-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Köszi átadtam neki, meg lesz nézetve szervízbe hogy végülis mi a baja és akkor meglátjuk. Nekem azért a tápellátás is gyanús még mindig. Az aksira azt írja a win hogy 0% nem töltődik, míg tesztprogram szerint 47%os az állapota, tehát lehet hogy az se halott csak egyéb hiba miatt nem tölti.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Debilon
addikt
-
Vertigo18
addikt
A gáz az volt, hogy DVI-I volt itthon 4, és az egyiket elkezdtem beleeröltetni, és csak utána láttam, hogy 4 tű hiányzik a kártya kimenetről... Gigabyte-nál nem először szopok, régebben az S-video kimenet volt eléggé egyedi...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Thomas1
addikt
Rendben, meggyőztél!
Most indulunk Harkányba, hazafelé be is ugornék érte, ha nem gond.Szomdo elvileg megvan, felhívlak, amikor jövünk hazafelé.
CPT.Pirk: csak sajnos a program, ami futna rajta, csak MS terméken hajlandó elindulni. Wine-on gondolkodtam, de annyira én sem vágom a Linux-ot, a tulaj pedig egyáltalán nem ért hozzá...
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
a2d2
addikt
Egyetértek. Nekem nagyon bejött ez az Espero. Szokásos kuplung/hengerfejtömítésen kívül volt még egy gyújtáselosztó csere. Kb ennyi.
Na végeztem a szereléssel. Kipucoltam 16 évnyi mocskot a fojtószelepből és a léptetőmotorból.
Kb 1 órás szerelés volt. Azóta úgy duruzsol az alapjárat mint az álom, de nem akarom elkiabálni, a héten kiderül majd.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Szia!
Kicsit korai volt az öröm.
Tegnap este az alátéttel pöccre beindult a motor.Ma kimentem 7 órakor beindítani a motort, pöccre be is indult. kb 15-20mp után úgy gondoltam hogy húzok neki egy kis gázt. Nem kellett volna. Abban a pillanatban lefulladt. Újra beindítottam, de utána már magától leállt 10mp-en belül. Ezt eljátszottam vagy 10x, közben próbáltam kicsi gázadással/gázadás nélkül az indítást, de nem jött össze a dolog.
Elővettem az ülés alól a csodaspray-t, de most már ezzel sem tudtam tartós alapjáratra állítani, mert folyamat lefulladt.
Asszonyék pont akkor indultak a kocsival, szégyenszemre eljöttem velük.A lényeg hogy szerintem most meg túl sűrű keveréket kap a motor, azért fullad. Az alapjárat viszont meleg motorhoz lett igazítva, azt nem akarom elpiszkálni. Szerintem este kicserélem az alátétet egy vékonyabbra, mert legalább 2mm-est sikerült találnom.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Szia!
Karburátort darabokra szedtem és kitisztítottam. Azzal nem lehet gond. Hétvégén beindítottam a motort, felmelegítettem és utána állítottam be az alapjáratot. Bemelegedve szép hangja van, alapjárat is megfelelő.
Tuti hogy a hőmérséklettel van a gondja, mert tegnap reggel 7-kor mikor indultam munkába 3x-4x be kellett fújni a hidegindítóval, délután mikor indultam haza a munkahelyről majdnem beindult magától, egyszer kellett csak ráfújnom. Szóval remélhetőleg ha tartósan 15 fok felett lesz a kinti hőmérséklet egyből be fog indulni. Csak ezért kérdeztem hogy van-e itt valaki akinek pöccre indul ilyen időben a 4T 50cm3 motorja.
Ja amúgy meg dobnak felfelé 100Kg-val érdekes ez a 4T. 35-40 volt a végsebességem
Igaz hogy ez csak 1,5 L-t eszik, de a 2T suzukim azért jóval harapósabb volt (3-4L-es fogyasztással).[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Szia!
Az látszólag jól működik.
Kiszereltem, rákapcsoltam 12V-ra és előremozdult a tű pár perc után.
Majd megpróbálom 1-2mm-el kijjebb húzni a szivatót hátha segít.
Azt persze nem tudom hogy azok a kis járatocskák a szivatónál megfelelően feltellnek-e benzinnel ahonnan kiszippantaná a naftát.Üdv!
Miki
-
a2d2
addikt
Szia!
Hova lesz a zene? Óvoda/Iskola/18+ buli?
Óvodás zenéim vannak (Alma együttes, Halász Judit meg ilyenek).
Ezen kívül klasszikus rock/metál zenékkel szolgálhatok.
Van elég sok FLAC formátum is (Metallica boxset, Eric Clapton összes).
-
-
-
a2d2
addikt
Daewoo Espero 1.5-ös, 92LE tapasztalatok:
Városi fogyasztás kb 8,5-9 L
Országúti fogyasztás kb 6,5 LEgy konkrét mérés:
Montenegróból jöttünk haza 2 éve, Neretva völgyén keresztül, dubrovniki és mostari megállásokkal, autópálya nélkül, hegynek fel-völgynek le, kb 80-as átlagsebességgel, így jött ki a 6,5-es fogyasztás.
Épp dicsérni akartam tegnap, hogy pöccre indul ilyen hidegben is, erre ma reggel cserbenhagyott. Mondjuk lehet én voltam a hibás, mert nem ültem be a kocsiba és nem nyomtam be a kuplungot első próbánál, hanem csak benyúltam kintről, hogy beindítsam amíg lekotrom a havat. Lényeg hogy a 3. próbánál már megadta teljesen magát az akksi. Lehet kellene vennem egy újat lassan.
[ Szerkesztve ]
-
yerico
senior tag
1.3 az az 1.4, és a Daewoo-k különösen sokat esznek (tudom, az itthoni képviselet felupdatelte a motort papíron, de attól az még nem lett nagyobb.). Asszem annak is 12 literes városit adott meg anno a Daewoo. Viszont nagyon megbízható kis jószág, csak érződik rajta, hogy olcsó kocsi, és látványosan megy tönkre a fényezése, olyan, mint amit lelaktak.
-
-
FuckeR19
senior tag
Ha meg nem vetted meg erdemes benezni aldi-ba is. Most jottem ki mohacson az aldibol es ott 5k-ert van ugyan ez.
Nyomtatofej tisztitas, ora, ekszer esetleg chip-ekhez (pl most hetvegen ezeket a szetbarmolt xbox chip-eket csak bedobtam volna es kesz )
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
-
-
-
a2d2
addikt
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Helyileg arra gondoltam, csak elírtam. Holnap meglátom a dolgot.
Egyébként Tettyéről felfelé a sárga sáv, sárga háromszög útvonalon, lámpásvölgyön át fogok oda menni.[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
-
a2d2
addikt
Köszi, ha Csepy nem jelentkezik, akkor megnézem.
Az a titka, hogy a noname-eket nem nagyon szabad 5 percnél tovább járatni, mert leégnek.
Nagybátyjám vett a tescoban 1900-ért, de most nem volt akciós.
Mondjuk le is égett neki, mert sokáig járatta.
Nekem poliszirol lemez sütögetésére kellene csak, nem akarok fémet izzítani veleA pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
-
-
-
A 3.0-ban van
plusz 2vagy négy? érintkező, a 2.0-s csatiban...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Palafi
aktív tag
-
Stoner
csendes tag
"Csak nehogy úgy járj, hogy a kijelző ment tönkre...teszem azt fénycső...
Persze ez akkor derül ki, miután megrendelted hozzá az invertert...Bátor voltam és berendeltem az invertert. Szerencsére bejött. Kösz a tippeket srácok!
A közhiedelemmel ellentétben a rendszergazda nem gépparkot üzemeltet, hanem állatkertet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla