- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 12. nap: REDACTED
- 2025 - Melyik játékot várod a legjobban a következő évben?
- Call of Duty: Black Ops 6 - Napokon belül indul a Squid Game event
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
A lakás legtávolabbi pontjába szeretném eljuttatni a netet, kb 35 méter UTP kábel kéne. Van itthon egy rakás rövidebb, 5-10 méteres darab, hogyan tudnám ,,összefűzni" őket, higy ne vásároljak feleslegesen még 35m kábelt?Beauty is pain
-
Narancs
őstag
válasz Teasüti #5265 üzenetére
Köszi, de kifejtenéd kicsit bővebben?
QoS: Use this section to configure D-Link's QoS Engine. This QoS Engine improves your VoIP voice quality or streaming by ensuring that your VoIP or streaming traffic is prioritized over other network traffic, such as FTP or Web. For best performance, please tick the "lag eliminated" option to automatically set the priority for your applications.Múltkor uyganezt javasoltátok, és a múltkor sem működött. Mert QoS-sel nem lehet sávszélességet korlátozni. Nálam csak be lehet kapcsolni, meg ki lehet kapcsolni. Állítgatni, trükközni nem tudok vele sajnos.
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
Narancs
őstag
Már próbáltam kliensből korlátozni, de nem változott a helyzet. Az öcsém meg tök hülye, nem lehet vele megbeszélni, hisztizik össze-vissza, mindig kiszedi a korlátokat a beállításokból. Arról nem is beszélek, hogy eddig csupa hülyeséget töltött le, és roppant bosszantó, hogy emiatt nem tudok netezni.
[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani olyan router(eke)t, amiben be lehet állítani a sávszélesség korlátozását?Következő a probléma ugyanis: van egy DLink dir-100-as 4 portos tök alap router otthon, én és az öcsém gépe között osztja szét a 4 Mbites kábelnetet. Ha az öcsém viszont bekapcsolja az uTorrent kliensét, hiába tölt le csak egyetlen torrentet tök lassan (mondjuk 4-5K-val), nekem azonnal leesik a sebességem 200-ról olyan 10K-ra, de az is előfordul, hogy 1K alá esik a sebességem, az oldalak be sem jönnek, timeoutot dob a firefox.
Ezért gondoltam, hogy lekorlátozom a sávszélességét hardveresen, de ha tudtok jobb megoldást, ne habozzatok megosztani velem.Előre is kösz a választ!
Üdv,
NarancsBeauty is pain
-
Narancs
őstag
Kösz a gyors választ, de Qos-sel mégis hogyan?
Csak ennyit látok: QoS WAN Upstream Bandwidth: [itt lehet állítgatni 64K és FULL között]Alatta azt írja, hogy az VoIP lagolásmentesítését lehet ezzel biztosítani, szal nem kenem hogyan tudnám ezzel három gép letöltési sebességét különbözőképp beállítani.
Beauty is pain
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Van egy kis otthoni hálózatunk, 3 gép osztozik a 4MBites kábeles neten, amit egy DLink DIR-100 router oszt meg közöttük.
Kérdésem a következő: Hogy tudnám lekorlátozni a gépek letöltési / feltöltési sebességét?
Előre is köszi a választ!Üdv,
NarancsBeauty is pain
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Lehet alap kérdés, de hogyan lehet fájlokat megosztani két gép közt, ha router is be van iktatva?
Mindkét gépnek a hálózati beállításainál minden autómatikusra van téve.
Előre is thx a választ!Üdv,
NarancsBeauty is pain
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
3 gép között szeretném megosztani a netet itthon. Routerre gondoltam, csak nem tudom melyiket vegyem. Ezeket néztem ki kb:
D-Link DIR1000
SMC7004VBR
TP Link R460Szerintetek? Vagy tök mind1? Kb uyganannyiba kerülnek, az eltérés 1000Ft-on belüli.
Ja, és lényeges lenne, h tudjon MAC-et klónozni. Vagy azt már mindegyik tud?Előre is köszi a választ!
Üdv,
Narancs[ Szerkesztve ]
Beauty is pain
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest