Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
konyi79
addikt
válasz TayRol #63696 üzenetére
Nem szükség. De pl a UX30x (13') Asusnál nagyon jó fHD panellel van szerelve, és tök jó dolog natívban lejátszani az ilyen tartalmat. A win felülete más kérdés, ahhoz már szem kell, mert a skálázása okádék.
Meg ha külső megjelenítőnek rá lesz rakva az 1200 soros monitor, nagyon zavaró lehet, ha kibővitett asztalnak használod, mikor egyikről-másikra mozgatod az egeret és sokkal kisebb a másik megjelenítő felbontása.
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
15"-on kötelezővé tenném már, 14-13"-on is jó dolog, de oda éppen elég lehet az 1600*900 is. 12"-on gyakorlatilag csak a win és a szemed szabhat határt.
Tapizósnak inkább olyan változatnál, ami átforgatható tabletté vagy épp leszedhető a "kijelző".[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Studi
veterán
FHD többet zabál, mint a sima HD. De más hátránya nincs, előnye, hogy több infó kifér a képernyőre. Ha nagyon apró a bötű, ahogy crey írta, azt nagyobbra lehet venni. De ha nincs meg hozzá a felbontás, akkor a másik irány nem fog működni. Nekem a telefonom FHD, a 10"-os tablet még nagyobb felbontású, nem bánom egyiket se, baj nincs belőle.
Másik oldalról filmet pedig egy 40"-os, 1024x768-as tévén szoktam...
Érintő: én rühellem a touchpadet, egér pedig a fotelben, ölbe vett gép mellett sz@r, úgyhogy nálam must have az érintőképernyő. Abból szerintem ne engedj, nagyon könnyű megszokni, hogy basztatod a képernyőt, kényelmes, és sokkal gyorsabb, mint az egér, vagy a tapipad. Cserébe persze gyakrabban kell pucolni a képernyőt.
-
törölt tag
Az egyik (és messze a legdrágább) tablet-laptopom egy Lenovo ThinkPad Helix, 12 collos érintős kijelzővel. Ritkán használom, szinte csak akkor, ha kell a hosszú, 10 órás üzemidő. A Full HD ekkora méretben szerintem kényelmetlen és felesleges dolog, túlságosan aprók a betűi egy ekkora képernyőn, legalábbis így 40 felett mindenképpen. Az érintőképernyőjét viszont nagyon szeretem, bár az egér által biztosított könnyű kezelhetőség bizony gyakran jön jól így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest