-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz Har_melin #16113 üzenetére
En Double strike champot nyomom melee splash kell oda aoera teljesen eleg, vagy ancestrall call az plusz Ast is ad de a dmget rontja Masreszt en nemtudom lementem 86ig dpethsbe a banyaba es itt adnak a nodeok kb 200 korul szal itt farmolgatom az upgradhez , de egyebkent igen ezt balancolhatnak egy kicsit
Tibee.: phys reduction es IC nagyon kellek foleg haku elron leo vegan hillock ellen
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
sirdond
őstag
Ez a delve téma szerintem sem az igazi még, gyakorlatilag minden azurite-ot eddig csak a felső három upgrade-re toltam el, azon belül is leginkább szulfit upgrade-re, így most van 1000 körül, egy T8-T9 es map egyszerre 700-900 szulfit-ot generál, egy map-on ugye 3 Niko esemény lehet, szóval azt csinálom, hogy gyorsan elköltöm az első adagot, vissza a map-ra, begyűjtöm a második szulfit adagot, vissza a bányába elkölteni, majd vissza a map-ra a harmadik szulfit-ért, majd vissza a bányába megint elkölteni.
Ez nem kicsit körülményes a sokadik után.Egyébként syndicate-tel nekem sincs már gondom, így, hogy összeállt a build simán megy az összes, viszont a mastermind-ról még mindig azt gondolom, hogy eléggé unfair az utolsó fázis.
-
TrollBalint
addikt
Az egyik haver pont azt mondta, hogy nagyon gyorsan feltölt a szulfit (ha éppen talál) De ez Tier 6-7 körülre igaz, egy node-ban 300 körül talál. Én még nem találkoztam Nikoval ilyen szinten, de hasonló gondokkal küzdök én is.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Szólánc.
- Milyen monitort vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest