Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
hullo is visszatert? [link]
-
törölt tag
Mai dzsihad topik [link]
-
törölt tag
vs-ben elovettek pleyerst Szem nem fog ma szarazon maradni ugy latom
-
Milka 78
nagyúr
Ryzen,ryzen,ryzen,ryzen,ryzen,ryzen,ryzen,ryzen,ryzen...RYYYYZZEEEEEEENNNN!!!!!!
-
törölt tag
Készülj Erdei mert ilyenek a nők! [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
Basszus a Orca hova eldobta a fókát? [link]
-
törölt tag
Vegetek mint a botnak, megjott ET [link]
-
törölt tag
Kérem szépen egy kiábrándult ügyfél. [link]
-
törölt tag
-
törölt tag
Milkaánál meg döng a Hallelujah [link]
Milkaaa! Kamaaaaaan!!! -
törölt tag
Mai nap karácsonyfa vásárlás lesz.
Megyek alkudozni. -
stoon
addikt
-
Erdei88
veterán
Players merre alibizel?? Jó lenne ha megjelennél mert Milka napszúrást kaphatott hogy Ryzent akar venni. Ennél még az is jobb lenne ha eladná a gépét
-
addikt
válasz Milka 78 #6562 üzenetére
Vegával egyetértek, jelenleg nem alternatíva( ár, hullámzó teljesítmény, stb.)
A proci részével nem annyira, de ezt nem nekem kell eldöntenem.
A memória nyűg viszont sokat nyom a latban, főleg a jelenlegi árak mellett.A kártyával meg erőltesd a levásárlást, bele kell abba férnie egy 1080 cserének, ha korrektek.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz tailor74 #6559 üzenetére
Perpill szerintem +12-őt megér egy 8600k-s rendszer.Az a bajom a Ryzennel,hogy még mindíg hullámzó a teljesítménye és bizony van amikor kap még a 7700k-tól is.Nekem meg Nv kari lesz 144hz-el,ohne g/free sync,márpedig ott minden fps számítani fog és 10fps-ért is vért fogok hugyozni.A memória lutri sem elhanyagolható,mert új szettet én tuti nem veszek.
Vega kiesett nálam,azt értelmes áron nem fogok szerezni bolttól,külön meg nincs erre +210 ropim.
A 8600k viszont kiosztja mindkettőt és azért a 4.8ghz simán benne van ergo csak előrelépés lesz a 7700k-hoz képest is.A Gyi7-et inkább stornoznám,mert bitang ára van,bár legalább akkor tényleg időtálló motyóm lesz amit vígan használhatok vagy 3 évig akkor meg jöna a ddr5/pcie akárhány és indul a hype vonat. -
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
Meg annyi hogy az embert mindig megkisertik itt az ordogok a top notch gepeikkel, de kezdem egyre inkabb ellenallova fejleszteni magam. A mostani gepem eddig a legjobb minden szempontbol, igy marad.
Vegyel egy konfigot ami jo lesz 2 evig, aztan ne piszkald.
1700 + V56 tokeletes, raadasul a monitorodnak is popec valasztas. Alapbol ha hagyod basic beallitasokon nincs vele gond, legalabbis nalam, a franc sem fogja allitgatni es orakat piszkalgatni meg rebootolni csak hogy meglegyen a "tokeletes" beallitas. Megvan, ugy hivjak balanced mode
-
törölt tag
válasz Milka 78 #6554 üzenetére
Ha ezen mulik en hozok neked csutortokon ingyen es bermentve egy AM4-es lefogatot, meg ki sem bontottam a csomagolasbol Nem kell neked a Ti sztem, a 144-es monitorhoz 1440p-re egy V56 (a heten jon par amitol lesz orom) vagy egy 1080, boven eleg oda, aztan majd jovore vagy utana szetnezel a piacon ujra.
Memot leirhatnad melyik pontosan, de ez a lap tamogat valami hasonlot
En most nem lonek nagyra, kommersz jatekos vagy, egy jo lapot vennek, bele egy 1600-at, belevagnam a ramot vagy a model alapjan megneznem melyik lap tamogatja tutira es az alapjan mennek tovabb. Ha a lap jo, akkor meg 2 ev mulva neznek ujra szet a piacon. Most mar nem cseszegetem ezt a gepet, 1440p-re ez igy tokeletes ahogy van, majd 2 ev mulva talan megpiszkalom, vagy ha ramszakad 1m £
-
Milka 78
nagyúr
válasz tailor74 #6552 üzenetére
Vga val annyi,hogy Répának irtam aki visszakérdezett,hogy mi lenne az elképzelés a karim helyett.Én erre mondtam,hogy Giga 1080 Aorus,vagy G1 szőr a szőrben,de hajlandó lennék egy kilát rádobni egy 1080ti-re.
Én éppen a lehetőségeimet nézem.138 ból lehetne Asus X370 Prime Pro és egy 1070-es,de a vízhűtésem erre nem megy rá,tehát kéne egy am4-es lefogató is.Ja és ahogy nézem sem a memória gyártó,sem pedig az alaplapgyártó oldalán nincs benne a memóriám a qvl-be.
Ellenben ez a proci kb a 1080-ig okés,de egy ti alatt lemarad mint a borravaló még egy 6700k-hoz képest is.Mellette szól az új Ryzen ami vagy jó,vagy rossz lesz,de legalább jön.
Ennek az ellenfele az Asrock Z370 Extreme 4 és egy eg, 8600k. Ez 175 ropi és minden téren fogja az 1700-est,sőt a 7700k-t is,ráadásul benne van a qvl-ben is.Ellenben ez már most halott platform és ez a Z370 egy vicc.oké még belemegy a i7 amivel évekig toppon lennék,de rohadt drága ez így.I7-el ez már 210 ropi ami irgalmatlan drága,de el leszek vele vagy 3-4 évig tuti.
ESETLEG HA PH-s procit veszek akkor tudok lejebb faragni az egészen,de nem sokat.
A gond ott kezdődik,hogy van 260 ropim az egészre és bizony a vga-t is ebből kell megoldani,márpedig ott kétlem hogy szőr a szőrben serélnék a mostanit egy 1080-ra.Gondolom nem fogják feldobni nekem hogy gyere tesó és 212 ropiért bármit választhatsz,holott ez lenne a korrekt.
Persze okés a konzol,csak én vérbeli ETS/ATS fan vagyok ami nincs konzolon.
Update: Lec féle 8600k val 140 8700k-val 190-ben állna meg a dolog.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Milka 78 #6550 üzenetére
Ez nagyon gáz. Szerintem most jött el a pillanat, hogy engedd el a pc-t egy időre. Vegyél egy konzolt, alkalmi játékra nagyon tuti...
Azután ha visszajön a kedved, megint bele lehet vágni a pc master racing-be.Vga-val mi újság?
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Milka 78
nagyúr
válasz #45997568 #6549 üzenetére
Az alaplap a beszállítónál is járt már,így sanszosan ott lenyúlták.Az a baj,hogy konkrétan kirántották alólam a lapot és a tápot,igazi kapkodás volt és lehet ott maradt a proci.A házam tápegység beépítő kerete is ott marad a tápon én meg 1 héttel utána könyörögtem vissza.Az is mák volt hogy megkerült,de egy procit tuti nem fognak bevallani.De mondom lehet itt kanlódott el,majd került a szemétbe,fene se tudja.
-
Milka 78
nagyúr
válasz tailor74 #6548 üzenetére
Ez halál komoly és még az sem biztos,hogy nem itthon söpörtük a szemétbe.Igazság szerint 2 munkahely közti rohanásba nem is emlékszem,hogy egyáltalán visszakaptam e,de bizonyítani úgy sem tudok semmit.
Kb 140 ropi lenne,hogy egy értelmes gépet összerakjak,de nem hiszem,hogy akarom én már ezt. -
Milka 78
nagyúr
Slusszpoén.Konkrétan nincs meg a procim.Lehet soha nem is kaptam anno vissza (egy dobozban kaptam vissza mindent fene se gondolta a nagy kapkodásba,hogy nincs benne),lehet beesett a kukába,de volt 7700k nincs 7700k.Most ürítem ki a polcokat és dobom fel a netre a maradék alkatrészt,ezt az egész pc baromságot meg egy életre elfelejtem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
dzsihadot erzek a levegoben
-
törölt tag
Holnap Adrenalin, kezdtek mar felporogni
Legalabbis azt hiszem holnap jon
-
törölt tag
Bárhol eshet a HÁZ nevű merülőforraló?
Na b+ ezt nem is ide akartam írni.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na leadtam a Vega topikot is, eleg volt abbol ami ott megy, nalam megy a kartya ahogy nekem jo, a tobbi nem erdekel
-
-
Erdei88
veterán
Players brékó van!!
Itt tudsz jelentkezni a banánodért, hupszival együtt
-
Milka 78
nagyúr
Na srácok...visszaküldték a lapom és a tápom test ok-ba Aztán a boltba elkezdtek nem emlékezni,hogy megbukott a belső teszten mindkét alkatrész,de a békéltető tanácsra helyre jött a memóriájuk.Minden esetre nem vettem át a terméket és most be kell vinnem az egész gépet,hogy ők tovább teszteljék a nyilvánvalóan szar gépet.
Vicc ez az ország -
törölt tag
Na, addig piszkaljatok az alvo sarkanyt amig ratok nem ir
-
törölt tag
Erdei meg törölte a prohardver.exe-t?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Drága Milka!
Kellene a dugipénzed amit a konyhában a sószóró mögötti kamu lisztes zsákban tartasz.Üdv: csóró tesód players.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ünnepek alatt mindenki falura szörpözi magát?
-
stoon
addikt
le vagyok tiltva a szörpről! gyors reagálású kismama vészhelyzeti elszállítmányozó asszisztens lettem!
a Star Wars-ig már csak 4 -et kell aludnom a Bébyke eljöveteléig meg a dupláját (8-at a gyengébbek vagy szörpözöttebbek kedvéért )steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
törölt tag
vs-ben dzsihad lesz hamarosan
-
törölt tag
Kezdek kibontakozni vs-be erre megjelent a semmiből hupszi!
-
törölt tag
Karácsony alkalmából szeretném küldeni Milka öcsémnek SPECIÁLBA!!! Adele-tól a VISZLÁT című számot. Jövőre ohne gitt és gazdag leszel.
-
törölt tag
Nincs dzsihad sehol és erdei is józanodik már. Állítólag Erdei a Batthyány tér-en udvarolt 3.15-kor egy milf-nek.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy Tab Active 5
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nyaralás topik
- TCL LCD és LED TV-k
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500