Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
Reggie0 #69974 üzenetére
Én ilyenről még nem hallottam... Tudsz róla valami linket - infót küldeni? Nem kötekedés, esküszöm!!! Csak, bár már rég nem dolgozok a szakmámban, azért néha még megcsillan az érdeklődés bennem ;-)
Ugyanis láttam már sok-sok gyári kábelt, azokban biztosan nem volt ilyen (eleve egy átlagos teszter egy ilyen RC tagon keresztül tuti hibásnak mutatná az árnyékolást).
Láttam már sok-sok kábelt, ahogy más valakik szerelik össze, ők sem tettek bele ilyet.
Azt már nem is mondom, hogy én is legyártottam komoly mennyiségű kábelt életemben, de még én sem tettem bele - mert nem is hallottam róla ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Milyen videókártyát?
- Politika
- További aktív témák...
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest