-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
Kösz a tippeket. Egyelőre az olcsó ringet vettem meg, a sisakkal az a baj hogy buknám a 15 spell suppot a passzív fáról (mert nincs evasion a sisakon), úgyhogy azt max a chesttel együtt tudnám cserélni, az viszont drága. Ráadásul jobban szemügyre vettem az endgame bow craftot, amit kinéztem magamnak korábban. El kell napoljam azt is, mert rögtön a 4+ div base után jön 1/51 eséllyel essence spam, aminek darabja 8c.
Lenne viszont még kérdésem, amikre hátha tudsz/tudtok válaszolni a builddel kapcsolatban:
1: Az öv azt írja nem deal no phys dmg. Akkor így gyakorlatilag a phys% fegyveren vagy flat phys bárhol gyakorlatilag nem is "működik"?
2: Van olyan expedition immunitás, amit mindenképpen el kell kerülni? Mert ha jól sejtem cold és lightning a sebzésünk főleg, amiből ignite(fire) lesz. Szívás ha mindhárom immunitást kerülni kell. Gondolom phys simán mehet.
3: Mire jó a lightning spire trap a buildben? [itt] combustion supportot tett rá, amit egyáltalán nem értek mert fire sebzést növel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- 3D nyomtatás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CNC topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest