Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
[link] Hát, eljött az idő. Viszont nem szerzői, hanem szabadalmi jogi pert indítottak, tehát nem azt próbálják bizonyítani, hogy x vagy y pokemont lemásoltak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
spleenszuru
őstag
válasz Stockbauer79 #36 üzenetére
Ja hogy ezek, köszi.
Ez már megvolt, el is felejtettem.Valami amúgy nem oké az új farmomon, mert van ugye 7 ore és 5 coal, de a 9 db Digtoise csakis coalt farmol, hozzá sem nyúlnak az orehez.
Bár ennek lehet az volt az oka, hogy a gatherable items HP maxra volt tolva nekem, az item respawn interval pedig a legkisebbre, hogy mihamarabb újra legyenek.
Lentebb vettem a HP-ból, és fentebb a respawn időn, hátha így már orere is lesz kapacitás.Malaka!
-
Stockbauer79
tag
-
spleenszuru
őstag
válasz scyllafren #34 üzenetére
Végül elköltöztem nagy gondolkodás után máshová.
Már rutinosan ment a bontás, storage, építés folyamat.
Ahol 7 db ore és 5 db coal cucc van:
189, -37Ráadásul "torony", szóval csak repülő raidek tudnak támadni.
Teknőccel (Digtoise) bányászom igen, velük az a baj, hogy nagyon hamar éhesek.
Van vagy 6-7 a jelenlegi ore+coal bázison.A Headband cuccos viszont idegen számomra, az mi az?
Malaka!
-
scyllafren
senior tag
Banyaszni a metál teknoccel kell, ha megvan a headband, akkor 1 perc alatt bont barmilyen lelohelyet.
@spleen: Ha jol emlekszem, lebonthatod a palboxot es ujraepitheted egy meterrel odebb, hogy a karikan belul legyen az a coal Csak azokat az epuleteidet kell mozgatnod, ami az uj bazis hatosugaran kivulre esik, ha gyorsan ujraepited a palboxot, akkor minden megmarad. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz spleenszuru #32 üzenetére
Quartz, Sulfurt tudsz szedni egy helyen tömegesen a térkép bal oldlán a vulkános részen. Amennyire tudom, abból jóval kevesebb is kell, mint a quartzból. Nekem most nem volt sok időm, IRL sok dolog jött össze, így kicsit elmaradtam.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
spleenszuru
őstag
Azóta egész jól belejöttem, megvan a base level 20 is.
Viszont a második, ore farmom jól elcsesztem, mert pont kívül esett rajta az az egy darab Cole darab.Sokat melóztam már ezen a bázison, nem szívesen verném szét, mert kimaradt a cole.
Körbe is van falazva az egész. (Persze akkor is kimennek a Paljaim, vissza meg nem tudnak jönni... ).Viszont lassan kéne 3. bázis is, de szerinted melyik a legkritikusabb dolog, ami köré kellene?
Sulfur vagy Pure quartz?
Sulfur elég sok fér a táskába ahogy látom, és könnyebb bányászni is, mint a kvarcot, legalábbis manuálisan a karakteremmel.Malaka!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz spleenszuru #26 üzenetére
Nem gond az, én is most költöztettem a sima ore bázist cole + ore helyre. Illetve át fogom tenni az általános bázist is teljesen, eleve nem akarok már fából építeni, tegnap is felgyújtotta valamelyik dög a házat.
-
scyllafren
senior tag
válasz spleenszuru #26 üzenetére
Annyira nem problemas:
Lerakod a Palboxot az uj bazis helyere
Leraksz egy vagy tobb dobozt olyan kozel a Palboxhoz, amennyire lehet
Ugyanezt a "regi" bazissal is.
Regi bazisnal elrakod osszes Pal-t
Bemesz epitomodba, majd demolition modba szepen lebontod az epuleteket, amikor kozel kerulsz sulylimithez, tedd dobozba.
Amikor minden, kiveve a dobozok le vannak bontva, teleportalj regi es uj bazis kozott, atvive mindent.
Ha regi bazisban uresek a dobozok, bontsd el azokat is, hogy csak a Palbox maradjon.
Teleport uj bazisra, es terkeprol torold a regit.
Epitsd ujra az uj bazist es keszBontas vissszaadja 100%-at az epuletek alapanyagainak.
-
spleenszuru
őstag
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz spleenszuru #24 üzenetére
Nem kell sok minden, Vixy a Chikipi mellé a ranchre, akkor lesz alap sphere dögivel, meg nyílvessző, mert kiszedi a földből. Magaddal csak töltényt, kaját, meg spheret vigyél. Alapanyagot alapvetően szednek a palok, csak jól kell kialakítani. Amint lehet bázisból kettő, csinálj egy ore farmot, yt-on van videó róla, akkor azt se kell szedned.
-
spleenszuru
őstag
Így pár óra után is ott tartok, hogy nem hiszem, hogy hosszútávú játék lesz nálam.
10-es a bázisom, de továbbra sincs soha semmi elég, mégis mindig tele az inventory is, meg a weight is, pedig abba teszem a legtöbb skill pontot. Inventory igazán lehetne nagyobb/2 oldalas.
BDO-ban is mindig szenvedtem a weighttel, míg toltam.
A játékidő több, mint fele gyűjtés, vagy kraftolás.
Ha meg kiteszem dobozba, akkor útközben nincs semmim..Elkerült 30 évig a survival, de nem maradtam le sokról, részemről legalábbis.
Úgy tűnik, méltó a játékmenet a nevéhez, pedig a Palok fogása, meg velük való harc tök jó.
Majd látom idővel, mert annyi a baj ezzel, hogy számomra a gyűjtés része csak időpazarlás a "hasznos" időtöltésből.Malaka!
-
CactuS
Arcképgyáros
Nekem van switchem, az xsx és a Pc mellett, én szeretem, mert arra amire kitalálták jó, a Nintendo címek általában jók, lányom pl. imádja Kirbyt és azok jó kis játékok, gyerekbarátok, de a Pokemon játékok szerintem a legalja minőségben, meg játékmechanikában. Ha olyan minőségű lenne, mint egy Zelda, akkor nem lenne ekkora gond vele. De nem olyan, PCn semmi, telefonon meg Pokemon Go, de az is olyan P2W, mint állat, support nuku. Meg is érdemlik, amiért ilyen mostohán bánnak ezzel a címmel.
-
wjbhbdux
veterán
Igen, gyakorlatilag fogva van tarva a pokemon, zelda, mario, smash stb játékok bázisa arra a telefonálnisemképestelefon kacatra, most hogy kiszabadultak PC-re, csak látszik hogy mennyien vannak világszerte, akik rajonganak érte. Genshin Impact sikere is ugyanez csak Zelda játékosoknak adott teret modernebb platformokon.
/s
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz SpazzMaticus #20 üzenetére
Nekik agresszív PR csapatuk volt? Én egy általam nézett streamernél láttam először, sose hallottam róla az elmúlt években. Itt szerintem inkább arról van szó, hogy az emberek vártak már egy normálisabb Pokémon játékot. Ez nem teljesen pokemon, de adja azt az érzést, csak sokkal jobb minőségben, mint pl. egy Pokemon S&V.
-
SpazzMaticus
tag
válasz spleenszuru #18 üzenetére
Te vagy a tipikus "egymillió légy nem tévedhet..." típus.
És még le is írod, hogy amúgy a game fajtája nem is a zsánered...
Na így könnyü a játékiparban minimális kreativitással megélni, mindössze egy "agresszív" PR-csapat kell hozzá, aki tolja a hype-ot ezerrel...[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy nemi betegség...
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz spleenszuru #18 üzenetére
Áh, én alapbeállítással csinálom, most kezdtem újra, mert GamePassról átmentem Steamre. Alapvetően simán tudsz önellátó farmot csinálni pár színt alatt. Chikipi-t beteszed a Ranchre, az ad egy halom tojást, amit feldobsz a tűzre és lassan megsül magától. Azzal te fixen jóllaksz. Éjszakát azért nem venném le, mert vannak fix éjszakai pal-ok, amiket csak akkor lehet összeszedni és pl. nagyon jó bányászok.
Később lesz olyan fejlesztés, hogy az inventoryban betehetsz egy külön slotba kaját és onnan eszi a karaktered plusz a partyban lévő palok is a kaját.
[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Mindegy már megvettem pár napja..
Viszont azonnal rájöttem, hogy ez a gyűjtögető életmód nem biztos, hogy nekem való, szóval mindenféle skálát nulláztam, legkisebbre vettem, ami ezekhez kell.
(Nem játszottam még survivalt).
Éhség, éjszaka hossza, stb.Így talán jó lesz. Még mindig nagyságrendekkel olcsóbb volt, mint bármilyen más új játék.
Malaka!
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz spleenszuru #13 üzenetére
Vigyázz, állítólag már haldoklik.
Egyébként szerintem nagyon jól mutatja ez a játék, hogy a mennyire szemét módon bántak a Pokemon világgal, gyakorlatilag nem sok értelmes játék jött ki belőle az utóbbi 5-10 évben.
-
wjbhbdux
veterán
Mára csökkent a játékosok száma, talán a hétvége megmenti átmenetileg de sok jóra nem lehet már számítani, ez ennyi volt.
/s
-
spleenszuru
őstag
Már 5 millió, és ma én is belépek a sorba.
Malaka!
-
Pedro78
senior tag
Igen, ezt neztem, de valamiert nem akarja az igazsagot. Mindegy felhuztam egy uj karit (steamen), kicsit tapasztaltabban es jobban osszeszedve a palokat. Nameg nem epitve felesleges haromszintes villat a bazisra, amit keptelenseg tetovel befedni. (vannak meg bugok) Halalkor pl barmelyik spawnra mehetsz, amit meg fel sem fedeztel arra is.
Meg is szereztem az elso szarnyas pal-t, konnyebb a kozlekedes azert. [link]
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
Pedro78
senior tag
Hali, nem tudjatok veletlenul, hogy hogyan lehetne az gamepassos mentest attenni steam ala? lvl31-es karim van ott, de a kolykok toljak boxon, es megvettem steamre, hogy tudjak en is jatszani. Talaltam a neten egy GPSaveConverter nevu progit, de nem akar osszejonni az atmasolas.
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
spleenszuru
őstag
Kár, hogy PS5-re nem jött ki. Milyen amúgy a játék?
Hónapok óta Steam wishlisten van nálam, mert bejött a trailere alapján, nem is kicsit.Malaka!
-
Maxxy10
addikt
Na rá neten a hypera. Értem Oriic miért mondta a pert totál Pokémon copy az egész de az alapötlet elég jó és élvezetes is lehet ha többen játszanak egyszerre.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már meg is van a 3 millió példány.
Ok, kap egy esélyt.
Live-Die-Respawn
-
őstag
900K játékos csak steam szerint, erre még rájön legalább ennyi Xbox játékos.
¯\_(ツ)_/¯
-
wjbhbdux
veterán
Ha Ázsia/Kína rácuppan egy játékra, nagy számokat látunk. Jó ötlet volt a két népszerű dolog ötvözése.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851