Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chapel #65811 üzenetére
De a felbontás is egy olyan paraméter, amit ideális esetben ki kell maxolni a natívig.
Nem mellesleg a legtöbb képminőség beállítás egy pont felett sokkal nagyobb teljesítményromlást jelent, mint amennyi minőségjavulás okoz (én netes tesztekben szoktam megnézni, hogy hol van az ideális pont egy-egy opcióhoz, ahol még nem zabál túl sok fps-t). Sőt, van olyan konfig opció, ami szerintem egyenesen rontja a képet (sharpening, motion-blur, depth-of-field, film-grain, stb).Próbáld ki, hogy neked szebb-e a kép 4k-ban Medium beállítással tűélesen, vagy High-on 2k-ban maszatosan (a felbontás skálázás egy csomó finom részletet elken) és "pixelesebb" hatással.
A 120fps pedig nem csak sokkal simább mozgást eredményez, hanem a mozgóképfelbontás is nő (nem kenődik annyira el mozgás közben a kép, hanem éles marad - már persze ha kikapcsolod a játékban a motion-blur-t).
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Filmvilág
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Zidoo Z9S hálózatimédialejátszó
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90DAE) 195CM 4K OLED SMART PRÉMIUM 2025 MODELL! AKCIÓ!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- SAMSUNG (QE85QN900ATXXN) 215CM 8K NEO-QLED CSÚCS TV ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest