-
GAMEPOD.hu
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus X
tag
válasz laszlodomoko #3665 üzenetére
Nálam is ez van.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Anonymus X
tag
válasz Szotymag #3266 üzenetére
Próbáld meg megváltoztatni a jelszavadat a honlapon keresztül valami egyszerűbbre, amiben csak betű és szám van. Úgy vettem észre, hogy a kliens nem szeret bizonyos speciális karaktereket a jelszóban. Kliensben később le tudod cserélni olyanra, amit a kliens is szeret.
Nekem ez az ötletem.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
Anonymus X
tag
Edenykének igaza van. Az eredeti játékok topicban linkelték az ezzel kapcsolatos hivatalos oldalakat, ahol le van írva ez. Elvileg nem okoz gondot, mert bárki letöltheti Originen a megfelelő verziót (de gondolom biztos van olyan, aki nem szeretne Origint telepíteni, ha már rendelkezik az eredeti játékkal).
-
Anonymus X
tag
válasz Scooby Dou #1859 üzenetére
Ennyi info van egyelőre. Nézd meg, hogy tudsz-e új jelszót kérni arra az ID-re.
-
Anonymus X
tag
Közben rábukkantam, hogy nem egyedi a probléma: [link]
GoodSpeed:
Frenetikus. Most ülnék le játszani egy hét után és nem megy (offline mód most nem elég).
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus X
tag
Sziasztok!
Nálatok megy az Origin? Nálam kapcsolódási hibát jelez: bejelentkezési szerver nem elérhető vagy nem válaszol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest