Új hozzászólás Aktív témák

  • adm

    őstag

    válasz krx21 #60620 üzenetére

    tv(/audio) fronton vélhetően még mindig ez van többség fejében. hogy ez vélt vagy valós az más kérdés, de ezt biztosan kikutatják és butaság lenne nem kihasználniuk. ha nem így lenne, pár tv generáció alatt büntetne a piac. és igen, mindig kihagyjuk a különbségek közül hogy a g1-ek már gyárilag kalibrálva érkeznek, egyértelműen feljebb tolták az egykori E sorozat helyére.

    nincs mindenhol ez, mobilban mindkét japán gyártó elbukott, de pl. más területen a panasonic vrf rendszerei nagyon jók, a sony meg képalkotásban alkot nagyot.

    és az sem véletlen hogy egy tömeggyártó és nem egy prémium gyártó vette meg a szabadalmat. itt az oled 25 éves története, ezen látszik mennyire összetett a fejlesztés.

    a legjobb példa hogy az lgchemnek a dupont-tal kell kooperálnia hogy előre jusson, holott egy csomó más területen a legnagyobb konkurensek. a világ egyik fele a dupont corian-ra a másik az lg himacs-re esküszik.

    #60624 ΞΔGLΞ
    azt sem látom ennyire feketén fehéren, hogy ez fejlesztetlenség lenne.
    nem tudjuk hogy a sony és a pana pénzzel kívül beszáll-e valamivel a üzletbe. simán benne van hogy elektronikát ők fejlesztenek és abban ők járnak egy generációval előrébb. de a sony pl a világ legnagyobb képalkotó gyártója, ne csodálkozzunk hogy előrébb járnak.

    16core - 32thread - 64gb

Új hozzászólás Aktív témák