Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
válasz lorcsi #58448 üzenetére
Valami csak nem lett fasza ezzel a kezi ip cím beallitassal
A legal win 10 is nyafog, h regisztraljam ( nem megy hiaba adom meg a jo serialt)
Es a legal office is elszáll, nem bir semmit megnyitni...hibaval kidob ( word, excell, ppoint is)
Egyertelmuen a hálozati hiba otaTavasszal felretettem az elozo win7 op. rendszert tartalmazo ssd-t, most arrol inditottam a rendszert...minden gond nelkul kapta a routerrol az ip-t
Vagyis..a win 10 szivat egy heteeladó: vadi új soundcore motion+
-
MasterMark
titán
DHCP-kompatibilitás már írták hogy rossz fordítás. Az a sor ugyanaz mint az ipconfig /all kimenetében a DHCP Enabled. (Azaz engedélyezve van, nem pedig kompatibilis. Az enabled egyébként jelent kompatibilitást is, ezért lett elkavarva.)
Azzal hogy azt írja nincs net, ne foglalkozz, nincs gond. A windows a dhcp-re támaszkodik minden ilyennél, ha kézzel töltöd ki akkor az hogy mit ír hol nem nagyon számít.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
lorcsi
veterán
találtam még egy olyat, hogy 'DNS-feloldások gyorsítótárát üríteni'
az én problémám válaszában szerepel, de azt nem tudom miylen következményekkel jár, ha kiadom. nem szeretném, ha a már végre működő rendszerem elállítanáeladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest