Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
Nemrég került hozzám egy H Astra, és a szivargyújtóba a mai napig nem találtam normális USB töltőt. Amit eddig próbáltam az mind lötyögött, kilógott, meg-megszakadt az áramellátás...
Itt linkelték korábban EZT a típust. Ez tényleg passzol rendesen? Nem lóg ki, nem lötyög, esetleg bónuszként még a takaró ajtót is rá lehet csukni?
-
Markizmark
addikt
válasz szabonagyur #66898 üzenetére
Mert nem mutatta meg magát amíg fel nem emeltük.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
félisten
válasz Markizmark #66897 üzenetére
A kérdésem továbbra is jelen van: mint kiderült nagy szakértők vagytok, miért nem vettétek észre? Ha minden igaz autó vásárlás előtt átvizsgálás nem árt, nem csak belerohanni és utólagosan reklamálni, meg fogni a fejünket
-
Markizmark
addikt
válasz diablo1984 #66896 üzenetére
Valóban, kopó alkatrészért nem lehetne reklamálni, DE ez már jelen volt akkor amikor eladta és nem szólt róla és tett róla, hogy ne is halljuk meg. Ez itt a probléma.
-
diablo1984
veterán
válasz Markizmark #66887 üzenetére
Èn is törött jobb elsővel vettem a lagunát, a passatot törött hátsókkal! Ha a köteles tákmány nem lenne, akkor sima kopóalkatrèsz, nem vèszesebb mint egy kopogó talpas....
-
Markizmark
addikt
válasz Luck Dragon #66894 üzenetére
Válaszút elé állítjuk, vagy odaadja a 4 kereket és felejtsük el egymást, vagy továbbra is játssza a bújócskát és akkor kap pár hivatalos levelet a kvázi közúti veszélyeztetés amiben meglebegtetik felette a felfüggesztettet.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Markizmark #66893 üzenetére
És a négy kerékről ami be van ígérve ,van írásos bizonyíték? Mert ha nincs akkor hiába ezen része a hivatalos levélnek. A többit meg meg lehet próbálni. Nem szeretnék aggályoskodó lenni amúgy.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Markizmark
addikt
válasz Luck Dragon #66890 üzenetére
A törött rugó meg a budákolása csak 1 héttel az adás-vétel után derült ki, amikor elöl kerékcsere volt. Amúgy a rugó a legtetején tört el, és a kötél csak zajcsillapításul szolgált, elnézve a dolgokat. Egyébként tényleg nem nagy dolog a 2 rugó ára, 12000Ft volt a pár, de azért inkább elittuk volna azt a pénzt na... egyelőre jön nekünk az eladó 4 felnin lévő nyári gumival, de nem veszi fel a telefont. Tudom hol lakik, tudom honnan származik, tudunk mindent, de van olyan hülye hogy megpróbál mégis elbújni. Elég ha csak egy hivatalos levél formájában kicsit megfingatjuk, legyen pár álmatlan éjszakája. Na meg kapjuk meg a 4 beígért kereket.
(#66892) Declare: ha nem működik másképp, akkor nem feltétlen ragaszkodom a hivatali fingatáson, nekem elég ha retteg hetekig, hogy kiütöm, persze nem fogom (mert a tervezői jogosultságomhoz szükségem van az erkölcsimre), de ő ezt nem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz Markizmark #66889 üzenetére
Hat igy utolag, azert ez nehez akkor szerintem. Egy probat meger mindenkepp...
-
félisten
válasz Markizmark #66889 üzenetére
btw.: ha ilyen jók vagytok autószerelésben nem néztétek meg ezeket vásárlás előtt?
Azért ahogy mondod ez könnyen kiderült volna...
No offense csak felmerült bennem, hogy szakértő, hogy vesz meg ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Kérdem én, hogy mi lett volna ha ebből fakadóan akár baleset lett volna?
Így elhozva nehéz lenne bizonyítani , de én amilyen hirtelen haragú vagyok, felpakoltam volna egy sárga angyalra, vissza vittem volna az eladóhoz, és ha nem ismerné el, akkor rendőrséget hívnék. Persze fogyasztó védelem is játszik. Előtte erről a rúgós ,kötéllel össze rakott rúgott azért lefotóznám , plusz tanúk.
Nagy szemétség volt a kereskedő részéről, de a szerelő részéről is ,hogy ilyent egyáltalán ki mer adni a kezeiből
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Markizmark
addikt
válasz Declare #66888 üzenetére
Fénykép készült, de műhelyben nem jártunk. Gyakorlatilag gyerekjáték kiszedni egy b corsa gólyalábát, meg amúgy sem sűrűn járunk szervizben, szinte mindent otthon szerelünk.
Kép van és ennyi, meg pár családtag aki látta élőben.
-
Declare
őstag
Hat az ilyen, hogy törött a rugo es betekeri kötellel, az szerintem teljes jogalap a reklamaciora. Automühelyben lefotoznam, tanukkal alairatnam es igy szerintem megallja a helyet a reklamacio. Ez egy rohadeksag
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Az minek számít, amikor az eladó elhallgatja, hogy a bal első rugó törött? Csak mert barátnő vett egy b corsát, motor minden fasza, de azért ugye előjött 1-2 dolog. Ja és olyan kitétel nem volt a szerződésben, hogy nem vállal szavatosságot az eladó.
Mennyire éri meg ráijeszteni az eladóra ilyen-olyan következményekkel? Kvázi veszélyes autót adott el. Nem látszott, hogy törött a rugó és nem is lehetett hallani, mert betekerte valami kötél darabbal.
Nem volt nagy költség a 2 rugó, de azért a miheztartás végett na ...
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
válasz Luck Dragon #66881 üzenetére
Nem rezonál..
más: Fékrendszert honnan lehet megállapítani hogy ATE vagy Teves? Valamelyik alkatrészre rá van írva esetleg? (féknyereg pl)
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
kocolaci
csendes tag
válasz B-L-A-C-K #66882 üzenetére
Az automata klíma napsugárzás érzékelője. Utastéri hőmérséklet érzékelők nincsenek H Astrától kezdve, hanem a különböző szellőzőnyílások belépő hőmérsékletét méri a rendszer és abból matekolja ki, hogy hogyan tudja tartani a beállított hőmérsékletet.
Led azért lehet benne, mert a riasztó visszajelzőjét J Astrától oda költöztették, H Astránál még a központizár visszajelzője villog. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #66877 üzenetére
Konkrétan erről van szó? Az nem a riasztó valamije? Mert nekem pirosan villog is ha lezárom.
[ Szerkesztve ]
-
-
tutis
őstag
válasz Luck Dragon #66877 üzenetére
nincs rajta golyó, manual klímás. Ajtóban alul és a csipogó kétoldalt, hátul ajtóban, ez így 6 hangszóró. Akkor ez egy plusz hangszóró. Vin kód alapján pedig 6-ot ír: SPEAKER,6
-
-
tutis
őstag
Srácok, mi az a 10x10-es rácsos négyzet a műszerfal tetején középen, a szélvédő tövében?
-
SPF
senior tag
válasz diablo1984 #66874 üzenetére
Még a gyári zacskóban van, a héten vettem.
Köszönöm az infót![ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
-
SPF
senior tag
válasz diablo1984 #66872 üzenetére
Pontosan mit ajánlanál, mivel fújjam le feketére? Van valami bevált cucc ilyesmire?
-
-
SPF
senior tag
G Astrára használ valaki első kerékagy porvédő kupakot?
Van értelme? Fekete felnin eléggé feltűnő ez az ezüstös szín...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz roberto211 #66868 üzenetére
Besötétítettem, szerintem világosabbal szebb.
-
roberto211
őstag
válasz Luck Dragon #66867 üzenetére
Nem lenne csúnya, csak ilyen nagy méretben már inkább sötétebb árnyalakotat javasolnám alufelninél akár fekete színbe is.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #66859 üzenetére
Dobtam még alá kb 20-as kerekeket, azért mennyivel jobban nézne ki a 18-asnál...
-
Petyyyyy
addikt
becsitibi - Mi a helyzet senior? Szanaszét izguljuk magunkat.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
-
diegho
nagyúr
Egyik kollégám 7 személyes autót keres 800k környékén, lehetőleg dízelt. Az ilyen árú Zafirák mennyire vállalhatóak?
-
-
diablo1984
veterán
válasz B-L-A-C-K #66855 üzenetére
igen, én is ezt néztem!
az 1,8as motor ritka madár, de kor és kinézet alapján akkor is a j-nél maradnék!h ből a felső szegmens is lehet épp olyan fos, mint a 2,5 millás, de 4-5 évvel fiatalabb j, itt az idő a kulcs, egy 4 éves j valszeg nem kapott annyit, mint egy 8-9 éves h....szerintem....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #66858 üzenetére
Azért ez nem olyan mint 800 G vagy H, de mind1...
Fekete párduc? Tegnap pont unatkoztam és egy fotót átszerkesztettem kicsit róla... Beszíneztem a felnit feketére, de úgy már túl maffiás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
válasz B-L-A-C-K #66857 üzenetére
"Hát ki hogy nézi" Persze ezzel nem is szeretnék vitát kirobbantani ,távol álljon tőlem
Csak szeretem ezeket kibeszélni, mert mondhattam volna azt is hogy van 7-800E és akkor most melyiket G vagy H astra... De nem is megyek bele.Az Igsigniád meg olyan mint egy fekete párduc (Gondolok itt a benzinkutas képre, mikor hoztad haza.)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #66856 üzenetére
Hát ki hogy nézi, én se bántam meg hogy 2.45-ért Insigniát vettem, minthogy 2ért H vettem volna.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #66854 üzenetére
J 2 millió az alsó szegmens, 2.5-ért már azért találhatsz jót (pl).
-
válasz diablo1984 #66853 üzenetére
Tisztelettel ,de ezt vitatnám.
Lehet megint én vagyok ilyen szűk látókörű, de inkább válogatok a H szériájának felső szegmenséből, mint a J astra alsó szegmenséből.
És a 400 ezer forint különbségből, átíratom az autót, plusz a kötelezőket ki is tudom cserélni. Meg a pici összegből a maradék szépséghibát vagy bármit még megveszem hozzá. Na most, 2,5 M-ból csak az autó van meg a J esetében, és a szegmens aljából válogatva lehet egy olyan "ékszer" darabot fogok ki amivel lehet hogy nem lesz semmi gond sem,na meg ugye itt is van a kötelező cserék, meg miegymás, de azért még is van a kettő között bőven különbség amin érdemes átgondolni.Na meg ha már ezek itt vannak, akkor 1.8/140 vs 1.6/116. Inkább az 1.8-ast választanám.
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz Luck Dragon #66852 üzenetére
a pezsgő színű az szép és őszintének tűnik, de kombiban lenne az igazi! de az sem olcsó egyébként, j-ből 2,5 milláért szerintem jót is lehet kapni, aki meg már 2millát(2,1m) rászán egy autóra, az a +4guriga már semmi egy szebb, fiatalabb gépre!
-
válasz diablo1984 #66850 üzenetére
Abban a részben igazad van hogy a nem oda illő "tuning" dolgokat el kellene távolítani , plusz a lököst újra fényezni, de az ár amit kérnek érte az horror.
Viszont a pezsgő színű szerintem korrekt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz diablo1984 #66850 üzenetére
Én is ezt mondom, mondjuk múltkor bőven 2 milla felett nézegetett valaki H-t, akkor már tényleg J, de az is inkább 2.5 már ami normálisabb J ből, így azért 2 millió alatt egy H még bevállalható, de felette én se vettem volna.
-
diablo1984
veterán
válasz Luck Dragon #66847 üzenetére
a kombiban én azt nagyon nem szeretem ha szétbuzizzák, kínai fos(de nem odaillő) menetfény, sportkipuff(vagy vég) ilyen boyracer verda, ráadásul majd 10 éves és 2 milla fölött.... akkor inkább egy j caravan 1,6-os motorral párszázért drágábban....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #66847 üzenetére
Szerintem a lökös legyen a legkevesebb, 20-30 ezerből szerintem újra fújják.
-
Calogero
addikt
válasz Luck Dragon #66844 üzenetére
Szerintem az Structure kerék, nem alu. Nekem is ilyen volt. Még a sérülés is, egyszer nekem is sikerült lepadkázni a jobb elsőt.
-
Szada85
aktív tag
Azt el tudom képzelni, hogy zavarja a gyári - kevésbé minöségi - bör, és ezért újrahuzatja valaki. Nekem 240 ezernél az OPC-ben is fényes, öreges már a bör, annyira nem vészes, de ha megmaradna, valószínü újrahúzatnám én is, mert sokkal kellemesebb lenne.
De jelen esetben én is azt gondolom - föleg mivel a kormány huzat tényleg szinte vadonat új, hogy eladásra lett feljavítva az autó, csak elég amatör módon, hogy ennyire elüt a börözés, inkább nézett volna egy gyári, ép darabot oda, ha már... Valószinü a kormány müanyagbetétei is csak hanyagul lettek visszarakva, vagy levételkor sérült a patent, és már nem tudta visszarakni.
Igazából tényleg el kellene felejteni már a Km állást nézni, Magyarországon az autók hatalmas része kamu Km-rel hírdeti magát, mindegy, hogy otthoni, vagy Import darabok, lerágott csont, amíg keresleg van, addig kínálat is lesz erre.
Németországban is azt gondolom, hogy nagyon sok a kozmetikázott autó, most, hogy aktívan keresgélek rengeteg darabnál látni, hogy kilóg a lóláb. ( jellemzöen az otthon is népszerü 3-as propelleres dízel, 4 karikás tádéi-k )
Szerencsére amiket nézegetek Vectrákat, azoknál általában hihetöbb, de persze lehet, hogy csak naiv vagyok.
-
Bodrik
Volt szerencsém H Astra kombi négyfokozatú automatájával. Ez egy 1.8-as motorral volt párosítva. Akkor határoztam el hogy ilyenem lesz, csak sajnos nem volt a használt piacon belőle,csak amit próbáltam, na de ez egy másik történet.
Maga a motor tényleg jó volt, váltó is tette a dolgát, de szerintem kevés az a négy fokozat. Ez ott mutatkozik meg, amikor a legtöbbet használt utazó sebességi tartományban mindig a legtöbbet forgott a motor.
Városban 50-nél "ha jól rémlik" mindig 5000-et forgott ,ami teljesen érthetetlen. És ugyan ez 90-100 tempónál is.
Lehet hogy csak én voltam béna, és lehet vannak funkciók amivel ezt lehet kompenzálni, de én csak úgy vezettem ahogy a kereskedőnél volt.diablo1984
A linkelt képen lévő autónál az ténylegesen alufelni, de a palettából a legrondább szerintem. Ettől sokkal szebbek vannak. De ez szubjektivitást élvez.
Kilométer futásában egyetértek, sok árulkodó nyom van, az első az általad is észre vett kormány újra bőröztetése. Másrészt a sebváltó jobb oldali szoknyája is kivan már fehéredve, és meg van rendesen repedezve, és szerintem nem annak tudható be hogy nem volt bőr ápolóval kezelve, hisz egy 2007-es autónál ennyi futás teljesítménnyel sem szabadna ilyennek lennie ha nincs is ápolva. Más részt ugyan ez észre vehető a kéziféken is ahol a bőr és a műanyag találkozik.Más részt a kuplunk és a gázpedál egyforma baloldali erős kopás jelei is mutatkoznak, az enyémmel össze hasonlítva , nem is kicsi az eltérés szemel láthatólag.
Más azt nem értem hogy a kormányon lévő illesztések mért ilyen nagyok? Talán a lufis volt?Ha igen azt tudjuk hogy mivel is jár...
Meg a rendszám tábla kert is új elől, semmilyen felírat sincs hogy melyik városból vagy szalonból származik. Az is lehet hogy kinti tört autó volt, tekerve. Ez az én diagnosztikám.Egy kis plusz, a kulcsfoglalat is elég nagy réssel rendelkezik, az enyém nem ilyen, meg a hátsó csomagtartó védő fényes lemez is kivan, de gondolom a sok "cumotól. "
-
tutis
őstag
válasz diablo1984 #66842 üzenetére
mivel a rendszám ki van takarva, ezért mondtam a helyszínt. Ha el tudják kérni telón a rendszámot, akkor megspórolják az utazást.
-
diablo1984
veterán
és ezért utazzak 400km-t hogy kiderüljön, hogy pörgetett a kocsi, max szétteszik a kezüket, hogy ez ilyen....
mindenre oda tudják írni hogy kívül-belül hibátlan, nem kell rá költeni, meg hasonlóak, én az ilyet ha megveszem, akkor komplett fék, futómű minden felújítást beszopom, mert engem zavar ha valami kopog, vagy nem fog, húz, meg hasonlók, míg az eladó szerint(kereskedő) ezek nem hibák.... -
tutis
őstag
válasz diablo1984 #66838 üzenetére
le kell kérni a rendszámot a helyszinen, abból azért hátha kiderül a futásteljesítmény.
-
diablo1984
veterán
válasz _seth_ #66839 üzenetére
de amúgy szépen ki van vixolva, de most egy nem hozzáértő megvenné, örülne, hogy sokáig nem kell rá költenie, mert még "bejáratós", közben meg egy kicicomázott(felületesen) tekert szemét.....
ezért félek én is mindig drága használt autót venni, mert sok a szemét a piacon, és a drágára is lehet költeni....
meg alufelnivel hirdetik, de szerintem ez az acélfelni a rá illő alu hatású opel dísztárcsával, mert a jobb első rommá van padkázva és a festés alól kilóg a plasztik színe.... az év kereskedője!
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz diablo1984 #66838 üzenetére
A pedálokban mintha már több km lenne mint 100e... olyan 300
(Váltószoknya újszerű, de a kézié kopott )[ Szerkesztve ]
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
diablo1984
veterán
valaki mondja már meg nekem, hogy egy 101e km-t futott bőrkormányos astrán miért kell már a kormányt újrabőrözni? ennyi idő alatt max kifényesedik....gyanús....
-
-
zolikaDB
veterán
OFF: Debrecenben jarkal 1-2 darab Prius III-as, azaz HYBRID, zold rendszammal. Ezt hogy? Azt nem csak a full elektromos verdak kapnak?
-
roberto211
őstag
válasz mohabá 007 #66824 üzenetére
Köszi szépen , mindkettőtöknek.
-
szentkuti11
addikt
válasz #45553408 #66830 üzenetére
Amikor egy autó egymillió forintos korba ér, ezek a dolgok már ritkán számítanak, kevésbé lehet ezek mentén vásárolni, vannak problémásabb és kevésbé problémás típusok mindenből, de a lényeg inkább az, hogy az adott példány hogy volt használva. Egy kézi váltós kocsi, amin öten megtanultak vezetni, lehet, hogy problémásabb lesz, mint egy automata, amit rendeltetésszerűen használtak (tehát nem 20-nál csaptak neki egy hátramenetet) és megfelelően karbantartottak.
-
mohabá 007
aktív tag
válasz roberto211 #66821 üzenetére
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz roberto211 #66821 üzenetére
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Directors
senior tag
Meg lett a hiba végre és most már szépen megy a kocsi. A hall jeladó adta meg magát.
Ez miatt robbantam le és nem volt szikra.[ Szerkesztve ]
A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
roberto211
őstag
Sziasztok. Tudtok abban segíteni,hogy corsa b/f astra(gondolom u.a nagyjából az alváz) hol van elől hátul az emelési pont? Mert aláfekszek már mindenhogy de sehol egy jelőlés, egy "kiépítés" egy erősített részt nem látok/találok így meg nem merem megemelni.
Tudtok segíteni? Egy jelöléssel nagyjából hol van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #66818 üzenetére
Köszi! Csak azért kérdeztem mert nem emlékeztem ilyen opcióra,igaz nem mostanság volt hogy olvastam volna a kezelési kézikönyvét a kis karavánomnak.
-
válasz #45553408 #66817 üzenetére
Csak azért poénkodtam vele mert egy időben kezdtük el keresni autóinkat.
hafes
Nem tudom hogy ennek van olyan opciója hogy on/off.
Amikor volt az ajtó zárási gondok,mert a kulcsot kint hagytam a hidegben és új ellemet kaptak, itt segítettek . És az vált be amikor a kulcsot újra kellett taníttatni.A kulcsot beteszed mintha indítani szeretnéd,majd ki és újból be, ha jól rémlik.
És akkor újra üzemképes volt minden funkciója. Meg elég érdekes működik mert a nyitást nem mindig akarja meg csinálni, 10/4 alkalommal. De a zárást 10/7 alkalommal meg csinálja.
Nem tudom minek köszönhető ez.
A kulcs nem lehet szerintem mert az elemek újak, így szerintem az autó vevő egysége lehet a lúdas. Hogy ez hol helyezkedik el nem tudom,talán ott ahol a központi zár elektronikája is meglelhető.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szia Luck Dragon! Vagy amikor az autó közelébe érve, az autó érzékeli a kulcsot és kinyit, vagy ellenkezőleg bezár. Érdekelne ez az opció engem is,aktiválni kell valahol-valahogy? Köszi
-
beg
veterán
Olajnyomás szenzornak van valami tömítés cikkszáma? Kicsit ereszt.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Luck Dragon #66810 üzenetére
Jó, Ő most kezdi, csak mondom mire számítson...
-
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Doggy dog #66789 üzenetére
nem szakszervíz de ez alapján szerintem menni fog.
Akku,akkutartó kivesz,tágulási tartályból a hűtővizet kiszed,a termosztátról a csövet levesz,(nyillal jelölt rész)
4 rögzítőcsavart kicsavar,elektromos csatit kiszed,és a termosztát a kézbe is van.
[ Szerkesztve ]
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #45553408 #66807 üzenetére
Bármit veszel nézesd át, Opeléknál egy állapotfelmérés 5 ezer, nem nagy összeg, illetve a kocsi alvázszám alapján kérd meg őket mondják el mit tudnak róla, ott már sok minden kiderül ha volt valaha szervizben. Ezeket tényleg jó megcsinálni, tapasztalatból mondom, jó pár hónapig én is keresgéltem, és 10ből 9 kereskedő át akart verni a visszatekert kocsijával.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #45553408 #66802 üzenetére
Én is nemrég vettem egy Opelt, nekem eddig pluszban ennyi ment rá:
Állapotfelmérés 5e
Átírás: 105e
Kötelező+Casco 30+105e
Gumiszőnyegek: 23e
Nagytakarítás (szagtalanítás, kárpittisztítás...stb): 25e
Használt téli gumi 60e
Futómű beállítás: 6e
Gyári ablaktörlőlapát: 12e
Akkumulátor: 30e
-----------------------------------
401eSzerencsére lekövethető nagy szervízen előtte volt, szóval arra már nem kellett költenem, viszont ebbe így szinte semmi nincs csak az olyan kötelező plusz dolgok ami szinte minden kocsit érint, és így is 400 ezernél tartok...
[ Szerkesztve ]
-
válasz #45553408 #66804 üzenetére
Értem már Még egy jó tanács,a kiszemelt kocsit egy független szervízbe tessék elvinni teljes átvizsgálásra, azt a tízezret nem szabad sajnálni érte. Mert akár sokat nyerhetsz vele.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #45553408 #66802 üzenetére
Gondolod? Ha meg veszed akkor biztosan lesz átírási költség meg ami ezzel-azzal jár.
Azt, hogy utánna csinálsz rajta cseréket azt már nem tudhatom.
Az elmúlt időszakban voltunk itt páran akik most vettünk autót és itt szinte mertem állítani hogy a kötelezőket kicserélte.
Én ismét magamat hozom fel példaként, hogy szinte mindent cseréltem.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #45553408 #66800 üzenetére
Oda bőven jó.
Azt elfeledtem írni hogy az enyémen volt gyári sár fogok,csak az előző gazdija át tette a másikra, ezt pótolva ha szándékozol ilyent. Akkor első + hátsó pár 30E van. (Unix)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest