Új hozzászólás Aktív témák
-
mszl
aktív tag
Szia!
Én nem a menetközbeni sebesség különbségtől "aggódom", hogy hanem amikor kapcsolódok akkor mindig más sebessségűnek látja a routert, a kapcsolati sebesség az egy dolog, hogy változik de ettől még szerintem az atheros kártyát mindig 300 v 450Mbps sebességnek kellene látnia csak nem tudja kihasználni.
Itt van egy-két hozzászólásom az ATOM topicból, hogy jobban érthetőbb legyek képekkel.Én erre keresnék valami okot, de szerintem driver hibája lesz. (mert elvileg a kártya elég új fejlesztés) Hiába dobom fel a legújabb drivert akkor az adó teljesítmény már csak 15dBm lesz ezért gondoltam routerboard-os megoldásra, mert azok nem Home Made kategóriába esnek.
A kapcsolódási és a lehetséges max sebessségekre nézz rá. Ha egyszer a max-ot 195nek mutatja akkor hogy lehet 300-al kapcsolódi??? Ezek a gondok amikre választ keresek, és mivel nem vagyok villamos mérnök nagyon szivesen fogadom az építő, segítőkész kritikákat !!!Előre is köszönöm!!
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM