- Idő előtt kiszivárgott a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER megjelenési dátuma
- Nintendo Direct - Pontosították a Switch 2 játékok bemutójának dátumát
- Call of Duty: Black Ops 6 - Jön az újabb ingyenes időszak
- Megjelenési dátumot kapott a Guns of Fury (PC, Switch)
- Kingdom Come: Deliverance II - Máris túl az 1 millión
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
viktorhu
veterán
válasz -FreaK- #10787 üzenetére
Nyilván meg lehetne, de nem erre építették fel a kártyatársaságok rendszerét. Ilyen szempontból jobb volt a régi alkalmazás, az nem is mutatta a tranzakciókat, amíg azok valóban meg nem történtek.
Engem jobban zavar, hogy a meglévő lehetőségeket sem lehet használni tudatlanság miatt, mint hogy új funkciókat találjunk ki olyan dologra, ami, igaziból magától értetődő. Pl. ahova úszni szoktam menni, ott hiába lehet kártyával fizetni, egy ezrest kp-ban elkérnek a szekrénykulcsért letétnek, így mégsem lehet készpénz nélkül menni. Teljesen értelmetlen, pont erre is való lenne a kártyás zárolás, hogy az elején ráterhelnék foglalással a letét összegét, a végén pedig a valós "fogyasztást" kérnék el a banktól.
-
viktorhu
veterán
válasz -FreaK- #10785 üzenetére
Ezt a rendszert még akkor találták ki, amikor nem volt semmilyen értesítés. Hivatalosan a havi számlakivonat számít, azon pedig nem lesz rajta a tranzakció. Még én is úgy kezdtem bankkártyázni, hogy havonta egyszer levonták a számlaegyenlegemből a költéseket, és lényegében magamnak kellett vezetnem, hogy mennyit költöttem, hogy biztosan le tudják majd vonni
-
blg
senior tag
válasz -FreaK- #9483 üzenetére
csak a főszámláról indítva, alszámlákon (megtakarítási számla, webkártya számla) nincs azonnali utalás - bár ezekről valószínűleg nem is lehet nem saját számlára utalni
csak 10 millió forintig - afölött voltál?
csak forintban utalva - devizát utaltál?
adtál meg teljesítési dátumot, ami nem a tegnapi nap volt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Honda topik
- Ukrajnai háború
- Crypto Trade
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS érintő 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- PowerColor RedDevil RX 7800XT 16GB első sorban CSERE!
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i7-10875H RTX 3000 16GB 500GB NVMe gar
- iPhone 11 Pro hibátlan állapotban 96%-os gyári akksival!
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest