Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz dejaris #3642 üzenetére
Látom. Nem zargatnak. Nem panaszkodik. Nem pörög a VGA (MSI Afterburner is jegyzetel szépen, visszanézem rendszeresen) Nem megyek offline-ba. (Origin néha igen)
Kompatibilitás: néha kell a játék parancsikonján, legalábbis nálam W8.1 64 bit alatt, de nem sok esetben) Kliens természetesen nem szenved ebben!"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
realmadrid92
tag
sziasztok, egy kérdésem lenne:
Vettem egy játékot (battlefield 3) és hozzárendeltem egy origin fiókhoz, de
véletlenül elrontottam a születési dátumot, és mivel 16 év alatt lett, nem engedi elindítani a játékot.
A már párosított sorozatszámot tudom törölni, és egy másik origin fiókhoz rendelni??
Vagy milyen más lehetőség van, hogy működésre bírjam a játékot?
üdv -
horvathd
senior tag
válasz realmadrid92 #3653 üzenetére
Eltávolítani nem tudod. Viszont az ügyfélszolgálat meg tudja változtatni a születési dátumodat.
Az ügyfélszolgálat telefonszáma: 06-1-505-9550
"The Kid just rages for a while."
-
nanus
senior tag
válasz shadow1901 #3655 üzenetére
-
r3dsnake
nagyúr
Nálatok is rossz a login?
-
batman91
őstag
Életre kelt origin!!!!
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
hakkan
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy újratelepítettem a Windows 7-et és az origin nem ismeri fel a BF3-mat pedig fent van. A turpisság ott kezdődik hogy találtam megoldást újratelepítésre de nem működik mert a 'letöltés' előtt az írja hogy nem támogatott az operációs rendszerem
Valakinek nincs egy ötlete, hogyan lehetne megoldani?Amiből befőttet, abból pálinkát is!
-
MODERÁTOR
humblibundlis burnout paradise valamilyen ea regisztrációs kódot kér. van valami ötlet, hogy mi lehet az
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
laszlodomoko
csendes tag
Hali!
Az origin Üzlet(store) nem töltődik be, csak forog a jelző ikon.
Találkozott valaki a problémával? -
Anonymus X
tag
válasz laszlodomoko #3665 üzenetére
Nálam is ez van.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
banhammer
veterán
Nálam még mindig nem megy a bolt.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Mobil origin-es játékokkal kapcsolatban nem tudjátok véletlenül, hogy lehet supportot kapni?
Xperia SP-n nem telepíthető a Simpsons Tapped Out, azt írja nem támogatott készülék. Ennél lényegesen gyengébb telefonokra felrakható pl. Xperia Arc, vagy Mini pro, de SP-re nem támogatott készülék felirat fogad csak. Z1-re is felraktam gond nélkül telepíthető.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
laszlodomoko
csendes tag
Hali!
Nekem ez a link megoldotta a bolt problémát:
https://download.dm.origin.com/origin/forum/sslstore/OriginSetup.exe[ Szerkesztve ]
-
Rabbitf_24
addikt
válasz laszlodomoko #3671 üzenetére
már működik alapból is, töltött egy frissítést és megjavult.
-
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Valaki esetleg nem tudja hogy a letöltött telepítők miért nem kerülnek elmentésre? Mielőtt kérdeznétek, beállításokban be van kapcsolva.
-
nagyúr
válasz beldeczki #3673 üzenetére
Elmenti az, csak már nem az a klasszikus "telepítés" van, lejönnek a fáljok és a telepítés csak annyi hogy registry, ikonok létrehozása, szükséges segédprogramon, windows komponensek telepítése.
Ha bepipálod akkor ezek ottmaradnak a játék könyvtárában, ha nem akkor meg nem.
Csak pár régebbi játéknál jön előbb a "telepítőcsomag" le, pl Crysis, ProStreet. stb.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
beldeczki
aktív tag
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek.
Még egy kérdés.
Feltelepített játékok mappájából az __Installer mappát törölhetem? Elég kicsi méretűek, szóval nem hiszem hogy kellenének nekem.
-
törölt tag
Az __Installer mappa tartalmazza a telepítőt és más programokat (directx, physx...), tehát ne töröld mert ha később visszaállítod az originnek újra le kell töltenie.
A benne lévő touchup/cleanup.exe pedig a telepítő/eltávolító program.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz beldeczki #3678 üzenetére
De annyi.
Csak beírja a szükséges registry adatokat és felrakja a programokat, a fájlokat nem kell másolni mivel azt már az origin letölti. (Ezt azért csinálták így, hogy ne legyen 2x tárolva a játék + telepíteni így is tudja.
Tehát ha leakarsz valamit menteni, mehet a teljes játék mappa, aztán visszamásolod oda ahová az origin tölti a játékokat és ellenőrzés után telepíti a touchuppal.
Én még anno csináltam egy launchert ami futtatja a touchupot mert az origin nem mindig ismerte fel teljesen a játékot...[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
A live supportot hogyan tudom elérni? Fél órája keresgélek de semmi
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Véget ért az EA chat és hát sikertelenül.
Szóval az van régen vettem ugye a Bad Company 2-öt és a Vietnamot hozzá (akkor ugye az origin a kanyarba se volt)
Írtam nekik most chaten hogy nem lehetne-e rátenni ezeket az origin accountomra.
Mondták adjak order numereket,mivel nem volt ezért leírtam minden serialt. Aztán elkezdett valami recall emailról írogatni. Angol tudás hijján kb lövésem sincs mi volt a cél de később azt bogoztam ki hogy más email volt megadva ezeknél nem az ami most az originen van.
Elő túrtam a mailt amit anno használhattam (már régen volt) . Ekkor visszaírta ez az helyes.Majd írta lépjek be és ott lesz.Belépek és semmi.
Mondom neki nem látom. Mondja a régi email cimmel léptem be? Mondom neki ember ahhoz nincs is origin fiok. Ezt ugatom hogy tedd rá a másikra.
Azt mondja ilyen transfer nem lehetségesMost azért mert ezer éve má volt az emailem ezért nem képesek rátenni originre?
Mindegy holnap még magyar supportnak telefonálok hátha!
-
nagyúr
Akkor az van hogy van még egy origin accod valójában és azon van a játék.
Ugyanis minden régi EA accból, Origin acc lett, persze lehet kell egy két verifikációs lépés stb.Origin accok (és EA amugy) pedig nem lehet játékot mozgatni, mint ahogy se Steam se semmi más hasonló alatt.
Azt tudod csinálni hogy a régi EA accod használod Origin alatt, vagy a szükséges acc "transzformációt" megcsinálod, hogy Origin acc legyen abból is.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Crytek
nagyúr
válasz FollowTheORI #3685 üzenetére
Ezt nem tudtam hogy azok origin accountok lettek.
Ezért nem hozok létre egy új fiókot ott rohadjon meg.Akkor nem lesz originre rakva azt kész.Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
Én itt semmi összevonási lehetőséget nem látok!
[ Szerkesztve ]
-
leviske
veterán
Nincs az EA-nek valami közvetlen (support) mail címe? Akár magyar, akár angol. Nem enged ez a vacak se az online felületen, se az originen belül mail címet változtatni. Hihetetlen.
-
alratar
addikt
A múltkor volt egy szavazás, hogy melyik játék legyen 1 euro, viszont most nem találom!
Hol található ez? Esetleg meg van a nyertes?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
nagyúr
-
alratar
addikt
válasz Rabbitf_24 #3697 üzenetére
A bánatba.
Pedig most, életemben először vásároltam volna itt.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
robyg
senior tag
válasz Rabbitf_24 #3697 üzenetére
Én se tudok vásárolni.
Hihetetlen mennyire f@sz ez az origin(ea)
Még meg tudtam venni két játékot utánna behalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest