Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
őstag
sziasztok! lemaradtam rendesen, mióta megvan a 7304-ünk...
55 collban, max 180 ezerért van most olyan, ami jó lehet?
(csodát azért nem várok ennyiért)
led elég lesz, nem kell 4 oldali ambi sem...
hbo go kellene rá, netflix gondolom alap, remélem .mp4 dolby vision-t tudnak az újabbak is pendrive-ról játszani.
köszönöm szépen![ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
kis segítséget kérnék. 7304-en hogyan tudom megnézni, hogy a netflix mennyi Mbps-el megy?
mit nyomjak film/sorozat közben?
már kb. végigzongoráztam a távirányítót, de valami kimarad...
köszönöm szépen!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz Enjoy1981 #22094 üzenetére
ha lehet hinni az oroszoknak, akkor ips. össze van hasonlítva a kettő (+1), vannak azért különbségek is. az os is különbség, hátha tud nyilatkozni valaki, hogy milyen a saphi, az android nekem megfelel a 7304-en.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz Popalcsek #21328 üzenetére
van alkalmazás a play-ben, amivel tudsz sebességet mérni, teszteld le azzal is, hogy mit mutat. nekem kábelezve olyan 66-76 megabit között mozgott. wifivel nem is próbáltam, de kezdésnek jó kiindulópont lehet, hogy hol kell kezdeni a keresést. ja, ez 43 collos.
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
Láma kérdés tuti, de 7304-en video lejátszás alatt hol tudom a felirat méretét és színét beállítani? Már feladtam, hogy megtaláljam...
[ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
tutis: eddig pendrive-ról néztük a filmeket, de lehet valami változást kell eszközölni.
mindenki: teszteltem 2 pendrive-ot. 3.1-es, 256 gigás, exfat-re formázva, ezt nem ismerte fel, másik 3.0-ás, 64 gigás, ntfs-re formázott, ezt szépen olvasta.
nem formázgattam össze-vissza egyiket sem mert van rajta adat. szóval mi az ami tetszik neki? ntfs fájlrendszert ezek szerint szereti, de a 256 gigát fogja tudni kezelni?
egy routerrel van a tv kábellel összekötve, szintén kábellel ugyanazon a routeren egy laptop.
akkora spíler nem vagyok, de összehozható valahogy hálózat?
laptopon lévő külső vinyót megosztanám, ott vannak a néznivalók, ezt hogyan tudnám elérni a tv-vel?
van erre ötlet, hogy merre induljak?
köszönöm![ Szerkesztve ]
-
peestike
őstag
megvettük a 43pus7304-et. eddig tetszik, de szokni kell a méretet még, 32-es méretet váltott. pendrive-hoz meg be kell szereznem először egy hosszabbítót, akkora a tv, hogy nem egyszerű ki-be dugdosni, így még az nincs tesztelve.
-
peestike
őstag
bolti átvétellel vettem egy 43PUS7304 -et a euronics-nél. nem tudjátok, hogy ilyen esetben hogyan értesítenek az érkezés felől? vagy csak jön egy levél, hogy megvan, lehet menni érte? köszönöm!
-
peestike
őstag
Köszönöm én is a leírást! Egyáltalán nem tűnik annyira rossznak, mint ahogy a teszt lehúzta. Tv boxot használunk a mostanival is, egy ilyen tévébe bedugva gondolom hozza a mostani szintet.
-
peestike
őstag
Esetleg ki lehet még próbálni a smart youtube-ot. Azt nem tudom, hogy itt van e reklám, de van 4k 60fps. Aztán lehet, hogy nem kell bűvészkedni a korábbiakkal.
-
peestike
őstag
-
peestike
őstag
Ennek a 7304-nek utána néztem, külföld, videók stb. Egyre jobban tetszik, főleg a talpa, itt az is szempont.
Egy 43 collosra nagyon valószínű, hogy benevezek majd. Nem sűrgős, hátha az év végi akciók között lesz valami. Remélem a 9 android tv-n jobb lesz, mint a 7,tv boxon az van/volt, de elég gagyi.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
kérdezni szeretném az androidosoktól, hogy a rendszer root-olt?
eddig android tv-vel csak tv box-on futottam össze, de azok gyárilag root-olva voltak, 1-2 tök felesleges app törlésénél, vagy tiltásánál jól jött, hogy ne fogja a memóriát, ha már úgy sem használom.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Urak! Nagyon köszönöm a tippeket, sokat segítettetek!
-
peestike
őstag
valóban... mekkora láma vagyok.
43PUS6704 akart volna lenni a másik.
szóval 43PUS6704 vs. 43PUS7303, vagy esetleg más?
Kbali: köszi, ezzel előrébb vagyok, csak szemből nézzük most is, így nem probléma.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
sziasztok!
41-43 coll környékén kellene tv, nagyobb méret nem fér be, több philips után első körben maradnék a márkánál. 4k, netflix cél elsősorban, tv box-ról menne még sorozat/film, tv nézés a legutolsó a sorban. 43PUS7303, 43pus7303 amit találtam magamtól, lenne esetleg más tipp?
árban nagyon a teteje 140-150ezer.
tudnátok segíteni?
köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
Sziasztok! Boldog karácsonyt mindenkinek!
Nézegetem ezt a típust: 43PUS6262/12 UHD
Nem igazán találtam érdemlegeset, valakinek van tapasztalata? Meg lehet venni, nem lesz nagy mellényúlás?
Köszönöm szépen!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
jajj. ezek olyan információk, hogy el is megy az ember kedve a márkától.....
ha olyan a szerviz, mint pl a lenovo-telemax, akkor tuti más márkát keresek, pedig van jó pár philips cucc a lakásban. de ezek legalább felveszik a telefont42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
tegnap végre sikerült tv kinézeteket és kép minőségeket összehasonlítani.
eldőlt már a nagy kérdés: Philips 42PFH6309 lesz majd a kiválasztott modell.
remélem jó döntés lesz.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
mindenkinek köszönöm a segítséget!
hatos sorozat lesz ebből, eldöntöttem. nagyobb képátló már nem fér el, meg többet már adni sem akarok egy tv-ért.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
peestike
őstag
válasz csalafinta65 #10952 üzenetére
jah, ha van 120 egy tv-re, akkor már 130 is belefér, csak a 3d most felesleges teljesen.
-
peestike
őstag
válasz Luck Dragon #10950 üzenetére
köszönöm a segítséget!
-
peestike
őstag
sziasztok!
3 darab esélyes van, de nem tudok dönteni, hátha valaki segít billenteni a mérleget.
1: [link]
2: [link]
3: [link]
egyedül a smart funkció a lényeg, a 3d szerintem nem igazán lenne kiaknázva.
a 6xxx megéri a plusz 10ezret?
ha valakinek lenne ötlet szívesen venném! köszönöm!42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Külpolitika
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest