Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkesy
őstag
Rég jártam erre,- és ahogy nézem sikerült kihagynom két topik találkozót is ,- de ezt most itt hagynám...
Tavaly május 15.-én volt, hogy nulláztam a számlálókat és elkezdtem használni az Ampera-t napi rendszereséggel, azóta ennyit mentem vele:Hogy a benzin mellett ehhez mennyi kWh áramot használtam el, azt nem tudom, a kocsi nem méri, én meg különböző helyeken töltöttem, de nagyrészt sikerült megoldani hatótávon belül a dolgokat, "hegyizés" nélkül...
Télen a hatótáv úgy 35-40km körül alakult, (mondjuk nálam a fűtés 24 C van állítva ) most tavasszal / ősszel ez 55-60km körül mozog, de nyáron valószínűleg meglesz a 70 km is itt a városban... (Szentendrei út / Hungária // M3 kivezető / M0 a fő útvonalam - csúcsidőszakban...) Páran az fb-s Ampera csoportban ezektől az értékektől elsírnák magukat, de én ennyit tudok kihozni belőle a jelenlegi vezetési stílusommal...A kötelező szervizen és egy téligumi+felni szetten kívül nagyrészt csak "nice to have" dolgokra költöttem eddig (LED-es izzók bentre, új HIR2-es izzók a lámpákba, üvegfóliáztatás, stb...)
Összegezve a dolgokat: egyszerűen imádom az Ampera-mat, és eddig egy másodpercig sem bántam meg, hogy megvettem... Plusz a mai napig megnézik az emberek, pedig most már tényleg sok rohangál belőlük, legalábbis it Budapest környékén...
ui.: egyetlen bosszantó dolog volt eddig vele, az az hogy senki nem tudta felprogramozni a téli szetthez vett TPMS szenzorokat a kocsihoz... Pedig próbálkoztak vele páran, de végül kénytelen voltam visszaküldeni, pedig hivatalosan is jónak kellett volna lenni ehhez a modellhez…
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Declare
őstag
Uh de kiraly! Vegre egy E auto-s !! gratula!
Majd azert irhatnal rola, olyanokat is, hogy miert E-auto, miert Ampera, mik voltak a szempontok, hogy oldasz meg hoszabb utakat stb...meg persze fenykepek es velemenyek ezerrel
Ja es ami baromira erdekel, hogy 5w30 vagy 10w40??? es metabond olajadelokat hasznalsz e??
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest