Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
klrt
tag
Szerintem adtam neki.
Barkács Gabi videója alapján, ha jól emlékszem [link]
Mondjuk volt benne pár dolog ami nem volt tiszta. Ő csinált egy másik hálózatot, hogy minden a router hálózatába legyen, de nekem úgy a qbit kezelőfelülete sem jött be, ha jól emlékszem és vissza raktam arra amit alapból beállít a portainer.
A videóba 3:28 nál valahogy vissza megy a portainerben a qbittorrent continer beállításához és ott valami jogosultságokat mond. Én viszont nem tudok oda menni, nem találom a szerkesztési lehetőséget. Lehet rosszul vágta össze a videót és ezt már a konténer létrehozása előtt kellett volna a többi beállítással együtt megtenni?TheMiller
A jogosultságokat hogy tudom megnézni?
Elvileg a mappajogosultságok jók.Esetleg távolról valaki megnézné?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Politika
- Spórolós topik
- Android szakmai topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Torrent meghívó kunyeráló
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- World of warcraft Vanilla Collectors edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest