-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz szabogabor10 #20284 üzenetére
Persze függ a bankoktól, folyamatosan javítanak a szolgáltatásokon, az Erste ebben az évben több dolgot bővített, de nem igazán tudtunk neki segíteni mert Budapest Bankot írt, de itt a fórumon már BB-s témában mintha ez felmerült volna.
De az hogy azonnal, vagy 1-2 nap múlva lesz kód, nem igazán befolyásolja a Paypal-l történő vásárlást.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz szabogabor10 #20282 üzenetére
Ersté-nél is és az OTP-nél is van van külön számla-és kártyatörténet. Szerintem minden banknál van. Ha van az illetőnek kártyája.
Az Erste-nél nem látható a teljes kód SMS-ben, az OTP-nél viszont igen. Viszont nem 100% hogy amikor meg jön az OTP-s SMS, azt azonnal elfogadja a kód beíró oldal. Ezt tapasztaltuk, de elő fordulhatnak eltérések, tavasszal és júniusban ezt vettük észre.[ Szerkesztve ]
-
OccsE
aktív tag
válasz szabogabor10 #13278 üzenetére
pofatlansag
ugy nem lehetne megkerulni oket, hogy ha vkinek van USD szamlaja, akkor a bankon belul atvaltja usd-re es a PP az USD szamlara mutat?
[ Szerkesztve ]
-
ferke72
aktív tag
válasz szabogabor10 #13567 üzenetére
Az frankó mivel ez tűnik járhatóbbnak gyorsabbnak..k&h fióknál megjelölt számla ellenére nem menne? miért ne? köszi
és most az idő legnagyobb ellenség,és az axa..nincs fiókjuk..csak ügyfélszolgálat..[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
execute93
őstag
válasz szabogabor10 #13444 üzenetére
Én most probléma nélkül hozzáadtam a maestro kártyámat.
Elvileg feltöltöttem a kártyámat 1300 ft-tal. Mikorra várható az összeg megérkezése a paypalra?
Trust Pay,a.s.-nak utaltam.(#13446) maj-viktor Értem.
Szerk.: Köszi!!
[ Szerkesztve ]
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
tDr1v3r
veterán
válasz szabogabor10 #13298 üzenetére
Nálam most fasza volt Maestro-val a payout... eddig évekig azt használtam, csak a múlt héten vacakolt.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
hdekakas
senior tag
válasz szabogabor10 #13278 üzenetére
Huhh, nem csoda hogy nem találtam így első használatra, köszönöm.
És az, hogy tudjak fizetni 400 ft-os PP egyenleggel közvetlenül a bankszámláról, ne kelljen előbb utalni/feltölteni a PP számlám? -
theooracy
aktív tag
válasz szabogabor10 #13270 üzenetére
Köszi.
-
theooracy
aktív tag
válasz szabogabor10 #13259 üzenetére
Ezt hol lehet megnézni pontosan?
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #13254 üzenetére
Értelek, csak nálam ilyen sem volt! 400HUF-ról volt szó, és semmi másról... De ez részletkérdés végül is, gondolom azt is ugyanúgy visszakapod majd!
-
MODERÁTOR
válasz szabogabor10 #9799 üzenetére
Ha nem a PP váltja az összeget, és rajta lesz a 400 Ft, akkor nem vonja le, mivel más devizanemben van. Akkor lenne megoldható, ha azt a 400 Ft-ot átváltja arra a devizanemre amiben fizetni fog, akkor el fog tűnni az egyenlegről.
[ Szerkesztve ]
-
somnia
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz szabogabor10 #9795 üzenetére
Es ha vasarolok majd, de bankkartyaval, "other conversation" modban, akkor is levasarolom?
-
lowzor
veterán
válasz szabogabor10 #7829 üzenetére
Akkor az OTP ritka szar. Már 2 napja várom, hogy megjöjjön
[ Szerkesztve ]
-
lowzor
veterán
válasz szabogabor10 #7826 üzenetére
A paypal-en azt írják, hogy 2-3 nap, mire megjelenik a netbankban.
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
válasz szabogabor10 #7547 üzenetére
Már használtam korábban a paypal-t csak lejárt a kártyám, és most megadtam neki az új kártya adatait.
Ez esetben is kell aktiválni ezzel a küldött kóddal?
Ha igen, a PayPal-on belül hol kell azt megadni? mert nem találom
üdv
-
pentium4
senior tag
válasz szabogabor10 #7501 üzenetére
nem fogják elkönyvelni soha, az csak egy terhelés, amit ha verifikáltád a paypal od, a paypal leveszi a terhelést, perzse ez idő alatt ot lesz a függő tételek között, és majd eltünik onnan, a számlatörténetben ez soha nem fog megjelenni!
P4
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz szabogabor10 #7490 üzenetére
Most csekkoltam, náluk nincs olyan, hogy kártyatörténet. A számlatörténet felső sorában, gyakorlatilag az egyenlegnél jelzi, sőt jelezte már tegnap, azonnal a paypalos verifikáció után, hogy Függő tételek összege: 401Ft. Szóval az igényt látják, gondolom ki is fizették, de info róla semmi a számlatörténetben.
Melack: Valahogy nincs kedvem elcseszni többszáz forintot arra, hogy hívogassam az ügyfélszolgálatukat.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Nyom191
csendes tag
válasz szabogabor10 #7415 üzenetére
https://www.paypal.com oldalon vagyok, ez volt az első dolog amit megnéztem mielőtt elkezdtem próbálkozni
-
Melack
veterán
válasz szabogabor10 #7402 üzenetére
Mastercarddal. Olyannal, amivel ment eddig. De a másik Mastercarddal már okés volt a dolog. Nem értem.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Hintalow
senior tag
válasz szabogabor10 #6790 üzenetére
Akkor azt hiszem ideje frissíteni az ismereteimet
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Avicularia
veterán
válasz szabogabor10 #6787 üzenetére
Nekem van bent magyar és svéd szállítási cím is.
-
Avicularia
veterán
válasz szabogabor10 #6783 üzenetére
Nekem Magyarországon nyitott paypalom van amit évekig magyar bankkártyával használtam. Kb.1 hete adtam hozzá egy svéd bankkártyát és vidáman üzemel a paypal fiók két különböző nemzetiségű kártyával.
-
Hintalow
senior tag
válasz szabogabor10 #6781 üzenetére
Szerintem egy osztrák adatokkal nyitott számlához nem fogsz tudni magyar kártyát rendelni (a kártya regisztrálásakor a rendszer úgyis tudni, fogja hogy mely országból való)
-
Z00L
csendes tag
válasz szabogabor10 #6776 üzenetére
A levélben lévő linkek valami egzotikus címet adtak ki.
Plusz nem is https volt.
http://www.villamosfelulvizsgalatok.hu
-
Winner_hun
titán
válasz szabogabor10 #6627 üzenetére
Akkor mégis mire zároltak 1 dollárt?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz szabogabor10 #6624 üzenetére
Még meg is kell erősítened a kártyát, ahhoz 400 Ft legyen rajta. Az az összeg majd a PayPal accoudon fog megjelenni.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Hintalow
senior tag
válasz szabogabor10 #6624 üzenetére
Igen az számlaellenőrzés, majd feloldódik, tapasztalataim alapján a legtöbb bank 2 hétre zárol kártyatranzakciónál.
-
Melack
veterán
válasz szabogabor10 #6399 üzenetére
Amelyiket jónak látod. A bankod/PayPal majd konvertál.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest