-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
igen
a nappali menetfénynek az a lényege, hogy a honpolgár még véletlenül se felejtse el "felkapcsóni" a pilácsát, és ezt ezzel úgy érik el, hogy szabályosan úgy kötik be, hogy ha elfordítod a kulcsot ez felgyullad, és ugye ledek lévén elég normálisan ég, így tökre észrevehető ha pedig felkapcsolod a "rendes" világítást, parkoló, tompított refi, ennek szabály szerint ki kell aludnia, ezért is szeretem amikor a sok "jampi" a ledcsíkját direktbe köti mert az titta szép csak nem szabályos
elviekben 2012-től kis hazánkban kötelező lesz a menetfény használata, ha jól hallottam
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Hát tavaly télen volt... Pedig az enyhe tél volt. És amúgy is már csak két évszak van :S Egy rohadt meleg, meg egy rohadt hideg
Én meg fázós vagyok (Nem, nem, nekem van kabátom, ezért hirdetem a bundát )Jah!
Péntek estétől elvileg Pécsett vagyok, akinek valami dolga van velem, az onnantól kereshet[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
rnrn
aktív tag
Jaja, jó kis hétvége volt. Amolyan eseménydús-féle! :-D
Képek, borulós videók: www.gazzalmegyek.hu/blog/mecsek_rallye
Üdv! -
-
-
Te nem láttad még azokat a dolgokat, amik itt ablak címén vannak Azon csodálkozok, hogy nem mállott még szét az egész + szarrá vannak vetemedve, süvít mellettük a huzat :S . Szóval mindenképp cserélni kéne őket, és sajnos a jó fa ablak is drága.
Na meg nem kell a lagszarabb gagyi műanyagot megvenni, mert azzal tényleg magát szívatja az ember.
(A legtöbb "frissen felújított manyag nyílászárós" lakáson meg pont olyanok vannak...)
Amúgy hamarosan le lesz szigetelve az egész épület (részben le is van), meg amúgy tégla... Panelnál tényleg többet veszítene falon.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Bandus99
őstag
Regen a masik hazban nekem is volt ejszakai oram, anno abban az idoben ugy volt hogy erre csak fix bekotesu eszkozoket szabad rarakni. pl hotarolos kalyha
Papiron szoba se johetett pl huto ami ugye konektorba van bedugva.Azota persze valtozhatott a szabalyzat, vagy csak nem foglalkoznak vele nagyon szigoruan.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Palafi
aktív tag
Van az én házamon is elől USB, csak 2.0-s.
Az előlapi 3.0-s USB pedig arany árban van.
Mivel az alaplapomhoz kaptam plusz hátlapi USB 3.0-t, azt akarom előre betenni.
Sajnos az én házamon nem sima egyenes első fedlapok vannak, ezért abba nem tudom becsavarozni. De úgy néz ki, hogy Janoska26 holnapra megoldja a problémámat.A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
-
-
nagyúr
Nem érdekel, csak azért kérdeztem, mert akkor vetted ez a gépet, amikor nekem eladtad a régit. Nem gondoltam volna, hogy az olyan rég volt.
A hőpapíros számla az tényleg jó, kint hagyod az asztalon és véletlenül rásüt a nap, akkor pik-pak üres lesz."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Hello!
Már semmilyen Meg van oldva, a következő házba meg már nem ilyen vékony kell majd.
Azért köszi@rádiósugárzás téma :
Érdekes, az AT-s gépem nekem is zavarta a rádiót, de az valószínű a tápegység lehetett - pedig az a gép egy durva vas házban lakott, ami rendesen megvolt 1,5mm vastag lemezből... ennek megfelelő súllyal
Amióta ATX tápos gépem van, még egyszer nem volt bajom a rádióval.A PC meg a 2,4GHz kötüli freki meg, ne röhögtessük már magunkat... (@bark88 jól írta.) A mikró 200-800-1500W körüli teljesítményen nyomatja a mikrohullámot, a PC-ből kijövő mikrohullámú sugárzás meg ennek milliomodrésze körüli teljesítményű. Tehát ha pár évig benne fekszel a működő gépben, akkor lehet, hogy megfájdul a fejed. De nem valószínű.
A még nagyobb LOL az volt, amikor a Nokia 3210 megjelenésekor kitalálta valami jóképességű, hogy sokkal durvábban sugároz, mint a többi telefon. Ja, a GSM szabványban limitált (900MHz-en) max. 2W -os adóteljesítménnyel ugyananyira, mint a többi telefon...
Ha valakinek valamijét zavarja a faházas gép, akkor az zavarná az asztalra kirakva is, meg valószínűleg házban is.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Talpát meg síkba csiszoltad? Felrögzítés hogy volt? Egyébként frankó, olyan 20-40W hőtermelést még tuti elbír passzívan, annyit meg egyik chipset sem fűt.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
zsolt19900
őstag
én beszéltem vele és azért engedem meg magamnak a választ ami így szól: azért mivel sajnos az a terület ahol ő lakok -debrecen- nem pezseg így mint a mi kis aranyos régiónk, és mivel a termékei nagy része postán kélt el így ezért gondolta hogy beírja ide is a hirdetést
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Ja hát ez rendszeres. Kiírom, hogy Pécsett van a cucc, erre megalkuszunk, közli, hogy a Blaha Lujzán átveszi. Aztán néz bután, hogy mondom POSTA. Aztán úgy már nem kell, mert úgy már büdös neki, hogy pár százassal többet fizessen.
Érdekes, ezt csak pestiek nyomják (már bocs), mindenki másnak természetes, hogy nem ott van a portéka, ahol ő.
-
-
-
-
Dare2Live
félisten
"Nincs ezzel baj, regen is haltak meg autobalesetbe, eztan is fognak, regen nemszaltak ki a kocsibol hanem ottdoglottek, eltelt par ev (evtized) es attudott ulni a paciens egy kerekes szekbe ,mameg kiszal leporolja magat jot rohog este elmegy sorozni megdumaljak milyen fasza kocsi volt reggelre meg megpusztul mert leszakadt a maja es belsoverzese lett.... "
No de az értelmesebbje ha 60km/h+ról lassult 0ra 2m alatt akkor van annyira értelmes, hogy mentőt hív. Már csak azért is mert lehet nincs a kormányon az agyveleje de a légzsák sanszosan eltörte az orrát.
Aki ezt nem teszi: Hülye arra meg van egy mondás, hogy aki hülye ....
a többi viszont simán túléli.Míg a régi akármiben agya a kormányon, nyaka eltörve és akkor a nem biztonsági pedállokról... még nem szoltunk ami hasadon bemegy, hátadon meg kijön. Ja oda már mentőt se kell hívni.
Amúgy egészségügybe dolgozol, dolgoztál?
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
rnrn
aktív tag
SEAT Cordoba 1.4 (2004 év végi).
Pécs-Bátaapáti-Pécs az útvonalam: 2x60 km.
Plusz: nem gyorsítok őrült módjára, tartok köv. távolságot, sokat motorfékezem (lefelé a Mecseken oda-vissza), megfelelő nyomáson tartom a nem túl széles (175 mm) gumikat, nem cipelek felesleges dolgokat, és nem is megyek 100-110-nél többet utazó sebességként.Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0At7KcHQmc0c0dFZhUkJmdzBOakd1YXA5Q2dXSzBLSGc&hl=en#gid=0
Legutolsót megnézed az pont 80%ban "hosszú táv": országút. 4.65l lett a vége, úgy, hogy kreszt nagyjából tartom és rotyra volt pakolva a kocsi (tetőcsomagtartó is).
Amit látsz az 90%ban város 10kmes távokkal, télen mire bemelegszik motor kb meg is érkeztem + most nyáron sokat szórakoztam E85el ami rendesen megdobja a fogysztásom. Így lesz az idei szezonra kb5.5l es átlagom.
A tipus pedig kis 1tonnas 70les Yaris. aki igazán elvetemült annak pedig ilyen fogyasztási adatai vannak: http://www.spritmonitor.de/de/detailansicht/100898.html Na ez durva.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
#TOTTI
őstag
Üldözési mánia? Igen a legtöbb kúton általában csak 0,98litert tankolsz 1 liter helyett.. Mert az üzemanyagnak hőmérséklet hatására változik a térfogata.. ezek igy vannak beállitva, ezért kell hitelesiteni időközönként, mert valamikor már többet is adhat..
Nézz meg egy autó kézikönyvet.. nincs az irva hogy 60 liter a tank, hanem az hogy kb. 60 liter, ezért van az hogy a kiadott mennyiség 5 litertől hiteles igy fér bele a türéshatárba mert aki tankolás után tekergeti a pisztoly nyakát annak kicsivel több jut..
Igy a kannásoknak okoz ez pár álmatlan éjszakát.. azon sem kell szivrohamot kapni ha 60 literes tankba belemegy 61-62.. amikor még van is benn..
-
nagyúr
Nem büntetnék ha kifizetnéd rá az adókat is, meg az adók adóját az ÁFA-t
Tehát valahogy így nézne ki: 80HUF repceolaj +100HUF adó+ 45HUF ÁFA = 225HUF bruttó
Poén az egészben, hogy a 80HUF-ból az előállító kapna meg jó esetben 40HUF-ot."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen monitort vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla