-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nagyúr
válasz Kickass #31386 üzenetére
Tuning kipufogós autót nem veszünk! Annak biztos kinyomták a szemét már párszor.
A dudanyomókán jól látszik, hogy mennyire igényes volt a gazdája; az enyémet anno 120 ezerrel adtam el és olyan volt mint a gyári. Amelyikben már ki van nyomódva, vagy lyukadva, azokban már 250 elmúlhatott bőven...Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
gban
veterán
válasz Kickass #31386 üzenetére
1. negatív: Szerintem nagyon sok ennyiért, és nem is vennék ennyi kilométerrel, pláne nem ennyiért.
pozitív: valós lehet a km, és magánszemély, talán alkudható, talán rendben tartotta, nem összegányolta mint némelyik kereskedés
2. fekete ló - lehet ilyen is meg olyan is
3. magánszemély lehet, sokkal nyerőbb mint az első - nézd meg a kort, árat, km-t.
+ friss vizsga, szervizkönyv
4. kereskedés, de tetszik, csak fenntartással kell kezelni, ha nem ismered a kereskedést - lehet akár szuper vétel is, de bele is nyúlhatsz nagyon, netről nehéz eldönteni
5. 6. mint a 4.Lehetne még 100 szempontból elemezni, azokat majd a többiek megteszik (dízel / benzin, kisebb / nagyobb motor, kombi / 5 ajtós / sedan, stb.)
Mondjuk nekem a sedanok nem jönnek annyira be, és nagyobb cucc (ágy, szekrény, mosógép, karácsonyfa, stb.) szállításánál sem annyira előnyösek, de ez erősen egyéni szempont már.Postázást nem vállalok.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest