Hirdetés
-
GAMEPOD
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
This account has been permanently locked with a €0.00 EUR balance. All information associated with this account has been blocked from the PayPal system and cannot be registered with another account.
És még mindíg nem tudom, hogy miért nem tudtam használni az accountomat, pedig megkértem Bash-t, hogy nézzen rá, írtam a supportnak, amire megint jött egy zéró infós e-mail, és most egy hete ez van ...
Én megértem és állatira örülök, hogy ők biztonságos rendszert akarnak, de legalább annyi infót kaptam volna akkár a saját accountomnál, akár mailban, amiből kibarchobázhattam volna, hogy mi a hiba???
De így?
Szerintetek mit tegyek? Hosszú távon fontos lett volna a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Óra topik
- Last Epoch
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Netflix
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Elektromosan állítható ülő/álló asztal
- One mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Laptop Notebook Tisztítás, Pasztázás, ThermalPad csere, RAM és HDD&SSD, akksi csere
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07.
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest