Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Szombat van, lehet szörpözni, és ropni a táncot, hajnalban úgyis kapunk 1 órát pluszba.
beatbox didgeridoo-val... király!
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
Na srácok összeállt gép.Ment is majd egyszer csak elsötétült minden...én kiszálltam és hétfőn viszem a munkatársaimhoz a szervizbe (ahol én hozzá nem fogok nyúlni),mert én egy percet sem ölök ebbe a szarba
Szerintem megint ez a gagyi Panzer szívat,mert a gép csak villan egyet és nem hajlandó beindulni,ergo zárlat van.Táp kizárva,egyedi venti vezérlő kizárva.
Szerintem veszek a kisgépembe egy 6300fx-et egy kis 1030-akarival és kiszálltam a pc-ből,megy az egész hóbelevanc a HA-ra,monitorostól,bizbaszostól,minden. -
törölt tag
Most jött vigyázzatok holnap!
Piros figyelmeztetés a vasárnapi szélviharra
Markáns hidegfront hoz jelentős lehűlést és okrán erejű, akár 120-140 km/h-s széllökéseket. A hegyekben vasárnap akár hó is eshet.Hupszinak meg VISZLÁT van.
-
addikt
válasz #35434496 #5087 üzenetére
Persze, csapassad!
Minimum a nehezgép kezelői jogsi, de szerintem ehhez spéci tanfolyamok is vannak.
Vélemenyem szerint az ilyen monstrumok ketszer közlekednek közúton, egyszer amikor elmegy a kőbányába, es egyszer amikor elviszik a roncstelepre.Egyébként nekem nincs jogsim ilyesmikre, kombajnt sem vezethetek... állítólag..
Nem nehez menni az ilyen nagy szarokkal, általában kezesek, sőt meglepően jól kormányozhatóak, csak meg kell szokni a helyigenyüket.
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
Egy ilyet szeretnék vezetni Budapesten hétfő reggel.
-
törölt tag
Ezt így aljas módon reggelire hupszinak.
KETTÉ..... -
addikt
-
Erdei88
veterán
Hupszi és akit érdekel egy jó sorozat: Mindhunters!
Sajnos csak angol felirat van hozzá és elég nehéz a nyelve, de hihetetlen jó sorozat! Ami a legdurvább megtörtént eseményt dolgoz fel!
Ennyit a józan gondolatokról, hoolnap szörp.
Jövőhéttől dry november!!!!!! -
törölt tag
Igazabol emiatt a jatek miatt tertem vissza a PC vilagba, addig szettrollkodok mindent es mindenkit
Ez egy technologiai csoda mar most, mikor kesz lesz... Nem lesz parja.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt az en jatekom, de varom mar...
-
addikt
-
törölt tag
Hupszit banánozták a Liquor Store-ból.
-
törölt tag
Véleményem szerint tailor csúnyán be van szörpözve!
-
Puma K
nagyúr
Hogy Nvidia-nál a felső-közép kategóriától felfelé 4db (+1 Titan XP) VGA közül tudj válogatni pénztárcádnak megfelelően.
Meg hát előfordulhat selejt 1080-as GPU így abból itt-ott vágogatva el lehet adni egy kártyát ami az 1070 és 1080 között van. A memória meg GDDR5 mint az 1070-nél és nem GDDR5X mint az 1080-nál.
A referencia és egyedi/custom hűtős megoldásoknál megtiltotta a VGA gyártóknak az Nvidia, hogy alapból magasabb órajelen járassák a kártyát (kivéve az Asus-t ), hogy azért ne legyen out of the box erősebb mint az alap 1080. De persze ha megcibálod az 1070 Ti bajszát (180W-os TDP-je van mint az 1080-nak) akkor simán megvan az 1080 teljesítménye olcsóbban. Bár még mivel új a kártya így nem olyan jó az ára.
Nvida-nál már korábban is volt hasonló helyzet.
Korábban volt a GTX 260 és GTX 280, majd később jött a GTX 260 több SP-vel és a GTX 285. De később kiadott egy GTX 275-öt ami olcsóbban hozta picivel lassabban a GTX 285 teljesítményét. A GTX 275-ből meg jött a 2 GPU-s GTX 295."Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
addikt
-
stoon
addikt
Meló vége megyek szörp ért
-
törölt tag
Te akarsz tetőzni? Rendben jöhet a tető! [link]
-
stoon
addikt
Megyek du szörp beszerző körútra
-
törölt tag
Vigyázni kell. [link]
-
törölt tag
válasz #35434496 #5037 üzenetére
Nagyon jol kezdodik igy a nap, szorp, zene, a nap vegere kell zenes vacsora is, egy orok klasszikus
-
törölt tag
Mi lesz ma jujj! Players over and out!
-
törölt tag
[link]
Megyek veszek szörpöt. Ja nem is mert van. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz #35434496 #5027 üzenetére
Szomaliaban volt uresedes csonakon, csak annyit kellett tudni a felvetelin hogy ki tudom-e mondani h Yarrr! Sikerult 2x egymas utan igy egybol elso tiszt lettem
A melo jo, eltevedt hajokat kell a biztos kikotobe elkiserni, ezert adnak jutalmat Neha le kell birkizni az onfeledt matrozokat, nagyon orulnek nekunk, meg van naluk AK is ha valaki bantani akarna oket.
Orzes-vedelem na!
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Erdei88 #5029 üzenetére
Sajna csak az atx jöhet szóba,de köszönöm Az a gond,hogy olyan házat kerestem ami e elfér 2x240-es radi,p/p-ben,edzett üveg oldalllapja van és high airflow legyen,ja és azért legyen már 450d minőség,ne egy papírbódé.Erre a házasban beajénlották a Panzert
Köze nincs a 450d minőségéihez,ugyan nem nyeklik,viszonylag masszív,de a fáz teteje papír vékony,a radi súlya alatt beroppant,rohadtul nem fér ell p/p ben fent egy vékony,240-es radi még úgy sem,hogy a pull ventik 15mm-es ,slim ventik (rongálnom kell a házat és a ventiket is).
,ja és a felső vázra max elvileg fér el normálisan egy 240,360-as radi,mert felfogatni normálisan szinte lehetetlen...egyszóval egyedül a szellőzés és a edzet üveg teljesült a kívánságból.
Először jó tápot ajánlottak itt a "szakmai" fórumon,majd egy f@sz@ házat...ez igen -
törölt tag
válasz Milka 78 #5023 üzenetére
Latom nem adod fel
Meg elmelkedem ezen a hazcseren, egyelore meg marad ez, majd koltozeshez kell egy kissebb vagy eladom es veszek kint masikat bagoert.
Majd par kepet tolj el privibe (stoon tiltja a hardveres dolgokat itt )
Addig szorpre fel, holnap pentek es fizetes nap, hazafele veszek egy raklap... vizet
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #5021 üzenetére
Én ezt a rohadt Panzert banánoznám.
Frankón beroppant a ház felső váza,mikor a radit próbáltam befeszehetni a helyére.😠Okés, kívülről nem látszik,de 25 ropiért nem ezt vártam.Holnap még ki is kell reszelnem a ház tetejét belülről,mert nem fért be alá a venti.Egyetlen boldogságom,hogy a Bauhausba találtam kábelrendező spirált bagóért.Lefújtam pirosra és betekertem az összes vizcsövet.Irgalmatlan jól néz ki. -
addikt
-
törölt tag
Na mi van mindenkit banánoztak a csába?
-
törölt tag
Valami nem stimmel mert burzsi Milka Matiza áll az Andrassy ut 16 előtt. Ott pedig a HUBLOT van.
Szóval VISZLÁT van neki meg burzsi is. -
törölt tag
Hüllő küldte privibe.
"Homonyik Sándor - Álmodj királylány (1988.)" -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla