigment hiba nélkül, majd ugyanazt a hibát csinálta mint előtte.
Rendeltem bele egy új alaplapot külföldről. Beleszereltem, bekapcsol eddig ok.
Viszont szerintem folyamatosan a kijelző teszt fut rajta (piros, zöld, kék, sárga, világoskék,lila...) Gondolom az új alaplapon nincs firmware.
Megpróbáltam ugyanúgy USB-ről hogy feltelepíti magának a szoftvert, de semmit nem csinál, akármelyik USB-be csatlakoztatom a pendrive-ot.
Van valakinek ötlete, vagy ehez már céleszköz kell ebben az esetben a szoftvert feltelepíteni?
Köszönöm a segítséget mindenkinek -
Alien!
senior tag
a hangkeresés valóban jól működik, még azt is megérti ha a magyart kevered az angollal pl egy filmcímnél viszont amíg az appok (Hbo go/Netflix/Kodi) nem támogatják natívan, addig a billentyűzet nagyon jól tud jönni a távon! tapasztalat... Az Emby-be már bekerült szerencsére!
btw egy előnye biztosan van a változtatásnak, a bluetooth újra képes audio továbbításra (ez korábban hiányzott), tehát lehet rá fülest/soundbart kötni. Ezt amúgy valaki letesztelhetné!
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Mindössze három hete van meg az 50PUS6754, de kezd döglődni
Kizárólag a gyári YouTube appot használom rajta, legfrissebb firmware, minden szirszar képmanupiláló csoda kikapcsolva, szemre bekalibrálva. Az első két hétben nem is nagyon volt semmi baja, viszont úgy egy hete jelentkezett először ez a hiba, hogy hirtelen egy fél másodpercre villan egyet a kép, a tartalom ugyanúgy látható marad, nem is torul, de olyan, mintha maximális fényerőre váltana a tévé erre a kis időre, majd visszaállítaná. Készítettem róla egy videót, látható rajta a hiba, de élőben sokkal durvább és nagyon bántja a szemet. Mindjárt kitúrom, hogy a Richersounds-nál milyen return policy van, de ez nem egy jó előjel, soha nem volt még ilyen vagy hasonló jellegű gondom korábban tévével. A navigálás az appban amúgy lassabbnak érződik, mint eleinte, valamint a hangerő szabályzás OSD-vel együtt immáron komoly késéssel történik csak meg, tipikusan másfél-két másodperccel azután, hogy megnyomtam a gombot a távirányítón.
-
peestike
őstag
Köszönöm én is a leírást! Egyáltalán nem tűnik annyira rossznak, mint ahogy a teszt lehúzta. Tv boxot használunk a mostanival is, egy ilyen tévébe bedugva gondolom hozza a mostani szintet.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Bambusznád
tag
Köszi, már vártam! Örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a tv-ről. A PH-s teszt szerintem is indokolatlanul lehúzta.
Ebben az árkategóriában abszolút jó, a képe szép, az Ambilight pedig engem is megvett kilóra
A távirányító meg olyan, amilyen. Úgyse azt nézzük, hanem a tv-t
-
tutis
őstag
55PUS7304
Nos ígéretemhez híven íme az én kis gyorstesztem, ami szubjektív véleményt is fog tartalmazni, de próbálok azért a főbb kérdésekben objektív maradni. Az előzmények pár hsz-el feljebb vannak, gondolom már olvastátok. Igy 1 hónap tv tortúra után már nagyon azt szerettem volna hogy egy számomra elfogadható minőségű tv-t csomagoljak ki.
Pont tegnap jelent meg a PH-s teszt a tv-ről, ami valljuk be, eléggé lehúzta a készüléket.
Így hazafelé utamban már a B terv is megfogalmazódott, hogyan küldöm vissza immár a második tv-t a telekomnak. (A szállítók akik másodszor kiszállítotték a tv-t, már ők is viccelődtek, hogy jövő héten hozzák a harmadik tv-t )
Anyukán címére ment a szállítás, onnan vittem haza. Már a dobozon láttam hogy ez azért nagy készülék az előzőhöz képest. (50 colost küldtem vissza, és nekem egy 42 colos tv-m volt)
Hazavittem, kicsomagoltam, összeraktam. Ez volt az első hűha. Szép és nagy a tv, elegáns. Piros pont. Bekapcsolás után a rendszer konfigurálása zökkenőmentesen ment, fiókbejelentkezés, csatornahangolás minden megtörtént percek alatt. A sokak által szidott android rendszer zökkenőmentesen tette a dolgát.Az hogy maga a menüsor, kinézet hogy néz ki a vetélytársakhoz képest, szerintem szubjektív, megszokás kérdése. Nekem a webOS nagyon tetszett (a tizen meg szerintem fapados), de úgy álltam a tv-hez hogy nulláról indulok vele. Szerintem nem rossz a menürendszere, bár meg kell szokni mi hol található. ez egyébként 1-2 óra nyomkodás után simán kiismerhető, szóval ebbe szerintem nem érdemes belekötni. Mindenesetre a rendszer sebességére csak itt ott lehetne panasz, de elég sokminden betudható az új rendszer bekonfigurálásának. Értem pl ezalatt hogy elsőre időbe telik a hálózati eszközök fájljainak felismerése, de utána minden egy zökkenőmentesen.
a hálózati tartalom számomra fontos szempont volt, de pöccre felismert modemet, routert, laptopot, külső vinyókat, újabb piros pont.
Távirányító: mivel ezt gyenge pontnak említették, nem vártam sokat tőle. elég könnyű a táv, de teszi a dolgát. Gombok feliratára kontrasztosabb színt választottam volna, de ha már kiismered mi hol van rajta, nem kell látni se a gombokat, tapintással megoldod és kész.
Kezdem a képminőséggel, hisz ez érdekel mindenkit. aki nem olvasta az előző visszaküldött tv tesztet, az itt megteheti: [LG 55UM7450]
Legjobban hozzá tudok viszonyítani. Mivel a legtöbben ugye tv műsort nézünk a tv-n, első szempont a szar forrásanyag minél türhetőbb megjelenítése, úgyhogy elindítottam a tv adást.
Hopp. Első meglepi. Ennek tök jó képe van. Az LG-nél problémám volt a színekkel, állíthatnom kellett összevissza hogy elfogadható színeket lássak. (hozzáteszem ugye a forrásanyag is maga rossz, de szarból próbál az ember várat építeni)
Kapcsolgattam HD és SD adások között, meglepő hogy még az SD adásoknak is tűrhető színei voltak. Nem mondom hogy pixelmentesen, de egyből feltűnt hogy az LG-hez képest mennyivel jobb a feljavított kép minősége. LG-nél 1 órámba került míg egy egyén színbeállítással azt lássam amit szeretnék (ez azért szubjektív), de itt abszolút gyári beállítással sikerült értelmezhető képet kapnom. megnéztem a képi beállítást: szokványos
Na akkor ezen marad, jöjjenek a saját és youtube videók, HD, fullHD, és 4K tartalommal.
Külső vinyóról szépen beolvasta a HD és FULLHD filmeket. Direkt gyári lejátszót használtam első körben. Hopp. Újabb meglepi.Ennek tök jó képe van továbbra is..
Színek rendben, szaggatás nincs, betekintési szög számomra tökéletes. LG-nél oldalról nézve átbukott a szín (VA panel), na itt oldalról nézve is megmaradtak a szinek. Megint egy piros pont. Gondolom ha mellé tettem volna egy Qledet, vagy valami erősebb kategóriájú tv-t, akkor látnék különbséget, de otthoni körülmények között, egyedüli tv-ként szerintem nincs baj a képminőséggel és a színekkel. Sokkal homogénebb, valósághűbb színekkel dolgozik mint az LG ami volt. Nincsen túlszaturálva semmi.
Eszembe jutott hogy van egy nyári fullHD videóm, ahol ausztriában jártam. Elindítottam, mert emlékeimben még élesen él az ott látott képi és színvilág. Nos a tv ugyanezt a színvilágot adta vissza, nem szaturált túl semmit, nem akart túl sok lenni. Ez számomra nagyon pozitív.
4K tartalom: Kivetnivaló semmi. Szépen játsza a videókat, gyönyörű minden.
Nos nézzük a tv egyedi mivoltát, az ambilight-ot. Mivel rögtön az elején kikapcsoltam, itt volt az ideje hogy kipróbáljam maga valójában.
Villany le, teljes sötétség, induljon a 4K tesztvideó..Uhh...uhh...uhh...ez..ez...első percekben kb csak ennyi fogalmazódott meg bennem. Hát mit is mondjak. Telitalálat. Eszméletlen jópofa dolog, ez az ami kiemeli a tv-t a többi közül.
Azon kaptam magam hogy már lassan egy órája videókat nézegetek. A legjobban engem a természetfilmes 4K videók fogtak meg, ég kék, fű zöld, olyan színkavalkádok jelentek meg a tv hátterében hogy nem győztem csodálkozni. Nagy piros pont a tv-nek.
Mivel eddig csak jó dolgokat tapasztaltam, ideje volt hogy a gyenge pontját is megkeressem a tv-nek. Kettő van neki, kezdem a kardinálisabbal, ami számomra releváns. Háttérvilágítás, ips glow és társai.
Tudtam mivel lehet tesztelni, youtube 4K videó full fekete kép.
Indít és nézem a képernyőt. Meg is van az első gyenge pont. Jobb felső sarokban szétterjedő felhősödés látható full fekete képernyőn. Átkapcsolok sima tv-re, illetve videókra, nem látom a felhősödést. Vissza fekete videóra, ambilighttal, nem látom a felhősödést.
Elindítom a samsung fekete lovas videóját, hogy kiszúrom-e a felhősödést. oda összpontosítva talán az a terület kicsit világosabb.
Összefoglalom amit láttam: Full fekete képen, teljesen világításmentes szobában látni lehet a felhősödést. Ez a körülmény tv nézés vagy filmezés közben szinte sosincs, nem nézel tv-t sötétben 1 sötét homogén feketét, tehát ez inkább a teszt miatt született, mint a valós felhasználási körülmények között.
Természetesen kerestem fekete, azaz sötét színvilágú filmet, ott nem láttam ezt a felhősödést. Max ha a képi beállítással mondjuk élénkre állítom, akkor azon a területen a full fekete inkább szürkésebb. De előre mondom, én nekem ez annyira a tűréshatáron belül van, hogy abszolút nem foglalkozok vele. Mondom ezt úgy hogy az előző lg tv-n sima film közben is láttam az átvilágítást. Itt ez nincs.
Másik gyenge pont a hangját említették. Én ennek nem tulajdonítok jelentőséget, szerintem teljesen rendben van a hang. Mivel van otthon 5.1, amin szoktam a filmeket hallgatni, számomra nem releváns egy tv hangja, filmeket mindig külön kiteszek optikán 5.1re.Összefoglalva: Számomra a tv teljesen megfelelő, biztos hogy marad. Tekintélyt parancsoló a mérete és a mellé társított design. Az ambilight olyan feature amivel a versenytársak nem tudnak versenyezni. A képminőség teljesen rendben van a maga kategóriájában. Homogén, nem bántó színek, kontraszt szerintem ips panelhez képest megfelelő. Csak akkor lehetne látni különbséget ha melléteszünk egy komolyabb tv-t. Egyedüli felhasználásra szerintem teljesen rendben van a maga árkategóriájában. Én ajánlani tudom a készüléket, bár ugye én nem vagyok hardcore user. Sajnos játék géppel nem tudom kipróbálni, úgyhogy ilyenről hogy input lag és társai nem tudok nyilatkozni. De az alap felhasználásra, mindennapi dolgokra szerintem megfelelő választás. Remélem sikerül segíteni pár embernek a döntésben. Azt kell egyébként tudni hogy 200ezerért kompromisszumot kell kötni. Nekem a betekintési szög miatt az IPS jöhetett szóba. Nem akartam átvilágító panelt mint pár LG szériánál most előfordul. Szerintem jól döntöttem hogy ezt a tv-t választottam, de hozzáteszem, minden tv-nél van jobb. Talán az IPS glow amit fel lehet róni hibának, de ezt normál körülmények között nem igazán látod. Persze továbbra is tesztelem majd a készüléket, most ennyi sikerült, ismeredési folyamat elindult. Maga az Androiddal sincs semmi baj egyébként, meg kell szokni, ennnyi.
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Alien!
senior tag
-
blg
senior tag
Majdnem 3 hónapja van ilyen TV-m, és a képbeállítások nálam nem úgy működnek, ahogy a tesztben le vannak írva. Egyrészt a beállítások nem takarják ki a teljes képet, másrészt minden bemenethez külön be lehet állítani a képet. Minden egyes bemenetnél be lehet lépni a beállításokba (a távirányítón ott a gombja!), nem kell a főképernyőről kiindulni. Szóval nem értem...
-
tutis
őstag
-
kchris78
veterán
gratula a kitartáshoz. Az hogy mindennél van drágább és egy jobb csak egy "kicsit" kell hozzátenni ez nagy igazság... és otthon nincs ott mellette a jobb és nagyobb hogy lásd a difit. Én egy 65ös-et vettem meg kiállítotott darabot, elég visszafogott színe volt, nyomogattam össze vissza, odaadta az eladó a távkapcsolót.. Szerencsére lekapcsolta a fényeket amennyire lehetett az eladó az áruháznak azon a részén, mert nagyon erős a külső világítás, emiatt is vannak feltolva a TVken a fények. Késő volt már így meg lehetett csinálni (Mammut). Aztán otthon a több éves IPS LG-m után meg kb leesett az állam hogy MEKKORA brutálisan nagy és milyen hihetetlen színei vannak.
-
Bambusznád
tag
Nem volt egyszerű menet. De reméljük ezzel a Philips-szel már elégedett leszel.
Én is voltam nézegetni, főként MM-ben. Itt nem a saját demós videók mentek rajta, hanem az MM-es bemutatók, amit hát közel sem 4K minőségűek, itt kicsit el is bizonytalanodtam. Azzal győzött meg mégis a Philips, hogy az MM-ben próbáld ki lehetőséget beolvasva a QR kódot, véletlenszerűen kiválasztottunk egy csatornát és bejött a Duna World HD (vagy valami ilyesmi ) és éppen egy gólyákról szóló műsor ment. Ekkor látszott igazán, hogy az összes többi mellette lévő tv-n iszonyatosan túl van húzva a szín, a gólya sehol sem volt fehér, természetes színű, csak ezen. Úgyhogy nekem a gólya hozta a tv-t Az eladó annyit mondott a választásom után, hogy nagyon jó tv ez, de lassú a rendszer.
Most már 1,5 hete használom, és egyáltalán nem lassú.
Nagyon örülök, hogy ezt a tv-t válaszottam, annyi teszt, fórum és vélemény olvasása után. Az Ambilight sokkal jobban bejött, mint gondoltam (pláne az olyan kis apróságok, hogy a tv kikapcsolása után még pár másodpercig világít, így nem kell semmit extrában felkapcsolni, hogy sötétben el tudjam hagyni a nappalit)
A képe számomra gyöngyörű Minden működik rendesen, Netflix, YouTube.
A kereső miatt ideírom, hogy az 50PUS7304 készülékről van szó. -
tutis
őstag
válasz Toth_Jani #20460 üzenetére
Akkor a két tv közötti különbséget láttam, mondjuk ezt az eladó is megerősítette.
Amúgy ma szállítják ki az 55PUS7304-et, este letesztelem és írok egy beszámolót..
Előtte azért elmesélem hogy jutottam ide, azaz ehhez a típushoz. Remélem nem csalódok benne, bár megmondom őszintén, vannak kétségeim.
Kezdem ott hogy hónapokkal ezelőtt már elkezdtem bújni a teszteket, fórumokat, próbáltam informálódni mint mindenki más.
Hosszas olvasgatás után pár opció felállítása után a választásom egy LG-re esett (50um7450). WebOS-t akartam, VA panellal, direkt led világítással és nem akartam töbet költeni mint 150ezer.
Telekomnál rendeltem meg. Már a kiszállítás is bonyodalmas volt, 3x jött a futár, mire át tudtma venni, sajnos elírták a személyi igazolvány számot amivel át lehet venni a készüléket, harmadjára én mentem a futár után. Ez volt egy hónappal ezelőtt. Pénteken vettem át a tv-t, tesztet [itt] olvashattok róla. Sajnos mellényúltam a VA panel nem betekintési szöge nem volt jó, és feketénél foltos is volt a képernyő. 2 nap múlva jeleztem is hogy elállok a vásárlástól, élek a 14 napos jogommal. Na itt kezdődött a tortúra. 1.5 hétbe telt, hogy a telekom kiszállítva státuszra tegye a tv-t, ahhoz hogy el tudjam indítani a visszaszállítást. 1.5 hét múlva indították el a visszaszállítási folyamatot, ami 3 hétbe telt!! Mindennapos telefonálások, ígérgetések után 1 hónap kellett ahhoz hogy vissza tudjak vitetni egy tv-t, több mint elszomorító.. Ekkor tudtam csak megrendelni a philipset.
Hogy miért ezt választottam? LG Nanocellt akartam, de ott pár ember jelezte, hogy csúnya háttér bevilágítást tapasztaltak. Mivel emiatt küldtem vissza az UM7450-et, nem akartam megint belenyúlni. Úgy gondoltam hogy talán a philips nem lesz rossz bevilágítás terén, és az IPS panel betekintési szöge jobb lesz a VA-nál. Persze fel kell áldoznom a kontrasztot és a fekete színt, de talán nem lesz vészes a philips.
Persze mint mindenki más, jártam én is a boltokat, tesztvideókkal stb.
Itt jegyzem meg, hogy a boltok 90%-ban szakképzetlen emberek vannak, akik kb egy kibic módjára akarnak tv-t rád tukmálni. általában egy típusban hisznek, azt próbálják rád erőltetni nekik mi tetszik. Egyetlen egy felkészült eladóval találkoztam, a Szigetszentmiklósi auchanban. 2x is voltam bent, ezt a típust megnézni és összevetni másik tv-vekkel. A srác hozott karton dobozokat is, hogy a külső fényeket letakarjuk, illetve teljesen képben volt a szabványokkal, licenszekkel, melyik gyártó milyen panelt, licenszet használ, melyik tv mit tud, alkalmanként 1-1 órát beszélgettem vele, próbálgattuk a videókat. Ráadásul ő is hozott oda saját vinyót 4k és egyéb tartalommal, hogy jobban lehessen látni mit választ az ember.
Ja és még a típusválasztáshoz annyi, hogy először 150ezret határoztam meg limitnek, na ez ugye felment 200ezerre. A következő lépcsőfok a 270ezres samsung 55Q60R lenne, ezért ezzel próbáltam összehasonlítani a philipset. Sajnos a samsung szebb képet ad, de! és itt jön az, hogy szerintem az emberek nagy százaléka feleslegesen megy be tv-ket nézegetni áruházakba. Ott a tv-k áruházi módban vannak, ÉLÉNK színbeállítással. Ha csak simán beteszed a tesztvideót, alig kapsz releváns infót, mivel minden fel van csutkára húzva. Pl a samsung a világítással próbál szebb képet adni, többé kevésbé sikeresen, de otthoni körülmények között ha élénk beállítással nézed a tv-t, (kontraszt és hasonlók max közeli értéken) tuti elfárad a szemed félóra után, ráadásul szinte majdnem biztos hogy kivégzed a panelt 1 éven belül. Szóval ha szerencséd van, talán veszik a fáradtságot és visszaállítják a szineket normálra. Ráadásul ez se nagyon releváns, mert a külső világítás miatt 99%-ban otthon máshogy fog kinézni a tv képe, színei mint az áruházban.
Na nekem szerencsém volt az eladóval, a körülményekhez képest megpróbáltuk letesztelni a tv-ket, azaz hogy mit tud a philips a 60-70 ezerrel drágább qledhez képest.
Mindenkinek tanácsolom, hogy az egyik legfontosabb dolog a max ár legyen amit rááldoz a tv-re. Ugye én is elkezdtem 100ezerhez közeli összeggel, aztán már dupláját is nézegettem. Mindig van jobb mindennél, csak egy kicsit kell hozzátenni.Csak ugye nem mindegy hogy mi a plafon amit rászán az ember. Úgy voltam vele, hogy 55 colost akartam midenképp, és 200ezer legyen a teteje. Ebben az árszegmensben az 55PUS7304 racionális választásnak tűnik, ez este fog kiderülni, hogy az elvárásaimnek meg fog-e felelni. Mivel otthon többnyire nem fog tudni az ember mellétenni egy drágább készüléket, így nem lesz valszeg feltűnő hogy egy drágább tv többet tud. Nos elöljáróban ennyit, este vagy holnap érkezek a teszttel. megpróbálok objektív lenni majd, de lesznek szubjektív részek ishttp://www.youtube.com/tutisgsxr
-
Toth_Jani
őstag
FHD anyag esetében én nem látom a pixelesedést, persze attól még lehet csak én nem látom.
De az is biztos hogy nem mindegy ki mekkora kijelzőt néz, az enyém csak egy egérmozi 50"-on.
Én a Kodiban nem látok minőségben különbséget a gyári lejátszóhoz képest, a lejátszott anyag mérete általában 12-17 Giga. -
tutis
őstag
-
tutis
őstag
A kodi vagy vlc egyébként a képi megjelenítésben is segít a gyári lejátszóhoz képest? (minőségibb, pixelmentesebb képre gondolok)
-
pixta78
senior tag
Sziasztok 8303- ra lehet valahogy HBO GO-t hegeszteni?
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
Darkrush34
csendes tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne gondolkozom egy 65pus7304 készülék vásárlásán, legtöbbet filmezéshez és pc-re kötve lenne fps játékokhoz (apex,pugb,cs:go) mennyire ajánlott a készülék?
-
redhunter
senior tag
válasz Bambusznád #20445 üzenetére
Igen ,ezt mondták a philipsnél is .De a telekomos készülékekre utólag már nem lehet pluszt venni.Nekem azt mondták az ügyfélszolgálaton hogy közvetlen a philips nem is foglalkozik ilyennel.Azt ajánlották hogy nézzek rá v.melyik biztosítónál v.mit.
PSN - RedFoxHun
-
oszy
veterán
Találtam egy HUE lámpát. Ezt be lehet úgy a tv-hez programozni, hogy az a felső led sort helyettesítse? Mert nekem 2 oldalas ambilight van és gondoltam, hogy egy fölső még jó lenne valamilyen formában. Tudom, hogy ez keskeny, de ha fölül is világítana valamennyire, akkor az jó lenne. Vagy ehhez kell még a bridge is?
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
félisten
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
todwald
lelkes újonc
9604-nél csatornák újratelepítés után eltűntek a digitális csatornák. 8303-nál nincs gond, szóval nem a Diginél van a hiba. Valakinek ötlet? Nem találok semmi ide való beállítást. Gyári beállítás visszaállításnál meghagyja a csatorna beállítást, az nem segít. Próbáltam frissíteni is, de nem megy.
-
tutis
őstag
használ itt valaki külön philips izzókat az ambilight világítással összehangolva?
-
tutis
őstag
válasz sirarcheer #20428 üzenetére
sajnos konzol az nem lesz közelben, de a többiről igyekszem beszámolni.
-
tutis
őstag
na, megrendeltem az 55PUS7304-et, jövő héten tesztelem ha megérkezik, majd írok egy összefoglalót róla hátha érdekes lesz valakinek..
-
Janos46
tag
Sziasztok!
49PUS 6561/12 a tv, a telefon több típussal is kipróbálva és a rajta lévő program Philips TV Remote.
Eddig amikor a telefonon néztem a TV műsort semmi gond nem volt. Egyik napról a másikra (kb. egy hete) amikor amikor szintén ezt szerettem volna, gondok lettek. Ha kikapcsolom a TV-n a képernyőt, hisz olyankor feleslegen megy, pár másodperc után kifagy a telefonon a kép és a hang is elmegy, ugyanakkor a TV-is, holott azt még nem kapcsolom ki. Hangsúlyozom ez történik több telefont is kipróbálva. Használja valaki ezt a funkciót, és ha igen melyik programmal?Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
Bambusznád
tag
válasz Bambusznád #20421 üzenetére
Ok, csak türelmetlen voltam, már működik rendesen
-
Bambusznád
tag
A tv-re (50PUS7304) rá van kötve HDMI-n egy 5.1 házimozi rendszer. A Netflixen előfizettem a legnagyobb csomagra, és ki is írja a filmnél, hogy 5.1-es a hang, viszont a hátsó hangszórókból nem jön hang. Ez így normális, és a tv ennyit továbbít, vagy van valami trükk?
Ha bluray filmet nézek, akkor működnek rendesen a hátsók is, úgyhogy nem az a baja, hogy alapból nem szól. -
Kepu1
lelkes újonc
-
Alarikman
senior tag
Üdv. Bármilyen Bluetooth-os gamepad jo. Ha fenn vagy külföldi oldalakon, akkor olcsó eléggé. Igaz a szállítás egyre kiszámíthatatlanabb így év végére. Én személy szerint a Mocute cuccokat használom. Banggood-ról. Kb 4-5 ezer pénz és működik, tartósnak tűnik. A gyerekkel már fél éve nyúzzuk...
-
Kepu1
lelkes újonc
Akkor mit ajánlotok?
-
Kepu1
lelkes újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, vettem 1 55pus7303-as tv-t és a kérdésem hogy xbox controllert rá lehet kapcsolni?
Köszönöm -
BenceShearer
aktív tag
válasz sirarcheer #20408 üzenetére
Én 55PUS7303-on (tavalyi készülék használom az HBO GO-t, hibátlanul megy.
-
K4jusz
tag
Sziasztok! A 7304-es modellben tényleg csak n-es wifi van? :/
-
tutis
őstag
Philips tv-knél melyik a jobban preferált paneltípus amúgy? (mint pl LG-nél az IPS, samsungnál a VA) A philips ha jól tudom LG IPS paneleket használ ugye? VA-nál mi a helyzet?
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
A következő tv-t néztem ki:
[58pus7304]
1. Ha jól látom a teszteket akkor filmnézésre, tv nézésre jó a készülék, de az inputlagról, meg a játékról nem sokat olvastam. Amit olvastam az negatív volt. PS4proval szeretném használni.2. A TV androidos, van aki használja az HBO go-t, és működik hibátlanul?
Segítséget előre is köszönöm.
PSN: sirarcheer
-
dualcore
őstag
válasz Bambusznád #20406 üzenetére
Ezt akartam is írni, hogyha meg vagy elégedve a kép minőséggel, akkor teljesen mindegy milyen a panel. Ez a saját véleményem szigorúan.
-
dualcore
őstag
válasz Bambusznád #20404 üzenetére
Mint régi motoros, régen nagyon szembetűnő volt a VA-IPS panel tulajdonsága. Nekem sok év kiesett, nem követtem a technika ezen fejlődését. Én is csak külföldi fórumokon olvastam, hogy a (szakértő) sem tudta meghatározni hogy milyen panel van az adott 7304 tv készülékben. Mint korábban írtam is, én meg személyesen nem láttam az adott modellt, de szemezek a 65" mérettel. Így fals infót nem szeretnék adni senkinek, biztosan van olyan aki napi szinten használja, majd ő megmondja a frankót.
-
dualcore
őstag
válasz Bambusznád #20400 üzenetére
Ha oldalról nézed, és homályosodik, akkor VA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest