Hirdetés
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Diablo IV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
NovaBlue
aktív tag
Hy
Van egy nagy problémám mégpedig a következő
ADott egy otthoi WLAN router (Edimax BR-6004Wg).
-2 asztali gép és 3 notebook
a 2 gép kábelesen kapja netet ez működik is rendesen
a 3 noti (2XP-s(egyiken linux is van) és egy Vistá-s) meg Wi-Fi-n kapja elvileg de gyakorlatilag nem minden gyik noti tudja b/g szabványt de bizt kedvéért a routerben be van állitva a kapcsolat b/g mixed-re és mégsincsen internet wezetéknélkül.
A notik látják a hálózatot próbál csatizni de nemjön össze.Linkelem a beállitásokat hátha ti kitudtok valamit silabizálni belőle mert én már mindennel próbálkoztam már de sajnos nem jött össze.
Basic opt.
advanced opt.
security opt.Ha valakinke ötlete kérdése lenne állok elébe remélem valaki tud segiteni mert én már
üdv.:
Új hozzászólás Aktív témák
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest