Hirdetés
-
GAMEPOD
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ka_
csendes tag
Kaptam egy mailt a PayPal-től, hogy "Please confirm your identity" és hogy 30 napon belül igazoljam magam. Ez valami új dolog, vagy mióta van ilyen, hogy igazolványt kérnek? Gondolom egy kép a személyiről elég, nem?
-
Ka_
csendes tag
PayPal balance-ról (EUR) tudok pénzt tölteni Revolutra (HUF) ? Nincs magyar számla/kártya, Revolutra szeretnék pénzt rakni. Megoldható vagy még mindig nem szereti a Paypal a Revolutot?
-
Ka_
csendes tag
Értem, köszi. Akkor lényegében a paypal.me annyival előnyösebb, hogy az a link kiszórható a nagyvilágba, míg az e-mail címét vagy telefonszámát nyilván nem írja ki az ember mindenhova
Amúgy a fizetés jellege esetén, ha ellenértékként megy (pl. eladás), arra jutalékot vonnak le, így nyilván inkább a személyes jellegű opciót éri meg használni.
Kereskedői accountnál persze érthető, hogy csak ellenértékes opció van.
-
Ka_
csendes tag
Regeltem egy fiókot, kártyát (még) nem adtam hozzá. Ha csinálok Paypal.me linket, akkor ha valaki ezen a linken keresztül küld pénzt, akkor az a Paypal egyenlegre megy, ugye? (Balance)
Jól értem, hogy Revolut kártyát nem lehet hozzáadni? És így erről a Paypal egyenlegről nem rakható át a pénz Revolut számlára, sem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest