Hirdetés
-
GAMEPOD
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsömica
aktív tag
válasz
blakey #86310 üzenetére
Én elégedett vagyok a G2vel nincs vele problémám, viszont mindíg sikerül eladnom a sorban régebbi tvinket, így tudok most újítani a G3-ra.., és míg el tudom adni sorban a régebbieket - addig ez mindíg is így lesz a jövőben..!
Viszont mivel az oledeket elsősorban megjelenítésre vásárolja mindenki jó esetben és nem pedig az egyéb ficsörjeik miatt (azol csak másodlagosak) addig sajnos de.., a Sony és a Pana premium megjelenítői megeszik reggelire az én, és a Te tvdet is..!
Ez nyilvánvaló amúgy, ha valaki látta már a legtöbb márka csúcs tvit egymás mellett; de mint mondtam számomra azok már meghaladják az anyagi ingerküszöbömet egy kicsit..!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Galaxy Buds 3 pro 2027.03 ig gari
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- Denon AVR-X4400H 11.2 csatornás házimozi erősítő, távirányítóval, dobozában, makulátlan külsővel
- Eladó szinte új Amazon Echo Buds 2 aktív zajszűrős TWS fülhallgató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest