Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Én is azt írtam hogy nem érintkezik, és mivel mozgattad az ülést így dobta be a hibát. nekem egyszer porszívózás közben dobta be, mert alatta matattam. Nem fog elmúlni a hiba, csak ha géppel kiütik ( nekem haver ingyen megcsinálta így szerencsém volt) és igen, nem működik addig a légzsák.
Ezért írják azt is hogy ülés kivételt csak lehúzott akkusaruval lehet csinálni, mert ez lesz a hibakód.
-
törölt tag
vectránál ez gyakori probléma, szerintem nálad is ez a helyzet. a csatlakozó nem érintkezett és eltárolta a hibát. érdemes kiüttetni, mert ilyenkor nem működik a légzsák. övön nem veszel észre semmit mert az övfeszítő ütközéskor lép életbe, nem a rugós visszahúzóra kell itt gondolni...
-
Petyyyyy
addikt
Ott kezdődik a dolog hogy van e nyári felnigarnitúra és ha
nincs, mikor leszigen mekkora?Eztán veszed a kézikönyvet és kikeresed a nyári köpenyek gyári nyári méretét. Ha szerencséd van, ott lesz a váltóméret lista is, ha nem akkor online is ellenőrizheted.
Télre jó a virsli, nyárra váltanék 16-17" és szélesebb gumikra. A márka nehezebb dió, ebben maradnék pártatlan.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Doggy dog
senior tag
OAHH csoportban ezt ajánlják.
Beszerelésre ezt írják.
"Sziasztok! Na gyakorlatilag az előttem szólók már a nagyját le is írták és linkek formájában. Én megvettem ebay-ről ezt az usb-s töltőt kb 1200 Ft-ért. Ahogy Z. B. fotóján látjátok, kell hozzá toldani egy-egy vezetéket, mert a gyári csati nem kompatibilis egy-az-egyben ezzel a töltővel. Bőven elég egy 3-4 cm-es vezeték is. Ezt követően a gyári szivargyújtó kivesz, majd a helyére mehet ez a töltő. Ennél a töltőnél kicsit meg kell reszelni a szivargyújtó helyét, mert az átmérője nagyobb mint a gyári foglalaté. "[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
-
-
diablo1984
veterán
elméletileg ezeket is, de ezekkel még nem találkoztam:
-kiégett izzókra figyelmeztetés szövegesen (féklámpák, hátsó helyzetjelzők és tompítottak)
- alacsony motorolaj-, hűtővíz- és ablakmosó folyadék szint figyelmeztetés szövegesen
- kopott (első) fékbetétekre figyelmeztetés szövegesenEzeket nekem a BC felprogramozása előtt is tudta!
-
trassher
addikt
Jobbhelyre nem is mehettél volna. 500K-ért veszel egy komplett g astrat is. Egy tisztességes fényező 75K körül fog kérni a festésért, egy kasztnis meg nem tudom mennyiért csinálná meg a horpadásokat de az sem lehet több mint 75K és akkor durván számoltunk. Bontott cuccokból is megvan ennyiből is akkor nincs gittelés. Szóval kell neked egy fényező és egy karosszérialakatos, vagy bontott alkatrészek amiket a fényező is fel tud rakni.Dr. Gonzο: Miért lenne bukta eladásnál? Képekkel, számlával bizonyítja, hogy mit és miért csináltak az autón. Az én autómon én fényeztettem a motorháztetőt, cseréltettem és fényeztettem a csomagtérajtót ahogy az első lököst is és a hátsót is fényeztettem. Mindenről van kép, számla, akinek ez így nem korrekt az vásároljon szalonban. De kereshet akár gyári fényezésű autót is amit lehet sosem políroztak de még tisztességesen megmosva sem volt. Ezek az opel típusok azért már inkább csak használati tárgyak és a legtöbb tulajt nem érdekli, hogy is néz ki az autója.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
beg
veterán
Képeket elrakod, eladáskor csatolja a tulaj, hogy miért mást mutat a rétegvastagság mérő.
Az enyémnek a jobb hátsó sárvédője javítva volt újkorában, ezt az eladó mondta is. Egy bevásárlókocsival rodeóztak végig de horpadásig. Úgy van javítva, hogy csak az eredetvizsgán látták meg a vastagságból, de ott is elismerően hümmögtek, hogy profi munka gyári anyagokkal. 14 éves csak a javítás de sem színárnyalat sem látható nyoma nincs a mai napig.Szóval ekkora sérülést ügyesen ki tudnak hozni a fényezők láthatatlanra.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
Declare
őstag
Hat a legjobb megoldas szerintem is a bontott alkatresz + fenyezes. Sajna igy mar eladaskor nehezen lesz megmagyarazhato, hogy nem azert van ujrafujva a fel auto, mert romma törted amugy....fenykepekkel talan enyhithetö a story.
Amugy az is opcio lehet, hogy egy jo karosszeriassal megnezeted, megbeszeled, mit lehet kihozni belöle, aztan lehet eleg csak fenyezni is. Ilyen glettes ganyolasnak en nem lennek a hive.
Markaszerviznek nem sok ertelme van, sokszoros aron dolgoznak es semmivel nem jobb, mint egy szakszerviz...söt.
Ha ceges a kocsi, akkor meg szerelesböl afa visszajön + költseg a cegnek, ugy mar nem lesz olyan veszes talan.
-
-
-
|AP|
veterán
Opel Dunánál (Soroksári út) 3 hét várakozást mondtak a karosszéria javításra... Mivel hétfőn egyébként is megyek hozzájuk BC-t felprogramoztatni, azért megkérem őket, hogy vessenek rá egy pillantást és legalább egy közelítő árat becsüljenek. Annak függvényében eldöntöm, hogy vigyem-e esetleg máshová, ahol olcsóbban/gyorsabban megcsinálják. (Bár most az elsődleges szempont nálam nem az olcsóság.. inkább legyen kicsit több, de legyen korrektül kijavítva/újrafényezve)
-
trassher
addikt
Márkaszerviz sem fogja jobban kikeverni a színt, ezért felesleges oda menni. Vannak erre szakosodott cégek akik színkód alapján géppel kikeverik a színt. Bp-en tudok ilyet, mármint nekem tőlük hoztak javítószínt ecsetelő formában. Ha gondolod elkérem az elérhetőségüket.
Redmi Note 7
-
diablo1984
veterán
ahány elem karcolt, annyi elem festés, tehát ahogy elnézem első sárvédő és az oldali 2 ajtó(kilinccsel). Polírozás szóba sem jöhet, mert itt már a festék is lement, bár festő nem vagyok, de az ajtókat is ablakig telibe kell fújni, meg kerül rá gitt(kitt), a kilincs is ahogy látom benyomta a lemezt, az azért problémás, mert gittezéskor meg van a veszélye, hogy utána a kilincs rángató hatása miatt repedhet. szerintem kb 60ezres manőver és jó esetben a színt is eltalálják és ajtót sem kell cserélni(igénynek megfelelően, van aki gittes autót nem szeret a birtokában tudni).
De egy ajánlott festőhöz ha elviszed, az biztos meg tudja mondani, hogy mennyi is az annyi! -
-
kocolaci
csendes tag
1.: Ha a kijelző legalább BID, akkor TECH2-vel fel lehet programozni (esetleg opcom-mal is) és máris lesz BC, illetve GID kijelző esetén BC1 és BC2 is.
2.: Ez a nappali menetfény. Ezt opcom-mal is ki lehet kapcsolni (UEC és REC modulokban), vagy az 5 variáció közül választani másikat.Nekem a világításkapcsoló mindig AUTO állásban van, a nappali menetfény funkció pedig 5-ös verzión. Soha nem kell lámpát kapcsolgatnom. Lekopogom, de eddig a 8 év és 130 ekm alatt kétszer cseréltem tompított izzót (tehát ez most a harmadik benne).
[ Szerkesztve ]
-
gban
veterán
1. ha nem lenne bekötve, nem írna ki semmit. Simán csak nem tudja az adott funkciót az autó, vagy máshogy, máskor nyomva jön elő az adott funkció.
2. a J-nél is állandó menetfény van, nem lehet kikqapcsolni, illetve nagy találmány hogy a tompítottat se kell kapcsolgatni, az is csak járó motornál megy.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
zolmesz
aktív tag
Saját tapasztalatom, igaz, hogy egy G Astrában, de ilyen van nekem is. Abban nem lötyög, stabilan szorul a szivargyújtóban és rendesen tölt is. Előtte én is ilyen lötyögős/kilazulós/nem tölt problémával küzdöttem, de ez megoldotta. Hogy a takarót rá lehet-e csukni, azt nem tudom, a G-ben nincs takaró, amit rá tudnák csukni.
Nem tudom, hogy van-e különbség a szivargyújtók belsejének a méretében, főleg Opeleken belül, de pl. ugyanezt egy Ford Fiestában használva nem működött a töltés, talán nem ért le a vége teljesen.
Ja, és pont emiatt van most a szekrényben egy számomra felesleges ilyen töltő, ha érdekel, át tudom adni, ha ki akarod próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
Ugyan ezzel kinlodtam en is. Az ugye egy szivargyujto csatlakozo es nem 12V os dugaj. Ezert lötyög benne allitolag minden....egy megoldas lehet, ha veszel egy 12V os töltöt es kicsereled a foglalatot....en nem szorakoztam vele, tekertem szigszallagot es kesz, igy beleszorul, amennyire kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest