Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
Vhaerun #26014 üzenetére
"Megcsináltam, az ssid / jelszó ugyan az legyen?"
Lehet nyugodtan, de akkor nem fogod eszevenni, ha atvaltott a masik AccessPoint-ra.
"Az erősebb jelűhöz fog konnektálni a gépem?"
Indulaskor valoszinuleg igen.
Az, hogy tobb lehetoseg (AP) kozul melyikre csatlakozik egy gep, nincs szabvanyositva, igy a nem tudom megmondani."Ha átmegyek a másikhoz akkor csak manuálisan lehet átváltani?"
Ha eleg nagy az eredeti AP jele, akkor nem fog lekapcsolodni rola a kliens gep. Ebben az esetben csak a manualis valtas segit.
A teljesen automatikus, megszakadas mentes WiFi roaminghoz (802.11r) vagy kliens oldali tamogatas kell (ugy tudom jelenleg csak az Apple termekeiben van megvalositva), vagy rendszerbe szervezett AP-kat (Ubiquiti Unifi, Cisco AP+Controller) kell telepiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest