- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nintendo Switch
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #38496 üzenetére
Hm, azt nem is akartam linkelni, csak meg volt nyitva és elfelejtettem bezárni, aztán már csak a tab url copy-paste ment.
Egyébként élőben kellene látni, a képek becsapósak, de látatlanban nem venném meg én seEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz fi:zi'k #38493 üzenetére
De ez pontos, én így ”fordítanám” (nem tudok németűl)
1200 hsz-t kihagyok 200-at elolvasok , viszont mindjárt tolok egy linksort ,hogy t_a_m_a_s szívét fájdítsam kicsit mit lehet lőni 70$ alatt/körűl (bár most,hogy erős a dodó minden drágább)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Egy kis nőnapi trollkodás az órás topicból:
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
Fotóbörze idénre letudva, még mindig ugyanazok az arcok árulják ugyanazokat a cuccokat, mint 10 éve...
-
Byk01
őstag
Freddy, erről Te jutottál az eszembe
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
-
spanyoll
addikt
Mai hangulatom, ne kérdezzétek miért.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
gab.m
senior tag
-
gboszi
senior tag
Juj köszi skacok. Elvileg keddre kellene. Tehát akkor úgy mondom, hogy hétfő kedd. De kedden kéne fotózni. Rendeltem már magamnak ebayről, de nem ért még ide
Jah és Pesten volnék
[ Szerkesztve ]
"If you're good at something, never do it for free!"
-
spanyoll
addikt
-
gab.m
senior tag
Gitárhíró témára nekem még mindig Stevie
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
j.bravo
addikt
válasz gboszi #38472 üzenetére
Ernyőt, meg rendszervaku tartót tudok kölcsönadni én is. Állványt is lehet de az még nem tuti.
Vasárnapra (március 15, igen) ellenben kéne olyan e27 foglalatos izé, ami a villanj körtéhez is van.
Nem vakut, hanem folytonos fényforrást kell majd beletennem.
Az állvány is lehet hogy ide kell majd (de az is lehet hogy marad egy).Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Lassú Víz
addikt
válasz Real_Necro #38474 üzenetére
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Real_Necro
veterán
Pffff, a sok gitár zseni... Sosem fogtok felérni hozzá: [link]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, nincs valakinek kölcsönbe egy vaku állvány ernyővel? Semmi extra, csak egy állvány, egy fej rá amire felrakom a vakut és egy fehér ernyő... Spanyoll?
vagy itt vagy privi esetlegKöszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
j.bravo
addikt
válasz #40935168 #38312 üzenetére
Bocs, urak, megint kockulás...
Az jutott eszembe, hogy akár a satás optikai meghajtóról nyomjuk a live linuxot, akár usb-ről (pendrive), nem kéne kivenni a vinyót?
Arra gondolok hogy ha bármihez hozzáférünk, ami rajta van, nyilván ugyanúgy lefogja a sata buszt - de az oprendszer maga nem csekkolja néha?Ha van cseremeghajtó (legyen az hdd vagy ssd), nem lenne célravezetőbb arra feltenni egy oprendszert és megnézni, mennyi a fagyi? (mondjuk épp ssd van itthon, nem tudom nem hozna-e annyi gyorsulást ami miatt még egy kehes sata buszon is használható sebességű lenne a rendszer)
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
törölt tag
Tegnap voltam a Balaton Method premier vetítésén és buliján. Ha tehetitek, hónap vége felé nézzétek meg a moziban. Jó élmény. Tömény zene, és meglepő képi világ. Balaton feelin'
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
-
törölt tag
"A nők azért nem haltak ki az evolúció során, mert sunyi módon hozzánőttek a vaginához!"
-
-
eeXaa
addikt
...nah jó, látom be lett dobva Gilbert, meg a többiek,
Akkor .... Tibi mindent visz! -
eeXaa
addikt
válasz psycroptic #38457 üzenetére
-
spanyoll
addikt
válasz psycroptic #38457 üzenetére
Ő meg az eddig említett összeset legitározza
De, hogy megelőzzem a rálicitálást és kijátsszam a royal flusht: G3
[ Szerkesztve ]
-
psycroptic
őstag
-
eeXaa
addikt
...itt egy ujabb gyöngyszem
-
aleister
veterán
Nem ástam nagyon bele magam Kakiba, de gitáros révén eljutott hozzám már korábban a híre. Én nem vagyok elájulva tőle. A linkelt klipből sem jött át a lehengerlő technika.
A Gabinak van ám majd 20 év lemaradása életkorban hozzá. Benne én sokkal több potenciált látok.(#38450) madgie:
"Ürüléklány"
Szegény Kaki!Azért az akkordbontást felhozni technikaként...nem is tudom, kb mintha azt mondanád, hogy egy normális "selective color"-os fotója sincs.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
eeXaa
addikt
válasz madgie #38450 üzenetére
..arról nem is beszélve, hogy csak cover-eket játszik...
...jahh és amit én linkeltem az egy kb. 7 éves felvétel... érdemes pár újjabb klipjére rákeresni...#38452: örülnék, ha ilyen dalokat tudnék technikailag öszedobni ..de amúgysem a technika a zene lényege, szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz aleister #38448 üzenetére
...huszonötév gitározás után, (különböző stílusokban) azt kell mondjam, bár az első klippek megnézése után, én is értetlenkedtem a KAKI lány sztároltságán, az általad linkelt lány(minden tiszteletem mellet) de sehol sincs technikailag KAKI-hoz....
.. van egy egyfajta elvont alter sztem egyedi zenei világa... valahogy magával ragadott mostanra...#38447: ...hmmm, esetleg a neve?
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Erről a nomen est omen jut eszembe, Bizony ez elég kaki volt.
Akárhogy is sztárolják ezt a Kaki lányt az élvezhetetlen dzsesszével, a kiscsaj a kanapén ülve legitározza.
-
eeXaa
addikt
..nemtudom vótemár, de úgy gondoltam ezt meg kell osztanom...
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #38442 üzenetére
Néhol megakad a videó, mert késik a srác: ki lehet szúrni.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Real_Necro
veterán
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
válasz Real_Necro #38439 üzenetére
Rájöttem: Orsi baromfi virsli (jó pipi).
-
törölt tag
Ezt majd lehet használni ha Pite megint belekezd.
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
bocs srácok a postért, ne értsétek félre , de végre kiengedtem a gőzt...a talpat a jaegeres üveggel stabilizáltam -ha értitek mire gondolok...
szóval a kilátás az ablakbólhttps://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #38427 üzenetére
Kommenteket érdemes a videó alatt olvasni. Kamionosok egy emberként lázadtak fel, hogy mégis mit képzelnek az autósok. Hát LOL kérem, hatalmas betűkkel méghozzá.
-
Lassú Víz
addikt
Siralmas. Mindkettőt pofán kéne vágni. Egyformán bunkók.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
aleister
veterán
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #38426 üzenetére
Persze, hogy trollkodni járnak oda. Aki ennyire buta az vagy ráguglizik vagy megkérdez valakit. Mondjuk lehet 1-2 real, de a nagy része bizonyára kamu.
A kamionosok meg nálam egyenlőek a taxisokkal. Van belőlük pár értelmes, de a legtöbbet jobban utálok a forgalomban mint bármit valaha valahol.
[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
M1-en, M7-en is sokszor :'(
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Real_Necro
veterán
-
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #38421 üzenetére
Nekem a kedvenc gyakorikérdéses témám az valami olyan volt, amikor a srác megkérdezte, hogy az természetes-e, hogy fél év járás után a barátnője nem engedi, hogy arcon hugyozza, és tanácsokat kért. Erre jött a válasz, hogy tegye féltékennyé úgy, hogy más lányt hugyoz arcon...mondjuk az édes jó anyukáját.
-
spanyoll
addikt
Miért, miből készül?
-
fi:zi'k
nagyúr
2 napja olvasta fel asszony. Nem akarom elhinni, hogy tényleg vannak ennyire ostoba emberek.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Real_Necro
veterán
-
Mercutio_
félisten
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
A melózós-háttérzenés válogatásomból az egyik kedvenc muzsikám.
-
*Ropi*
félisten
-
nagyúr
Még augusztusban akartam venni gépet, akkor ki is írogattam az árakat összehasonlításként.
Gondoltam ránézek mennyitcsökkentekváltoztak az árak azóta. Nem akarok hinni a szememnek, de minden drágább lett és nem is kicsit, legalább 10-15%-os drágulás volt egy fél éve alatt.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz Real_Necro #38410 üzenetére
Nem is mondtam, hogy úgy néztétek. ellenben azt kérdezted, hogy lehet úgy kellett volna nézni. Erre írtam amit.
-
nagyúr
válasz Real_Necro #38405 üzenetére
Miért is?
-
-
rbalint88
addikt
Jogsi egy óra alatt elintézve, nyári gumi felszerelve, jöhet a hó
-
nagyúr
válasz Real_Necro #38403 üzenetére
Egy szinkron simán rontja az élményt szvsz. Meséknél még elfogadható, de filmeket már nem tudok úgy nézni.
-
Real_Necro
veterán
válasz spanyoll #38393 üzenetére
Birdmant mai napig nem értem miért akkora nagy show. Nekünk egyszer nézős felejtős volt. Lehet szinkronnal kellett volna nézni?
-
Byk01
őstag
Mindjárt eljátszatnátok a Szürke 50 árnyalatát fordított felállásban Ropival ... A
BKVkék 50 árnyalata"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Studi
veterán
válasz j.bravo #38400 üzenetére
Csak óvatosan, arra Hank Moody is majdnem ráfázott!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Delta Force béta teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drón topik
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- Sorozatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla