- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Hali, sziasztok!
Egy másik oldalon hirdetek valamit, amiért állítólag canadabol jelentkezett egy vevő, de szerintem csak valami bot ez is. Eljutottunk odáig hogy paypal, és mar kéri is az adataimat, ahova utalhatja a pénzt.
Amennyiben megadom neki a paypales cimemet, nekem származhat bármiféle karom a dologból?
Köszi
yo
-
tDr1v3r
veterán
válasz szabogabor10 #13298 üzenetére
Nálam most fasza volt Maestro-val a payout... eddig évekig azt használtam, csak a múlt héten vacakolt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
veterán
válasz pdw_ph #13297 üzenetére
Ezek a Maestro kártyák pocsékak. MasterCard-dal eddig minden vásárlasom sikeres volt.
Az az érdekes, hogy nyugaton meg majdnem minden bank Maestro-t (esetleg V-Pay-t) ad betéti kártyaként, MC meg Visa csak hitelkártyaként divat...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
baandii
senior tag
hellosztok!
a segítségeteket szeretném kérni...a héten regisztráltam paypal ügyben. mindent megcsináltam a paypal számlára meg is érkezett a 400 ft de nem tudok fizetni vagy 10x próbáltam már de mindig elutasít, nem tudom számít e de maestro kártya és unicredit kombináció.
esetleg vmit kihagytam? vagy nem állítottam be?a válaszolóknak előre is nagy köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban,hogy kell egy esetleges vitatott vásárlást lezárni.
Történetem annyi,hogy a steamen vettem egy dlc pakkot. De nem kaptam meg időben valamiért ezért vissza szerettem volna kérni a pénzt. El is indítottam a vizsgálatot. Erre a steam lezárta a vásárlási lehetőségemet minden másra is.
A paypal oldalamon a resolutipn centerbe nézve a paypal megvizsgálta az ügyet és mindent rendben talált. Le is van zárva. Írtam a stemnek,hogy az ügy le van zárva. A steam erre azt írta,hogy paypallal vegyem fel a kapcsolatot és szüntessem meg az eljárást. De ezt már egyszer lezárták ugye.Ilyenkor mi a teendő? Hová kéne fordulni a paypalnál?
-
kaszaf
aktív tag
válasz Coccolino_O #13293 üzenetére
Erősen gondolkodom, hogy kidobom a maestrót és kérek visa-t. A visával sose volt gond.
-
kaszaf
aktív tag
válasz Coccolino_O #13291 üzenetére
Szia!
Én is a steam-en szerettem volna vásároni paypal+budapest bankos maestro kombóval és a hibaüzenet ugyan ez. 20 percet csevegtem a bankkal és szerintük náluk nics probléma.
Természetesen minimum 50 sikeres tranzakcióm van már és tudtommal nem változott semmi.[ Szerkesztve ]
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Szerettem volna steam-re felrakni pénzt, de kaptam egy ilyen hibaüzenetet:
"Your purchase has not been completed.
The payment processor has reported a problem with the funding source associated with your account. You can either correct this problem through the processor, or select a different payment method."Csak azért nem értem, mert eddig mindig sikerült a paypalről úgy átrakni a lóvét, hogy a kártyát "terhelte" meg az összeggel. Amióta Maestro-t is lehet választani a paypal oldalon, azóta mindig így töltöttem fel a lóvét, nem tudom, most mi lehet a gond. Köszi előre is a segítséget.
-
Kernel
nagyúr
válasz MrSealRD #13283 üzenetére
Esetleg azt sem árt tudni ezzel kapcsolatban, hogy amikor először utalsz pénzt a PP-számlára (megjegyzés / azonosító kód), a PayPal felveszi a számlaszámot elsődleges bankszámlaként, így a visszautaláshoz is automatikusan azt kínálja fel. (Csak itt az OTP webkártya becsapós lehet.)
De ha utána ugyanarról a bankszámláról, másik PP-kóddal, egy másik PP-fiókba szeretnél utalni, akkor a hozzárendelődés miatt, azért is az első PP-fiókban fog landolni a pénz.
Topikban emiatt szívott valaki, mert az első fiókba már be sem tudott lépni (jelszó gond, vagy tiltás, már nem emlékszem), de azért a pénz ráment, jött róla az email.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
MrSealRD
veterán
válasz hidroponi #13284 üzenetére
Ok. Köszi.
Nekem mindkettő csatolva van, csak az egyik kolléga kezdett okoskodni a kissé poros paypal ismeretével meg a paranoid hozzáállásával...aztán gondoltam rákérdezek mi a helyzet ezzel.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
hidroponi
aktív tag
-
MrSealRD
veterán
válasz hidroponi #13280 üzenetére
Tehát a jól értem akkor a számlád minimum hozzá kell adni a paypal account-hoz? Ekkor a számla és a megjegyzésbe tett paypal account neve fog azonosítani utaláskor?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
axioma
veterán
válasz hdekakas #13255 üzenetére
A 400 Ft terhelest vagy megerosited koddal, vagy azt is utolag visszavonjak, mintha refund lenne - szoval ismeretlen ember kartyajaval csak ennyit tudsz, hogy atmenetileg 400-zal kevesebb van rajta.
Az 1 dolcsi foglalas meg eleve szinten csak atmeneti.Amugy latom hogy tul vagy rajta, de ha visszaolvastal volna, mindig mondjuk hogy a bank mar latja akkor is, amikor te az ebankon me'g nem (olyan banknal, ahol a foglalas nem latszik ki a feluletre csak a konyveles), tehat 1x kell csak felhivni a telebankosokat, es akar azonnal tudod a kodot.
Kartyarol kozvetlen fog mindent levenni, ha az egyenleg nem eleg (ahol az egyenleg eleg-e kerdest bonyolitja, ha nem azonos devizanemrol beszelunk).
[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
válasz szabogabor10 #13278 üzenetére
Huhh, nem csoda hogy nem találtam így első használatra, köszönöm.
És az, hogy tudjak fizetni 400 ft-os PP egyenleggel közvetlenül a bankszámláról, ne kelljen előbb utalni/feltölteni a PP számlám? -
veterán
-
MrSealRD
veterán
Csak kíváncsiságból kérdezem. Ha regisztrálok egy paypal-t. De nem akarom, hogy tudjanak bármit a bankszámlám adatairól akkor az kivitelezhető?
Tehát, hogy se account-ot se credit card-ot sem egyebet nem adok hozzá, hanem mindig külön utalással teszek rá pénzt. Ez megoldható?[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
Éljen! Ma megjelent a bankkártyám tranzakciójában a hitelesítő dolog, 400 ft, ott a kód, el is fogadta.
Azt olvastam, hogy PayPal-os vásárlásnál arra kell figyelni, hogy ne a PP váltsa az árfolyamot, hanem a saját bank.
Ezt hol tudom beállítani?
Illetve azt, hogy automatikusan a bankkártyámról vegye az egyenleget, ne kelljen előbb a PP-ra utalnom, hanem az otp kártyám afféle "háttértár" legyen.
Köszii![ Szerkesztve ]
-
theooracy
aktív tag
válasz KamuMazsola #13274 üzenetére
Oké, értem.
-
KamuMazsola
őstag
válasz theooracy #13237 üzenetére
Ezt a refundot a kártya hitelesítése után a pp egyenlegen lévő 400 Ft mellett találtam az egyik sorban és ott adtam meg rosszul a számlaszámot és buktam 1500-at, ezért írtam, hogy erre figyelj. Azóta természetesen vásároltam vele és működik rendesen. Ha az ebayen több tételt vásárolsz tegyél mindent a kosárba (már ahol van "Add to cart" gomb) és a végén egyben tudod fizetni, nem kell külön-külön.
Üdv.: KamuMazsola
-
theooracy
aktív tag
válasz szabogabor10 #13270 üzenetére
Köszi.
-
válasz MasterDeeJay #13261 üzenetére
Végiggondoltam és inkább én leszek mínuszos minthogy kidobjanak ebay-ről ilyen hülyeség miatt. Visszaküldtem a pénzt, még így is megérte (14eFt volt 1db 8gb-os ram)
-
veterán
-
hdekakas
senior tag
Kaptam e-mailt a hitelesítés után, hogy majd hogy írjam be a kódot...
De én csak kedd óta nem látom a tranzakciót, van aki meg hétfő óta.
Nem semmi azért, hogy egy hét kell, míg látni lehet. -
Kernel
nagyúr
válasz hdekakas #13255 üzenetére
Ha meg nem én vagyok, hanem tévesen más adatait adtam meg, akkor tőle levettek 400 ft-ot, és így járt.
Nem hinném, mert mint volt róla szó nemrég is, nem veszi le, csak zárolja. A zárolás pedig idővel így is, úgy is megszűnik.
(#13257) szijartg
Jelszó van csak, meg az email-cím, amivel be kell lépni. Én például generált jelszót használok, amit a Roboform kezel, csak annak a mesterjelszavát kell tudnom.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MobileSz
csendes tag
válasz axioma #13256 üzenetére
Igen, ebben én is biztos vagyok, hogy ott nincs semmiféle egymás közötti adóság, sőt, 99%-ban abban is biztos vagyok, hogy ugyanaz az ember áll a "cég" és a "cég partnere" mögött is.
A cég felajánlotta, hogy visszafizeti a pénzt PayPal-on egy partnerén keresztül. Azért mert a cégnek konkrétan nincs pénze, kintlévősége viszont van... Mit tehettem volna? Belementem. Családtag vagy barát részére utalásként kértem az összeget, nem úgy küldte, ezzel semmit nem tudtam/tudok kezdeni. A Refund szón meg nem lovagolok tovább, csak abban reménykedem, hogy a PayPal-nak majd jelent valamit dolog. Elvégre nem szoktunk termékért "Név's refund" subject-tel fizetni... kérdés, hogy ez érdekel-e valakit... -
theooracy
aktív tag
válasz szabogabor10 #13259 üzenetére
Ezt hol lehet megnézni pontosan?
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #13254 üzenetére
Értelek, csak nálam ilyen sem volt! 400HUF-ról volt szó, és semmi másról... De ez részletkérdés végül is, gondolom azt is ugyanúgy visszakapod majd!
-
Paypalon keresztül kaptam nagynehezen refund-ot 3 hónap után. Az eladó már el is felejtett mindent és én vettem rá hogy küldje már a pénzt. 2db ramról van szó amiből egyik volt rossz és viszaküldtem saját költségen. Persze nem érkezett meg neki, de ott van kínába valamelyik postán a tracing number szerint.
Ő viszont a teljes 2db ram árát küldte vissza (azaz a sok szirszar miatt kb 85%-át) paypalon keresztül.
Most várja hogy visszaadjam a tévesen adott összeget azaz a felét.
Mit tegyek?Ha visszaküldöm akkor is elbuktam már a visszaküldés árát, a tranzakciók szarjait kb 3-4Ft-ot.
Ha nem adom vissza akkor nyerek rajta ugyan ennyit.
Tehát veszítek vagy nyerek, nincs opció hogy 0-ásra jöjjek ki![ Szerkesztve ]
-
veterán
-
hdekakas
senior tag
válasz Intruder2k5 #13253 üzenetére
Ha semmi nem ment le a kártyádról, akkor vagy rossz kártyaszámot adtál meg, vagy nincs rajta pénz, vagy alacsony a limit!
Nem adtam meg rossz adatokat, bár sztem meg se tudom most már nézni, csak az utolsó négy jegyet írja.
Egyenleg van rajta bőven...
Nem lehet, hogy csak dombornyomott kártya jó erre, vagy mit tudom én? Pedig ezen is van ilyen 3jegyű kód amit még be kellett írni. -
szijartg
őstag
Srácok!
2 szintű autentikáció van PP-nél?
Vagy csak egy biztonságok jelszó kell? -
axioma
veterán
válasz Intruder2k5 #13252 üzenetére
Meg lennek lepodve, ha ebben a tortenetben a masik ket fel kozotti adossag valos lenne. Az egy azon user vagy ket cinkos, aki igy veri at a balekokat. Aki nem figyel, igy jar. Nem kellett volna belemenni a 3. fel fizet esetbe, sot, sztem mar akkor jelezni kellett volna a PP-nak, hogy csalasgyanus a dolog. Bar azt se ertem, hogy miert nem csaladtag vagy barat reszere utalaskent kerte, az tuti visszavonhatatlan, miert a refund szon lovagolt.
hdekakas: a kartyaadatok megadasatol me'g nem kuld kodot, csak ha raboksz naluk kulon arra, hogy hitelesitsenek, akkor jon a 400 terheles es abban a 4 jegyu (a 230 = 1 dollar proba az vszinu csak ha hasznalni is akarod, illetve lehet hogy az inditodhatott - most nem emlekszem - a kartyaadat megadasakor, de az csak foglalas, ha te egy konyvelt egyenleget, teteleket nezel, akkor az azert nem latszik, es nem is fog, mert direkte visszavont lesz).
[ Szerkesztve ]
-
hdekakas
senior tag
Érdekes ez, előbb leveszi a pénzt, és utána érdekli, hogy én vagyok-e, és hitelesítsem.
Ha meg nem én vagyok, hanem tévesen más adatait adtam meg, akkor tőle levettek 400 ft-ot, és így járt.Na de az előttem hozzászóló azt mondta, hogy neki egyből levették a 630 ft-ot, csak nem látja a tranzakciók között. Tőlem meg nem vontak le semmit még, nem csak a tranzakciót nem látom.
-
veterán
Azért vettek le 630 Ft-ot, mert a PayPal a 400 Ft mellett még 1 USD-t is zárol, ami ~230 Ft.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
MODERÁTOR
válasz hdekakas #13251 üzenetére
A hitelesítés úgy történik, hogy a megadott kártyáról a pp leemel 400HUF-t, és néhány nap múlva, amikor a webbankban ez a tranzakció látható, lekönyvelt lesz, akkor a mellette lévő kódot visszaírod a pp weboldalán a megfelelő mezőbe, és ezzel a kártyád hitelesítve lesz! Értelemszerűen a 400HUF ezután a pp számládra rá fog kerülni, így azt elvásárolhatod később!
Azt nem tudom, hogy a fórumtárs esetében ez miért volt 630HUF, nekem 1-2 hónapja még 400 volt, és kb. 4-5 nap ment rá, de közben volt egy hétvége, ha jól rémlik! Erste Bank, és VISA Virtuon kártya!
Ha semmi nem ment le a kártyádról, akkor vagy rossz kártyaszámot adtál meg, vagy nincs rajta pénz, vagy alacsony a limit!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz hidroponi #13250 üzenetére
Én ezt értem, hogy csaló, de ugye addig nyilván Ő sem ad ki semmi igazolást arról, hogy az adósa rendezte a sarát, amíg ő maga hozzá nem jut a pénzéhez! Ez kb.olyan, mintha valamiféle értékpapírban kapná meg a tartozást, aztán a kasszánál derül ki, hogy sz@rt sem ér egyik se! Nyilván ott is akkor ismerem el a tartozás rendezését, ha a pénz a kezemben van, és nem akkor, amikor holmiféle értékpapírokat kapok! Ez esetben is le kell rendezni az adóssal, vagy jelen esetben a harmadik féllel, aki az ő adósának az adósa, hogy igenis a pp megkeresésére tanúsítsa ő is, hogy a pénz jogosan a fentebb szóló fórumtársat illeti!
Na de mindegy, nem vitát akartam én indítani ezzel, csak tényleg nem értem, hol ezzel a gond! Ha a pénz küldője egyszer majd elismeri a pp-nek is, hogy a pénz igenis a fórumtársé, akkor ő hozzájuthat majd ahhoz, és onnantól vissza sem követelheti azt a feladója! A tartozás rendezéséről pedig nyilván csak ezeket követően adnék ki bármit is!
-
-
hidroponi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #13248 üzenetére
"Le kell írni a történetet, és ennyi! Nem értem, hol itt a bökkenő...?! "
ott a bokkeno, hogy a masik fel csalo es a PP rendszere ot tamogatja.
nem szabadott volna uzleti ellenszolgaltataskent elfogadni a penzt es akkor most nem lenne bokkeno.par eve egy elektronikus szolgaltatasert kapott fizetseget a csalo vevo siman visszakovetelt, hiaba mutattam meg a PP-nak, hogy
1. elkuldtem az ebay rendszeren keresztul az "arut".
2. a csalo mar masoktol (kb. tucat karosult volt) is megkapta a negativot ugyanezert.leszartak.
-
MODERÁTOR
válasz MobileSz #13247 üzenetére
Most a PayPal tőlünk azt várja, hogy küldjük be:
- Az igazolást arról, hogy a rendelt termékeket elküldtük,
- Az igazolást arról, hogy visszafizettük a pénzt, kártérítettük a vevőt.
Ehelyett küldjétek a story-t, gondolom utána úgyis lecsekkolják a küldőnél is a dolgot!Ha nem reagálunk semmit, akkor autómatikusan a Buyer-t illeti a pénz
Ez nyilván rossz magatartás lenne!A bökkenő azzal van, hogy e tranzakció mögött nem állt vásárlás
Ezt kérdeztem fentebb is, ezt nem értem, hogy ez miért bökkenő? Le kell írni a történetet, és ennyi! Nem értem, hol itt a bökkenő...?! Feltettek egy kérdést, válaszolni kell rá![ Szerkesztve ]
-
MobileSz
csendes tag
válasz Intruder2k5 #13245 üzenetére
Gondolod egy levél alapján hisz majd nekünk a PayPal? Bár egyelőre másban nem igazán bízhatunk.
Most a PayPal tőlünk azt várja, hogy küldjük be:
- Az igazolást arról, hogy a rendelt termékeket elküldtük,
- Az igazolást arról, hogy visszafizettük a pénzt, kártérítettük a vevőt.Ha nem reagálunk semmit, akkor autómatikusan a Buyer-t illeti a pénz. A bökkenő azzal van, hogy e tranzakció mögött nem állt vásárlás, mint ahogy azt írtam is. Nincs mit tennünk, elküldjük a full story-t a PayPal-nak, az átutalási bizonylataimmal együtt, és utána reménykedünk, hogy a másik fél a PayPal-nál már nem próbálkozik hamis dokumentumokkal próbálkozni, mert egyébként szépen gyártja még a hamis útleveleket is.
Ha lenne valakinek azért még valami ötlete, vagy hozzászólása, véleménye, akkor azt várom.
-
hdekakas
senior tag
Üdv!
Kedden regisztráltam a PayPal-ra, és megadtam a bankkártyám adatait, hogy majd párosítsa. Ennek 2,5 napja. Még nem kaptam ilyen próba utalást, amiben látszódna a hitelesítő kód.
Kérdésem, hogy valamit elronthattam, vagy mennyi időbe telik ez, több nap?
Valamint olvastam olyat is, hogy csak dombornyomott kártya jó erre, meg olyat is, hogy bármelyik. Nekem Otp MasterCard Online kártyám van, ezzel elvileg lehet internetes fizetést eszközölni. -
MODERÁTOR
válasz MobileSz #13244 üzenetére
Ez oké, értelek, olvastam a sztory elejét, csak azt nem értem, hogy miért nem írod le ezt a paypal-nak is, és, hogy nyilatkoztassa a pénz küldőjét, hogy rendben van minden, stimmel az összeg, és ez téged illet!
Vagy ez talán így drágább lenne valamelyik félnek, ha nem vásárlás áll mögötte, hanem sima pénzügyi tranzakcióról van szó? Nem ismerem a pp szabályait ennyire!
-
MobileSz
csendes tag
válasz Intruder2k5 #13243 üzenetére
A gond az, hogy a pénzt visszatartja a PayPal jelenleg, és várja, hogy küldjünk dokumentumokat, amik alátámasztják, hogy elküldtük az árut (mivel vásárlást adott meg a tranzakciókor a küldő). Persze itt áruról szó sem volt.
Tehát a gondom az, hogy tartok attól, hogy mivel a PayPal a vevőt támogatja, így most is őt fogja.
Nem adtunk ki semmilyen papírt a tartozás kiegyenlítéséről, viszont nekem jelenleg banki átutalási bizonylatom van, hogy elküldtem neki az összeget, és ugyebár azért nem kaptam semmit, hanem csak igéretet, hogy majd visszafizetik. -
MODERÁTOR
-
MobileSz
csendes tag
válasz Hintalow #13239 üzenetére
Hello!
Abban igazad van, hogy le van sz*rva, hogy ki és milyen megjegyzéssel küldi vissza nekem a pénzt, a lényeg, hogy megkapjam. De én számítottam arra, hogy majd megpróbálja visszaszerezni a pénzt, mivel olyan subject-eket adott meg, amibe belemgyarázható, hogy Ő küld nekem pénzt, ami mögött nem tartozás van. Ezért mondtam Neki, hogy csak is "refund" szöveget vagyunk hajlandóak elfogadni.
Na most valószínűleg úgy állítja be a PayPal-nál az egészet, hogy tőlünk akart valamit vásárolni, de nem küldtük el az árut. Az, hogy "refund"-ot írt a subject-be, meg azért van, mert mi mondtuk neki ezt.Szar dolog ez, mert a pénz minket illet, a rendőrséggel meg szart nem érek szerintem. Még mindig várom az ötleteket, meg kell akadályoznunk, hogy visszakerüljön a csalókhoz a pénz!
-
hidroponi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz Hintalow #13239 üzenetére
nem jól érted ,
kicsit bonyolultabb körbetartozós sztori, és akinek fizetni kellett volna ill. fizetett is az indított Unauthorized transaction claim-et
ezért a PP megfogta a pénzt...Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Hintalow
senior tag
válasz MobileSz #13236 üzenetére
Azt nem értem, hogy miért volt lényeges, hogy mit írnak bele az utalásba, valami jogi/könyvelési dolog miatt?
Ha nekem tartozna valaki és így kifizetné, akkor nem nagyon érdekelne, hogy éppen a Pápa vagy Kim Dzsong Un küldi, az sem, hogy a közleményébe a bölcsek kövének a formulája van, vagy Kennedy gyilkosának a neve, pénz-pénz.
Ha jól értem nálatok fizettek volna (ergó a hajlandóság megvolt, csak emiatt lett visszalökve a dolog?)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
zsolx
tag
Lehet sőt biztos hogy volt már téma de első körben nem találtam.
Limitemelés, minden zöld pipa már csak ez nem "Identify account holder"
Elküldtem a személyi másolatát és egy telefonszámlát lassan egy hete de semmi reakció. Kedden rájuk írtam mi újság de szintén semmi. Ha valaki csinált már ilyet, Neki mennyi időbe telt ez a szarakodás? -
theooracy
aktív tag
válasz KamuMazsola #13231 üzenetére
Ez a "Refund" dolog hol található és mikor kell beírni a számlaszámot? Nem a kártya regisztrációnál, ugye?
Vagy esetleg a My Account - Add a bank account in Hungary menüpontban??[ Szerkesztve ]
-
MobileSz
csendes tag
Úgy látom nincs ötletetek az én ügyemben...
-
Kernel
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #13232 üzenetére
Egyenlegből egyszerűen vissza lehet utalni a hozzárendelt bankszámlára.
Vagy aki kártyát is csatolt, annak gondolom automatikusan is vissza tud menni, de én nem csatoltam, ezért nem mondom biztosra.
-
Kernel
nagyúr
válasz KamuMazsola #13231 üzenetére
...de erről semmit sem kaptam, egyszercsak kb annyival több lett az egyenlegem.
Mert ezt nem is veszi le a PayPal, csak zárolják, amit később feloldanak.
-
FIREBLADE78
addikt
Van egy vállalkozásunk és szeretném, ha PayPal al is fizethessenek az ügyfelek. Hogyan tudom levenni a manit a PayPalos számlámról? Valahogy elutalom?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
KamuMazsola
őstag
válasz theooracy #13230 üzenetére
Nekem kb 1 hét volt mire megjelent a webkártya számlaforgalmában, de utána rendben betudtam fejezni a hitelesítést. Refundhoz még véletlenül sem az otp-s webkártya folyószámlaszámát add meg, hanem a főszámláét, mert az előbbi nem tudja fogadni az utalást és a pp 1500 mínusszal díjazza. Amúgy nekem a különbözetet (630-400) jóváírták később, de erről semmit sem kaptam, egyszercsak kb annyival több lett az egyenlegem.
A hitelesítés után semmit nem piszkáltam, minden vásárlást a webkártyáról von le, a pp egyenlegem mindíg 0 Ft, valamint az otp árfolyamán vált nem a pp-én.
[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
theooracy
aktív tag
válasz KamuMazsola #13229 üzenetére
Köszönöm. Átolvastam újra az e-mailt, amit a PayPal küldött, ott is azt írják, hogy beletelik pár napba. Akkor várok türelmesen és még egyszer köszi a választ.
-
theooracy
aktív tag
Üdv. Nos a következő kérdésem lenne: OTP Web kártyát lehet-e PayPal fizetésre használni? Tegnap beregisztrálni engedte, (előtte raktam rá egy ezrest..) de valami 630 forint ment le róla, nem 400.... Kéri a négyjegyű kódot a megerősítéshez, de lövésem sincsen, hogy azt hol tudom "megszerezni". SMS értesítés web kártyáról nem jön, a net bankon meg még mindig azt írja, hogy nem volt tranzakció...A PayPalos oldalamon az egyenleg még mindig 0 forint. A My Account-ban a "Credit Cards" menüpontban a kártya szerepel és ott is be lehet lépni a kód megadásához ("Enter PayPal Code")
Hogyan tovább?[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz Franzpapp #13207 üzenetére
A paypal gondolom a netkapcsolatot nézi. Ahhoz, hogy osztrák kártyát csatolhass, osztrák regisztrációk kéne létrehozni a paypal.at-n, lehetőleg ausztriából netezve.
Herczi:
biztos, hogy nem megy az a 400Ft-os verification? mert azonnal nem fogod látni, pár napig csak zárolt tételként van, mielőtt lekönyvelik.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
MobileSz
csendes tag
válasz hidroponi #13224 üzenetére
Hát ettől félek én is, de az nem lehet fogóckodó, hogy 2-szer direkt azért utasítottuk vissza a pénzt, mert a subject-be nem azt írta, hogy "refund", most viszont az van írva... Csak a buzi mégis vásárlást állított be gondolom, mert azt persze a címzett nem látja! Hihetetlen, hogy a pénz minket/engem illet, és...
Egyébként átutalási bizonylataim vannak, de ugye nem annak konkrétan, aki a PayPal-on küldte a pénzt, hanem az eredeti cégnek... sok csaló... Mindegy, ha valakinek van ötlete várom! -
MobileSz
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám, hátha van köztetek valaki, aki már jártas a PayPal-os ügyekben. Tehát a lényeg, hogy tartozott / tartozik nekem egy cég. A cég mondta, hogy nincs pénze kifizetni a tartozást, de egy partnere PayPal-on keresztül hajlandó kifizetni, mivelhogy a pertnere pedig nekik tartozik. Nekem konkrétan nincs PayPal-om, így egy ismerősöm fiókját használva küldettük el a pénzt. Megadtam, hogy a subject-be "nevem's refund"-ot írjon az utaló, ez nem sikerült neki kétszer, ezért az ismerősöm elutasította a pénzt, harmadszorra ezt írta be, azt elfogadta.
Most eltelt néhány nap, és próbálja visszaszerezni a pénzt a cég, vagy annak partnere, úgy, hogy PayPal vizsgálatot indított (azt hiszem ezt nevezik "case"-nek). Most kéne beküldenünk nekünk bizonyítékokat, fuvarlevélszámot, vagy valamit, hogy a pénz minket illet. Van valakinek hasonló tapasztalata, mit tegyünk? Mennyit nyom a latba az a tény, hogy látszódik, hogy az utaláskor próbált trükközni más subject-tel, amit nem fogadtunk el? Mit küldjünk be a PayPal-hoz? Nem akarjuk elveszteni a pénzt, nagy valószínűséggel csalókkal állunk szemben, úgyhogy nagyon precíznek kell lenni.Segítségeteket, öteleteiteket előre is köszönöm!
Üdv
-
pdw_ph
tag
válasz tDr1v3r #13218 üzenetére
Nem ir ilyet, csak siman h Payment status: denied. Ma beszeltem az Erstevel es nalunk semmifele probalkozas nem latszott KIVEVE egy 1 USD-s terheles majd sztornozast, feltetelezem a Paypaltol.
Aszondj a help hogy a Denied:
"Denied Payments sent: The recipient decided not to accept your payment."
De miert?
Megprobalom majd megvenni siman kartyas vasarlassal, kivancsi vagyok ott elfogadja e a webhely.[ Szerkesztve ]
-
Herczi
senior tag
válasz Herczi #13216 üzenetére
Na American Expresst valószínűleg nem fogom tudni használni paypalal, egyszerűen nem tudja már a 400 Ft-os próbát se levenni, netbankon nézem, mintha nem is lenne ilyen tranzakció, sőt még kísérlet se rá. mondjuk sejtettem, hogy ez lesz, mert a legtöbb külföldi webshopnál sem működik.
-
tDr1v3r
veterán
Ugyanez itt is. Fszom kivan már...
Ráadásként akárhányszor megadom a kártyámat, von le róla csekkolásra a bank. Legalább azt átrakná az egyenlegemre vagy valami...
(#13217) pdw_ph: Card issuer declined hiba van, vagy más? Nálam ez jött elő... szintén Maestro, PayPass-es, K&H-tól.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
pdw_ph
tag
Hali!
Van vkinek tapasztalata Erste + Maestro + Paypal ugyben? A kartya verifikacio siman ment, de probaltam tenylegesen venni vmit es azt tobbszor is elutasitotta. Paypalnak irtam meg nincs valasz, holnap az Ersteben is rakerdezek.
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Ha American Expressel (bár igazából lényegtelen milyen kártya, sztem) valakinek pénzt küldök Paypalon keresztül az kártyás vásárlásként, vagy utalásként fog könyvelődni? Nekem a vásárlás a logikus, de ki tudja. -
Franzpapp
újonc
válasz aytukabozs #13212 üzenetére
Szia,
Igen úgyis próbáltam.
Mármint mobilnet előszőr, utána wifi.De mindig letilt már az elején utána küldöm a közüzemi számlát.
Azt se szoktál elfogadni, vagy végleg letiltják az acc.-om. -
aytukabozs
addikt
-
Franzpapp
újonc
válasz Stanley-B. #13209 üzenetére
Szia!
Az is meg volt mar de folyamat le korlatoz!
Lehet az a baj h mobil telefonrol probalok reggelni?Lehet meg kellene probalni valamilyen az adott ez
Esetben osztrak asztali szamitogeprol regisztralni?Udv,
-
Franzpapp
újonc
Na? Valaki?
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz Stanley-B. #13190 üzenetére
Köszönöm!
-
Franzpapp
újonc
Sziasztok!
Paypal regisztrációnál bezavarhat az, hogy külföldről pl. ausztriából reggelek osztrák bank kártyával határhoz közel?
Ip cím stb...
???
-
-
hidroponi
aktív tag
válasz Szabikaa20 #13203 üzenetére
nem ismerem alibaba-t, a fiutestveret kellett volna hasznalnod az aliexpress-t, ott biztosan van vevovedelem. asszem 60 nap
-
-
Szabikaa20
őstag
válasz aytukabozs #13200 üzenetére
Most irt hogy i check...hat kivancsi vagyok!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
hidroponi
aktív tag
válasz Szabikaa20 #13199 üzenetére
alibaba? esetleg ott nezd meg milyen lehetosegeid vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Proxmox VE
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
- Xiaomi Mi Smart Home Hub
- Új Playstation Portal 30th Anniversary Limited Edition konzol
- Yashica Lens MC Zoom 75-200mm 4,5f Macro Objektív C/Y bajonettel
- Samsung FULL HD 3D LED TV UE40ES6100, 101cm, 40coll, 5 db szemüveggel!
- Lenovo Thinkpad T540p 15.6" i5-4200M, 8GB ram, 240GB SSD, HDMI, Webcam, BT HU bill, Win11, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest