Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
blakey #49050 üzenetére
Megfogadtam , hogy nem nagyon fogok eme "pódiumon" szerepelni , de nekem valahogy a gz950-es igen csak f@sza úgy ahogy a dobozból kivettem. ( Na jó a mozgáson kicsit szoktam állítani ) Kétlem , hogy a hz2000-es sz@rabb lenne , de hát : ízlések és pofonok.
Nem vagyunk egyformák. ( Az is lehet , hogy ezt a hz2000-est egy túlbuzgó hollywoodi kalibrátor túlolta egy kicsit) -
Gaben360
senior tag
válasz
blakey #49050 üzenetére
Jézus ereje!
Azt hittem az HBO Go miatt szabadult tőle, bár az is fura, de amiket ott leírt, mintha valami dzsunka gyártó legalja lcd-ről esne szó.Szerintem ott erősen user error a szitu, főleg hogy a samu táv is gondot okoz..Na mindegy a kúleden legalább van hbo, és a feketével se lesz gondja, mert az meg nincs. -
AL
addikt
válasz
blakey #49050 üzenetére
Szia. Ezt korábban Én sem olvastam. Mintha teljesen másról, valami ócska LCD ről írna. Semmiben sem felel meg az Általam tapasztaltaknak ( GZ950). Nálam, mint már többen is írtuk tökéletes gyári képbeállításai vannak, szinte hozzá sem kellett nyúlni és nemcsak 4K anyaggal. A kábel és a Mindig TV is tökéletes rajta. Szintén különösen jó a hangja is. Sok tévém volt már, de ez kimagaslik mindközül, pedig minden apró hibába belekötök. Biztos valami hibás, vagy üzletben elállitgatott példány lehetett. Csak azt nem értem, hogy miért nem vitte vissza, miért kellett eladni. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest