Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    Azt el tudom képzelni, hogy zavarja a gyári - kevésbé minöségi - bör, és ezért újrahuzatja valaki. Nekem 240 ezernél az OPC-ben is fényes, öreges már a bör, annyira nem vészes, de ha megmaradna, valószínü újrahúzatnám én is, mert sokkal kellemesebb lenne.

    De jelen esetben én is azt gondolom - föleg mivel a kormány huzat tényleg szinte vadonat új, hogy eladásra lett feljavítva az autó, csak elég amatör módon, hogy ennyire elüt a börözés, inkább nézett volna egy gyári, ép darabot oda, ha már... Valószinü a kormány müanyagbetétei is csak hanyagul lettek visszarakva, vagy levételkor sérült a patent, és már nem tudta visszarakni.

    Igazából tényleg el kellene felejteni már a Km állást nézni, Magyarországon az autók hatalmas része kamu Km-rel hírdeti magát, mindegy, hogy otthoni, vagy Import darabok, lerágott csont, amíg keresleg van, addig kínálat is lesz erre. :)

    Németországban is azt gondolom, hogy nagyon sok a kozmetikázott autó, most, hogy aktívan keresgélek rengeteg darabnál látni, hogy kilóg a lóláb. ( jellemzöen az otthon is népszerü 3-as propelleres dízel, 4 karikás tádéi-k ) :)

    Szerencsére amiket nézegetek Vectrákat, azoknál általában hihetöbb, de persze lehet, hogy csak naiv vagyok. :DD

Új hozzászólás Aktív témák