-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gban
veterán
válasz cappa72 #104883 üzenetére
Nem tudom mennyivel enne kevesebbet egy 1.4-es, nekem A16XER van, sajnos eszik is, de ilyenkor is 8 - 8,2 a max.
Annyira nehéz és annyira lomha motorok hogy nem vagyok biztos hogy az 1.4 az kevéssel beéri ebben.
Nekem 6 éves kora óta megvan, most 13, tehát ráadásul eső széria, eddig ami cserés volt és nem fék - lengéscsillapító - vezérlés - hasonlók, az a trafósor, meg a hűtés egy vékony csöve.
Ezek alapján azt mondanám, nem az a lényeg hogy milyet veszel hanem hogy milyet találsz jó állapotban.
Ha olvasod a topicot, sokaknak ezer gondja van ha sajnos belenyúl, teljesen függetlenül attól hogy milyen típus meg motor.Postázást nem vállalok.
-
csoszogi
tag
válasz cappa72 #104883 üzenetére
Nekem A16XER van, sima szívó benzines, első generációs 2010-es. Ha visszaolvasol, rákeresve a nevemre, van/volt vele gond. Benzines városi használat van (1-2 személy) főképp és így 8.3l a komputer szerinti átlagfogyasztás. Nehéz nagy autó. Legalábbis kívülről. Belül már nem olyan nagy. A gyerkőcök megnőttek (2), 180-190 cm magasak, emberes testalkat, és ez így szűkös négyünknek, főleg télen. Én 178 cm vagyok de a fejem súrolja a kárpitot. Csomagtér kb. 10l-el nagyobb mint az F-é volt. A kerekek nem is férnek simán a csomagtartóba, mikor cserére viszem, le kell hajtani a hátsó üléseket.
Motorról:ugyanaz mint a H Astra, csak kicsit húztak rajta, hogy euro 6-os legyen, így szerintem rosszabb/érzékenyebb lett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- Linux haladóknak
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest