Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz RoSSo3 #65253 üzenetére
Annak a sticknek elég gyenge a rádiós része. Csak nagyon jó lefedettség esetén lesz jó a net.
Vagyél hekyette routert, amihez lehet botantennát vagy külső antennát csatlakoztatni.
Facebook marketplace-n keress rá:
Huawei B535 LTE router
A kegjobb az kenne, ha tudnál valakitől kölcsönkérni és tesztelni az adott helyen.. -
Beni2360
félisten
válasz RoSSo3 #42034 üzenetére
Rendeld meg interneten és ha mégse jó akkor 14 napon belül vissza veszik.
És még egy USB hosszabbító kábellel lehet közelebb vinni a forráshoz.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Multibit
nagyúr
válasz RoSSo3 #42032 üzenetére
A két linkeltből inkább az első (TP-LINK TL-WN822N). Annál van a legnagyobb esély, hogy megtaláld a legkedvezőbb pozíciót, amivel a legjobb lehet a rádió adás/vétel.
De! Ismétlem, nem lehet előre megjósolni, hogy sikeres lesz-e a projekt! Azaz, ha szerencséd van, összejön a stabil kapcsolat, de lehet az is, hogy nem.
Vedd meg, próbáld ki! -
Multibit
nagyúr
válasz RoSSo3 #42030 üzenetére
Ne legyenek túlzó elvárásaid egy ilyen mini vacakkal kapcsolatban! Tényleg wifi szükséges ahhoz az asztali géphez? Tudom, tudom, a szokásos... kábelezés nem megoldható... (dehogynem)!
A távolság kb. 10 méter, van közben téglafal, ha ez számít.
Minden akadály számít. A wifi-ben pont az a "szép", hogy előre nem tudhatod, hogyan fog üzemelni. Csak akkor derül ki, ha már költöttél az eszközökre. Ha mindenképpen ki akarsz magaddal cseszni és wifi-t használsz asztali géphez, valami komolyabb USB-s adaptert vegyél, amihez adnak hosszabbító kábelt! Biztos, hogy játszanod kell majd az adapter elhelyezésével, hogy megtaláld a legjobb pozíciót a számára. -
MODERÁTOR
válasz RoSSo3 #40841 üzenetére
Egy ekkora bitrátájú film átviteléhez ha jól számolom, 0,3MB/sec körüli sebesség szükséges, ami még a 100Mbps hálózat elérhető maximumának is úgy a harmincad része, tehát ez minden valószínűség szerint nem hálózati probléma lesz. Szerintem próbálj meg a laptopra valami DLNA kiszolgálót telepíteni, és teszteld azzal.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest